icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

archanjel008
3. sep 2018

@trinka blahozelam a drzim palceky do stastneho konca

stratenanajdena
3. sep 2018

@archanjel008 gratulujem! nech bábätko zdravo rastie až do šťastného konca 👶🙏😍

stratenanajdena
3. sep 2018

Dievčence, chcem sa vám všetkým veľmi pekne poďakovať za podporu, názory, rady. Dobre mi to za tie dni stresov a neistoty padlo. Môj drobček musel veľmi skoro zaspinkať, už mám biele testy. Ešte ten posledný sa zo mňa akoby vysmial, spravil mi silnú čiarku na úplnom začiatku testu. Tak už len čakám, nech to mám čo najskôr za sebou... 😢😢😢
Veľmi ste mi tu pomohli a podporili ma pre mňa v ťažkých chvíľach, keď ani manžel nebol vnímavý.
Mám silné bolesti v krížoch a občas do brucha, viac sa mi už neoplatí vyhadzovať peniaze za testy. Ďakujem ešte raz za podporu.
Vám prajem všetkým, nech sa vám splnia vaše bábätkovské sny. 🌺🌻🌹🌼🌷🌸

archanjel008
3. sep 2018

@stratenanajdena a uz ti meska menstruacia?

zuzik5891
3. sep 2018

@stratenanajdena veľmi ma to mrzí ale čoskoro sa budeš ty...ja a všetky čo túžime po drobčekoch určite tešiť ... držím palce 😊

stratenanajdena
3. sep 2018

@archanjel008 nemešká, ale ja som mala minulý mesiac biochem. teh., v podstate mi ms prišla načas. A tento mesiac zasa toto. Ja som mala ms 11.8. a boli sme s mm spolu 15.8. a 19.8. a viac odvtedy nie. Dnes je to 16.-ty deň od posledného ps. A testy sú už biele. Ináč mávam iba 26 dňové cykly. A v každom prípade tie testy vybledli. Čo vybledli, oni úplne zbeleli 😢 Brucho mám neskutočne nafúknuté, vyduté zospodu ako keď som bola tehotná, prsia mám citlivejšie a chodím každé dve hodiny na wc už asi týždeň a to ani veľa nepijem. Ale čo tam po pocitoch, keď testy ukázali jasne. A nie jeden. Takže zasa odchádza...

@zuzik5891 ďakujem pekne. My už deti máme, mužovi už stačí. Toto bolo prekvapenie. Bolo... 😭😭😭

zuzik5891
3. sep 2018

@stratenanajdena no napriek tomu viem ako sa cítiš...a ktovie... možno také prekvapenie ešte príde 🙂

kacicka30
3. sep 2018

@stratenanajdena a nemas nahodou nieco brat pichat,,,ja som mala 2x potrat na zaciatku a potom mi moj zensky zistil trombofiliu a hbed som si pichala injejcie az do konca inak by sa neudrzalo

archanjel008
3. sep 2018

@stratenanajdena no mozno maju baby pravdu ze treba teraz zajst k lekarovi

stratenanajdena
3. sep 2018

@kacicka30 ja som mala viacero pôrodov a až po x-tom som začala mávať skoré potraty také, že ani k dr som nestihla ísť, že som tehu. Našla som si na teste slabšiu čiarku a do pár dní došla silná a bolestivá ms, niekedy aj väčšie zrazeniny som mala. Vždy v 5 tt, dva týždne po ps. Stalo sa mi to päť či šesťkrát, ja už si to fakt že nepamätám. Dvakrát z toho s brutálnymi kontrakciami, pravidelnými, posledné boleli vkuse bez prestávky, že som si musela až ľahnúť na zem. Potom som musela na wc, vyšlo ... a nastala úľava. Ale len fyzická. Ešte teraz mi idú slzy do očí, keď o tom píšem. A teraz som už tie dva povestné týždne po ps a zasa ten istý scenár. Tak dúfam, že to bude aspoň bez tých nechutných kontrakcií. Ach jaj. Doktorka mi tiež hovorí, aby sme už nemali ďalšie, že už máme dosť. Ale myslím si, že je to každého osobná vec. Takže si myslím, že by neriešila to, že mám za sebou niekoľko mikropotratov. Max. si to zapíše do kartotéky (možno)...

stratenanajdena
3. sep 2018

@archanjel008 ja nemôžem zájsť ani k doktorovi, napadla ma už aj pohotovosť hlavne pre to neustávajúce pichanie napravo, ale, čo mu poviem? "Prepáčte, o tri dni mám dostať ms, mne ešte vlastne ani nemešká, no milovali sme sa na začiatku a mala som pozit. tehu test, a mám silné bolesti a kŕče."? Veď by si poklepal prstom na čelo a otočil by ma na päte domov. I tak by nič ani na UZ ešte nevidel.

zuzik5891
3. sep 2018

@stratenanajdena čo vieš...spravili by ti možno HCG tak ako mne...mňa tak v 5tt.nechali v nemocnici pokým nebolo vidieť biť ❤️...a na usg pri príjme dokopi nevideli nič....no špinila som...a mala som dosť silné bolesti v podbrušku a krížoch...môj tehotenský test bol len taký duch že som musela maminu v noci zobudiť či tam aj ona niečo vidí...je tomu už 12 rokov a mám to všetko celé pred očami...a takto vyzeral deň po pôrode môj dušik na teste...

stratenanajdena
3. sep 2018

@zuzik5891 náááádherné! Ďakujem za povzbudenie, pekne si to napísala. Ale už si nechcem nahovárať. Lebo ja som tam tú čiarku toho 1.9. mala. Naskočila hneď, ako to bolo mokré. A dnes zmizla. Tak si vravím, že stále chodím na wcko buď kvôli vysokému cukru alebo zhrubnutej maternici, čo mi tlačí na mechúr. A brucho sa spľasne do normálu, až bude po tom.. ☹😔😕
Ale nech je Tvoj príbeh povzbudením aj pre ostatné čakateľky! ❤

zuzik5891
3. sep 2018

@stratenanajdena poznám aj druhú stránku a ani to nieje tak dávno...bolo to minulý cyklus...po týždni meškania to prišlo len tak... neskutočné bolesti...lieky od bolesti som jedla ako cukríky...z tých sťahov maternice som mala svalovku...potom úzkosť... ľútosť... výčitky...no nič s tým nespravíš... každá žena s citom to takto prežíva a je to prirodzené...môj priateľ má somnou božskú trpezlivosť keď tak nad tým premýšľam lebo vždy keď sa to nepodarí viem mať neskutočné nálady...

trinka
3. sep 2018

@archanjel008 dúfam že sa stretneme v Majovkach! Nech ti testiky silnejú ! 🙏🏻🙏🏻😘😘

srnec
3. sep 2018

@stratenanajdena posielam ti pusu a objatie, nebud smutnaaa :*

stratenanajdena
3. sep 2018

@srnec ďakujem veľmi pekne, vážim si to 🙏❤🌷

kacicka30
4. sep 2018

@stratenanajdena No kazdopadne myslime na teba,mozno by bolo dobre ist aspon pre istotu.

anulka1944
4. sep 2018

Ahojte ženy ja takto .... 😍
26 DC ruzovy- ovulacny
zeleny- tehotensky

trisha321
4. sep 2018

@anulka1944 niečo tam vidim ale skus o take 2-3 dni zopakovat tehotensky

val9
4. sep 2018

Tak ja ms nikde a pepino ráno takto ... uz.aj tieto duchuju takže čakám ms :(

kacicka30
4. sep 2018

@val9 Taketo mam aj ja

kacicka30
4. sep 2018

@anulka1944 To si dnes robila?A kedy ti ma prist menzes?

sabyyy
4. sep 2018

Baby prosím vás čo si myslíte?ďakujem za názor.

daniela2227
4. sep 2018

@sabyyy je to na dobrej ceste 😊✊

sabyyy
4. sep 2018

@daniela2227 ďakujem,ja len či vidím len ja,alebo aj niekto iný🙂

anulka1944
4. sep 2018

@kacicka30
Jj dnes rano ... no brala som duphaston cize tak na 28-29 DC no ale uz sa mi stalo ze mi meskala po duphastone aj 7 dni ...

kacicka30
4. sep 2018

@anulka1944 Tak skus este testnut🤗

anulka1944
5. sep 2018

❤️😍 ja neverím mne sa asi sníva 🤗🤗🤗

stratenanajdena
5. sep 2018

@anulka1944 blahoželám! krásne čiarky 😍👏💃🌷🌹