Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@petra102 podla mna to je tym, ze mas inu znacku testov, ako boli tie povodne. Nestresuj sa zbytocne, pockaj na vysledky z krvi. Ja som mala doma 4 testy rovnakej znacky spravila som 3 a vzdy bola ciarka silnejsia, tak uz ani netestujem radsej. V pondelok idem na krv a bude rozhodnute. Netestuj tolko, ak si tehu, tak sa len stresujes zbytocne.
@petra102 ine znacky---ine ciarky=klud nestresuj sa😉😉
@petra102 ja som nemala priznaky na tie sa nespoliehaj...mozu a nemusia prist
Kazdy test ine farbivo ked som testovala stale s inym vzdy ciarka vyzerala inac a bola som z toho jelen odporucili mi maminky tu mk ze testovat stou istou znackou ale mas krasne ciarocky
@lucyk1992 jeeeej gratulujem 🙂
@anielicek009 ďakujem veľmi pekne 😉
@lucyk1992 super gratulujem😍
@hennyinnsbruck ďakujem ti veľmi pekne 😉😍
Keďže mamatest žiadna sláva skúsila som kúpiť lekáreň plus ich značku...toto už čo je? 😂😂😂 rozpite volajake kadejaké...načo robia tie testy keď sú na figu...kúpila som si aj digi tak uvažujem že ho spravím zajtra ráno 🙈 mám 3 dní do ms
@lucyk1992 super testik gratulujem
@butterfly333 ďakujem krásne 😊
@evita1233 skor nie ako ano.... Ciarka by mala byt silnejsia ako kontrolna... A ked tehotensky bol negativny..... Pockaj do ms

Baby na to, ze som mala uz krasne testy, tak tieto slabe ciarky mi vysli vcera a dnes. Moze to znamenat nieco zle? Prva foto mamatest, druha rapiclear