Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martinka0944 Gratulujem 🤗😍
@kacenaaa pokial nie je krv cervena nemusis
@vevericka13 Nemusí byť falošný duch..môže byť skutočný, to je tá lepšia možnosť..no ale ak ten duch nesilnie, môže ísť o biochemické tehu.
@adrianna23 ale keby to bol duch, tak ho ukaze aj ina znacka testu...
@adrianna23 ja som biochemicke mala ale mala sok pekne ciarky na viacerych testoch
@vevericka13 tak či tak musíš do ms počkať nie? Je to skoro ešte..
@vevericka13 nechcem ta odradzat, ale mam tychto testou doma asi 20 a len tak zo srandy som si vcera jeden urobila a vysiel mi takto isto a urcite niesom tehotna... Podla mna kym tam nieje na tychto. Testoch taka ista ciarka ako kontrolna neber to vobec do uvahy...
@evita1233 ja viem ze nie som tehotna, rapiclear biely
@vevericka13 Tie testy by nemali vôbec vyrábať!!! Zbytočne falošné nádeje vrrr
@vevericka13 ja vidim ducha na rapicleari
@vevericka13 písala som ti spravu
@adrianna23 v utorok by mala prist
Tak dobre skóre ráno moje testy slábnu mam pocit 😭
@kacenaaa bez k dr a min.nech Ti vezme krv. Podla toho ako vyjde by Ti mal aj zajtra zobrat krv a podla toho sa uvidi ci tam nieco je alebo nie.. a co sa tyka tej pohotovosti.. ja som sla.. a bolo mi jedno ci ma vysmeju. Na spne nebolo nic vidno ale brali mi krv 4 dni po sebe a hacg sice velmi pomaly ale rastlo. Strasili ma mimomaternicovym ale vsetko bolo doteraz ako ma byt. Sme v 12tt.. dnes idem do poradne tak dufam,ze pokracujeme tak ako mame
@monika0001 ja som nešla lebo to bolo viac menej iba trocha ružového špinenia a už sa to neopakovalo ale spanikarila som... Idem dnes k Dr určite
@vevericka13 Ja vidím na oboch

Co mam robiť začala som spinit 😭😭😭 ísť na pohotovosť?