Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@aurora1992 no daj nám nejaký line progress😍😍😍
@aurora1992 aaaa už vidim. Parada. Ale inak čo sa cvičenia týka ak si cvičila doteraz nieje dôvod aby si prestala. Jedine čo nerob, nerob výbušné alebo priveľmi tep zvyšujúce aktivity. Ja som cvičila celé tehotenstvo a veľmi dobre som sa cítila. Drzim palce❤️
@rebecca999 no ja som skorej silove cvicenia cvicila
Mrtve tahy a pod
Tak rozmyslam ze by som skusila vygooglit dajakeho trenera pre tehotne alebo sa poradila s gynekologickou ale idem tam az 28.9 tak neviem ci dovtedy ano a ci nie 😀 mozno by som skusila take iba s vlastnou vahou zatial
Neviem 🙈🙈🙈
@rebecca999 ranny intimed
Ciarka vyskocila 3 sekundy po namoceni
Na to ze predvcerom tam to bol najmenej vidietlny test tak brutal zosilnel
Dnes este vyskusam dr max neskor
@aurora1992 krásny 😍 preto ideálne testovať každý 2.deň aby bol taký pekný výsledok 😊 inak po hak by mohli byt aj dvojičky že? 😅 raz som sa nad tým tak zamýšľala 🤣
@esmee3 alurat som to spominala mojmu ze dajako rychlo silnie ze dufam ze ne dvojicky 😀😀😀
@aurora1992 to si nepriestrelne tehotna 😍😍😍
@aurora1992 ja som cvičila aj silovo. Drepy mŕtve ťahy. Ak si na to zvyknutá tak prečo nie ale samozrejme nie 100kilové😀…
@rebecca999 hej? no ja som davala 70-80 kilo na mrtvych ale zas trochu sa bojim teraz lebo tie brusne svaly som vzdy mala take lajdave :D tak uz som pisala takemu chalanovi trenerovi nech mi poradi, popripade skusim iba lahsie vahy zdvihat.. pri prvej dcerke som cvicila a kym ine priberali ja som chudla :D iba brusko mi rastlo ostatne sa stracalo. bola by som rada keby aj teraz tak bolo :D
@majca3 jeeej gratulujeeem vitaaaaj
❤️❤️
@aurora1992 ďakujem ☺️
@aurora1992 zatial si daj pokoj s cvicenim moja 🙂 urcite tie prve tyzdne do 12 tyzdna aby sa to udrzalo🙂 porom urcite budes moct zapojit pohyb . Drzim vam palce 🥰
@kvietok2021dt ano zacina mi byt uz pekne zle
Vzdy ked sa najem tam sa nafucim a zle je
Ale aspon testik silnie
@kvietok2021dt
@esmee3
@zuzsat
Baby dnes robeny
Zda sa mi byt taky ako vcera nemal by byt silnejsi? Zda sa mi byt taky ako vcera
@aurora1992 je silnejšia.... určite...hlavne sa nestresuj...🙏🙏🙏🙏držím ✊❣️
@simbatko och dufam
Dakujem
Lebo uz ma ani podbrusko dajako neboli odvcera
🙈
Žienky..mňa bolí brucho ako pri menštruácii a včera som trošku krvácala, tak jedna kvapka krvi a potom len ružový výtok na papieri😔. Dnes už nie, ale brucho ma stále bolí. Dúfam že to nebude opäť biochemické.😔
@aurora1992 nestresuj sa. Je to v poriadku.
@majca3 vraj je normalne trochu krvacat
Ale ja by som sla na pohotovost alwbo urgentne k lekarke
Mne tak pisala gynda ze ma objednala na 28.9. Na prvu kontrolu no ma dovolenku a ak by som vo i len trochu krvacala mam ist hned na pohotovost
Tym ta nechcem strasit len lepsie ist ako neist a olutovat
@zuzsat inak nemyslite ze ma objednala dost neskoro? To uz budem v 9tt
Pri prvej dcerke ma zobral gynekolog hned cca 6tt a dalsie som mala az dakedy 9-10tt
Neni to neskoro?
@aurora1992 lebo máš testovať každý 2.deň nie každý deň 😁 no podľa mna keď budeš v 9tt tak už bude vidieť aj ❤️ A nebudeš tam musieť ísť zas pootm to stačí
@aurora1992 ak nemas komplikacie a nepotrebujes potvrdenie tehu skor tak je to ok. To uz bude vidiet vsetko. Vies ono je to diskutabilne. Napr. Ja som bola v 6tt v decembri a nwvideli nic, najprv urobili zo mna debila zw nie som tehotna a na moju ziadost mi vzali krv ktora potvrdila tehu ale potom som chodila na utz a krv kazdy treti den. Velky stres. Nic nevideli... V 9tt zaver anembryomola a vyvolany potrat v 8+4tt...
Takze zazila som nie pekne vianoce a silvester,plne strachu a stresu len preto ze som sla skoro.ale ja som musela kvoli zmene liekov v tehu. Teraz som bola hned nie na utz ale na krv v 4+1 objednali ma 6+2 bol prazdny vak zasa ale 6+4 uz bol plod aj❤️
@zuzsat a ako si na tom teraz v akom si tyzdni?🙂
@kvietok2021dt dnes som 17+4... Ale strasia ma s DS pozitivne screeningy kvoli veku tak radsej idem na amniocentezu buducu stredu...
@zuzsat ake ti vysli testy ak sa smiem spytat(kludne aj v sprave)
Lebo ja mam ten isty problem,zajtra idem na genetiku na konzultaciu a uvidim co dalej ale amnio nechcem ked tak trisomy🤷♀️

@aurora1992 moja zlatunka na plavanie zabudni.... V tehotenstve hrozi infekcia. Jedine ked s tymi tamponmi s vazelinou co su urcene pre.tehotne alebo v mori. Inak sa nesmie
A test silneje nadherne✊