icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

maciatko950
24. jan 2025

@luciarasto vyskúšaj keď bude meškať uvidíš ako to dopadne držím palce ja sa ohlasim neskôr keď dala zmena bude

luciarasto
24. jan 2025

@maciatko950 mám aj digitálny tak ten spravím tak o týždeň.. vieš u mňa je problém že neviem kedy mám dostať lebo minulý mesiac som mala 24DC mesiac predtým 18DC a ďalší mesiac predtým mi meškali 2 týždne aj na vyvolávačku som bola(tak ale to som bola mesiac po čistení po potrate)
Držím silno palce nech je ta zvýšená sliznica tehotenstvom ♥️

luciarasto
25. jan 2025

@maciatko950 ahoj tak ja už test nemusím robiť, zrejme boli tie testy chybné alebo sa embryjko neudržalo… dnes som to dostala ale zaujímavé je že podľa ovulacnych testov budem mať ovulácii tak za 2-4dni čiže buď ešte počas menštruácie alebo hneď po nej… ty ako pokracujes?

maciatko950
25. jan 2025

@luciarasto ja zatiaľ všetko ok BZ teplota 36,9 vyvolavačku včera pichla tak uvidíme zatiaľ žiadna zmena v pocitoch akurát manžel vraví že sa mi bradavky zmenili 🤣 u teba ma to mrzí ale tak to asi malo byť a tie testy jedna katastrofa podľa mňa

luciarasto
26. jan 2025

@maciatko950 vieš čo ale robím testy na ovulku a normálne že včera mi vyšla dosť silná čiarka akoby som ju ešte len teraz mala mať tak za 2-4 dni , čiže by to vychádzalo na nejaký deň po menštruácii 🤯 nechápem. Ja mám mesnstruaciu teraz dosť silnú ale bez bolesti aspoň že tak
Tak u teba sa tie testy možno nakoniec nemýlili 😉

margetakuska
Autor odpoveď zmazal
terry658
14. mar 2025

@margetakuska mamatesty v poslednej dobe duchujú. Skús inú značku. Dr.Max má relatívne spoľahlivé.

margetakuska
Autor odpoveď zmazal
terry658
14. mar 2025

@margetakuska mamatesty mali vždy veľa farbiva. Nemusí to byť čiarka. Skús inú značku.

niky1141997
22. mar 2025

Ahojte baby😊Nemáte niektorá prosím skúsenosti s clearblue testom? Sú dva druhy,mimo toho digitálneho.Jeden ukazuje plus-ko a druhý iba čiarky.Mám 5dní ešte do ms ale cítim sa akosi inak.Pri močení ma nenormálne pichá pravý vaječník,každopádne neviem či to má spojitosť s tehu.Ja len že či by mi vedel niekto poradiť.Prikladám aj fotku testu.Ďakujem😊🙏

zanzilady
22. mar 2025

@niky1141997 ahoj mne urobil čiarku a dnes som dostala ms pozri diskusiu v “som tehotná” clearblue ultravcasny test.

niky1141997
24. mar 2025

@zanzilady Idem pozrieť😊Ďakujem za reakciu

niky1141997
25. mar 2025

@zanzilady Ahoj🙏Prosím.Dnes som si spravila ďalší test,ale inej značky.Neviem či mi šibe ale aj tam sa mi objavila druhá slabunká ružová.Voľným okom je to o dosť lepšie vidieť ako to zachytiť mobilom.Len som chcela vedieť tvoj názor,ten clearblue som ani nekupovala.Ďakujem😊

zanzilady
27. mar 2025

@niky1141997 ahooooj anooo toto už vyzerá že to je tam 🙂 robila si aj potom ešte test ?

maciatko950
14. máj 2025

Ahojte myslíte že je to len kanálik na vrchnej foto ? Spodná robená 9.5 a vrchná 13.5 do ms ostávajú 4 dni

zuzsat
14. máj 2025
@maciatko950

Ahojte myslíte že je to len kanálik na vrchnej foto ? Spodná robená 9.5 a vrchná 13.5 do ms ostávajú 4 dni

@maciatko950 ja myslim ze ciarka. Kanalik by bol bez fsrby ci sedy toto tusim chyta ruzovu farbu aj ked je tenka ciarka. Teraz by bola ppdla mna viditelnejsia cez obed

maciatko950
14. máj 2025
@zuzsat

@maciatko950 ja myslim ze ciarka. Kanalik by bol bez fsrby ci sedy toto tusim chyta ruzovu farbu aj ked je tenka ciarka. Teraz by bola ppdla mna viditelnejsia cez obed

@zuzsat test bol robený včera večer zajtra skúsim kúpiť ešte test alebo počkám na ms

kessica87
15. máj 2025
@maciatko950

@maciatko950 je to pepino. Čiže nič dôveryhodné 😐 a ešte mi príde aj premočený. Skús určite inú značku. Držím palce

maciatko950
16. máj 2025
@kessica87

@maciatko950 je to pepino. Čiže nič dôveryhodné 😐 a ešte mi príde aj premočený. Skús určite inú značku. Držím palce

@kessica87 ktorá je podľa teba najviac dôveryhodná

kessica87
16. máj 2025
@maciatko950

@kessica87 ktorá je podľa teba najviac dôveryhodná

@maciatko950 o tomto veľa baby píšu,že je spoľahlivý 🙂

zuzsat
16. máj 2025

Ja na dr max nedam.dopustit. ma aj vela farbiva takze ciarka u mna bola viditelna dost skoro... Asi 4 dni pred ms. Inak od 10dpo bol duch a silnel

maciatko950
17. máj 2025
@kessica87

@maciatko950 o tomto veľa baby píšu,že je spoľahlivý 🙂

@zuzsat pôjdem kúpiť v pondelok a uvidím čo z toho ❤️
@kessica87

zuz_koval
19. máj 2025
@kessica87

@kessica87 prosim vas, viete mi poradit ci tam nieco je?

zuz_koval
19. máj 2025
zuz_koval
19. máj 2025

Neviem ci to je len rozmocene alebo tam nieco je, mam den pred ms

kessica87
19. máj 2025
@zuz_koval

Neviem ci to je len rozmocene alebo tam nieco je, mam den pred ms

@zuz_koval príde mi to negatívne. Skús ak bude meškať.
A máš odsledovanú ovuláciu?

zuz_koval
19. máj 2025
@kessica87

@zuz_koval príde mi to negatívne. Skús ak bude meškať.
A máš odsledovanú ovuláciu?

@kessica87 potrebujem aby to bolo negativne :D, nemam odsledovanú ale cykly mam vacsinou 28-29dnove a ovulaciu mam na 14-15den a ano mali sme styk taky cas, ale aktualne mam nejaky zapal doktor mi dal nejake lieky do posvy a od 1.6.mam nastupit do novej prace, mam 2deticky, takze uz nejake tehotenske testy mam za sebou a pri druhej dcerke mi den pred ms ukazalo uz 2// a to bol ten isty test. Takze neviem co si mam mysliet o tomto, ci to je len premocene

kessica87
19. máj 2025
@zuz_koval

@kessica87 potrebujem aby to bolo negativne :D, nemam odsledovanú ale cykly mam vacsinou 28-29dnove a ovulaciu mam na 14-15den a ano mali sme styk taky cas, ale aktualne mam nejaky zapal doktor mi dal nejake lieky do posvy a od 1.6.mam nastupit do novej prace, mam 2deticky, takze uz nejake tehotenske testy mam za sebou a pri druhej dcerke mi den pred ms ukazalo uz 2// a to bol ten isty test. Takze neviem co si mam mysliet o tomto, ci to je len premocene

@zuz_koval úprimne, podľa mňa je to premočené ale aj negatívne 🙂 čiže podľa tohoto testu sa nemáš čoho báť 😂✊️✊️

zuz_koval
20. máj 2025
@kessica87

@zuz_koval úprimne, podľa mňa je to premočené ale aj negatívne 🙂 čiže podľa tohoto testu sa nemáš čoho báť 😂✊️✊️

@kessica87 dnes som skusila dr.max, dnes by som ofiko mala dostat ms, vacsinou mam 28-29, takze verim, ze to je negat :D

kessica87
20. máj 2025
@zuz_koval

@kessica87 dnes som skusila dr.max, dnes by som ofiko mala dostat ms, vacsinou mam 28-29, takze verim, ze to je negat :D

@zuz_koval príde mi negatívny veru 🤞🤞🤞