Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@rycaryca To nie je praveze smiesne.Len mi je luto,ked sledujem kolko mladych zien nevie absolutne o svojom cykle nic.Si pisala,ze si bola uspesne tehotna,tak by si mohla vediet ako to funguje.Ja nemam zatial ani jedno dieta,ale taketo veci ovladam.Nehnevaj sa,nemyslime to uplne v zlom.
@karolina196 ovládame to práve preto, ze sa nám dlho otehotnieť nedarí, alebo nedarilo, ona uz dieťa ma, nemala dôvod to podrobne sledovať . Práveže treba oceniť , ze sa snaží v tom zorientovať. Práve na to tieto fóra slúžia.
a sa nehnevam na nikoho, len pre krát som bola tehu pred 12 rokmi,(nečakane tehu) naposledy 10 rokov dozadu, tiež sme naplánovali. Žili sme a nemuseli sme riešiť, chceli sme dve deti, bola som mlada, no, teraz teraz,keď už deti odrastli, tak sme zacali premýšľať nad 3. No celé roky som nebrala,nepoužila žiadnu antikoncepciu..no keďže som už aj staršia a nemám 20, ale ani stará tak som to len skúšala niečo nové, a pravda je že po týchto vasich príspevkoch som rozumná..
@lastinko Mozno mas aj pravdu,ale ja skor nez som tu nieco napisala,tak som si precitala par diskusii.Mne sa podarilo otehotniet na prvy sup,ale nedopadlo to dobre.A teraz pokracujem.Mna len zarazilo to,ze ako to vsetko skomplikovala a nikto sa v tom potom nevyznal. 🙂
Áno, veľmi zmätene som to napísala, chcela som podať čo najviac informácií, no a podaril sa guláš.. Tiež nemám účet v žiadnych iných fórach, len tu pár hodín,
@ladyblcha hehehe 🙂)) velka nuda...a take male deti velmi nechapu o co ide ;) Asi skor admin vymazal...lebo neda sa na MK aby sama vymazala nejaku davnu temu 🙂) Tu u nas nepochodila...tak asi skusala inde 🙂) Len takemu malemu cloveku nedojde...ze dospely clovek rozpozna ...to zmyslanie vekove 🙂))
@veronikax ďakujem, zajtra budem múdrejšia z výsledkov krvných testov.., aj ovulačne testy si kúpim, cena tu kde žijem je za 20 ovu testov +monitor 62 €( snáď monitor dopomože),žiaľ tu ti lekár určí diagnózu z príručky, encyklopédie,alebo z netu keď v knihe nič nenájde, ide o to že je to len obvodný na predchádzajúce usg som čakala 3tyzdne a to som sa musela objednať a vôbec nechápal načo usg (cena 190 €.).Takže som si myslela, že u vás pochodim skôr ako u lekára tu, keďže aj jemu som ukázala túto zbierku a povedal ze hcg je prítomné(preto som chcela počuť váš názor) a kde na všetko je liek penicilin, a ušné kvapky sú na predpis. Ale ak máš potvrdené tehotenstvo tak usg máš grátis.. Ešte že v utorok letím na svk, tam už mám termín u môjho gynekológa. @lastinko snáď to myslíš sarkasticky, no nejde nám o nutné a rýchle otehotnenie,niesme ani pod tlakom,ani sa nenutíme, len sme si povedali, že ak sa zadari, tak to bude OK, 2 staršie deti už mám, len som chcela skúsiť ďalšie metódy, ale pravda je že asi začnem ovu testami. Ako mi už odporučili. Vidím že si tehotná, tak všetko len to najlepšie želám. 🙂
@rycaryca buď rada, že doteraz si sa nemusela zaujímať o plánovanie 🙂 čo by iné ženy dali za to, keby to šlo tak ľahko.. Ako dlho sa vlastne s manželom o bábätko snažíte? a nezaspala si 10 rokov, niektoré ženy ani netušia, že na otehotnenie je treba nejakú ovuláciu, takže si na tom ešte dobre 🙂 ak budeš potrebovať nejaké rady ohľadom bazálnej teploty, alebo ovulačných testov, kľudne sa mi ozvi.. praxe mam až až 😀
@veronikax 😀 dik, ale tak keby si to aj ty citala celé vtedy ako to sem písala, by ti doslo co vlastne chce..
@ladyblcha tá Ivanka sa len zabávala a pevne verím, že sem už nepríde..
@luta13 Dakujem 🙂
@rycaryca V ktorej zijes krajine?
@jana290585 spoznavaš ju? Írsko
@rycaryca paanecku, tak ty zahod teplomer a nerozmyslaj ani nad kupou tehotenskych testov.. na to, aby si sa takto stresovala mas este kopu casu... uzivaj si milovanie s manzelom kedykolvek mas chut..... ked sa nezadari do roka, potom to ries.. teraz kasli na to.. zbytocne stresy..
@rycaryca no len mam pocit, ze na tych testoch druha ciarka nebola.. to, co ty vidis ako druhu ciarku, to je len kanalik, teda vopred predtlacena ciarka, ktora sa v pripade tehotenstva sfarbi na ruzovo.. lenze ak zena tehotna nie je, tak kanalik zvykne prebijat aj tak, hoci nie je "aktivny".. rozumies, co tym chcem povedat? tebe teplotka pekne poklesla pred 13.7., co sa v tehotenstve nestava, takze to bola s najvacsou pravdepodobnostou ovulacia 😉 a potom ti krasne vybehla hore, cize ovulacia pekne prebehla.. a okrem toho si mala aj menstruaciu..
@steinarka OK tak,zrejme konečne tomu rozumiem, ak je prítomné hcg tak ta druha čiarka bude hrubšia? Ach,doteraz som sa riadila niečím čomu nerozumiem, mala som nejaké základné informácie, mňa len zmiatlo aj to ze keď som začala merať BLT tento je už 3c,tak s tvojou pomocou snáď budem vedieť lepšie čítať svoj graf 📈 dá sa tu aj súkromné posielať pošta?
@rycaryca stale mas pritomne nejake hcg v krvi.. len v tehotenstve sa zdvojnasobuje kazdy druhy-treti den.. to znamena, ze tomu odpoveda aj ciarka na testoch.. nebude hrubsia, bude silnejsia.. tmavsia.. pozri si moje tehotenske testy a uvidis ako ma ciarka silniet, pokial sa tehotenstvo vyvija dobre.. ano da sa posielat posta sukromne.. chod nam oj profil a nalavo pod fotkou najdi "Napíš jej internú poštu"
@rycaryca Tam som aj ja bola a rodila :D nepozname sa? 🙂
@majka03 Urcite 🙂
@jana290585 neviem,si mi povedoma z foto no, niesom si istá možno som na teba narazila v Slovenskom centre v Dubline,inak mi len niekoho pripominaš 😉 a ako si tu bola spokojná? @steinarka, tak ja som späť od doktora, krvné testy ukázali hcg 2780mlU/ml, tak odobrali mi ďalšiu krv a výsledky v pondelok, vraj si už nemám robiť ďalšie testy. V utorok letím na svk a v piatok idem na vyšetrenie do svojho gynekológa. Skutočne už neviem 😒

@steinarka ako chce to predstavivost
a pri tej ivanka12323 som tiez nechapala. to ste rozluskli? :D