Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lucky75 no mne sa tam volačo črtá 😀 😅
@luta13 ahojky, jasne ze skusim este novy test... Objednala som z netu, lebo sa nedostanem do lekarne... Zajtra by mi mal prist. Neviem aka to je znacka, bol tam ukazany iba obal s napisom one step pregnacy test ( zijem v zahranici ) 10tkovy. Ale nemozem sa uz dockat. 🙂 Hadam pekne vyjde 🙂
čaute baby. tak my sa snažíme už zhruba rok a mesiac čo mesiac test biely ako stena 🙂 ☹ no uvidíme čo teraz. mám cca 5 deň do MS, test včera zasa biely ako stena. ale predsa nejaká zmena, dva dni som mala menštruačné bolesti, ale fest veľké, v noci som sa na ne zobudila. čakala som ms a zatiaľ nič. dnes žiadne bolesti, ms zatiaľ nikde. pred asi desiatimi dňami ma bolelo v strede podbruško. no uvidíme, neverím, že by som mala test biely keby som bola tehu. aj keď neprestávam veriť, aj maličká nádej je nádej 🙂 ale keď si tak pravdu sama pre seba poviem, každý mesiac mám všetky tehotenské príznaky, pomaly už aj rodiť chodím 🙂 a vždy ms nakoniec príde ☹
@kllamarka vyzerá to veľmi nádejne. Skús zopakovať o dva dni a keď zosilnie, máš vymaľované 😉
OK skusim za par dni 🙂 Dakujem !
Ahojte 🙂 Vidite to aj vy??? Poobede byvam velmi unavena brutal,prsia mam melony,som nejaka podrazdena ale pripajam to unave. Taka slabost v rukach...v stredu cakam menzes ale asi budem isty cas bez menzesu 🙂 Az dnes ked som zjedla polovicu plesniveho syra s hriankou si hovorim ze sa asi nieco deje...
Baby, povedzte mi, môžem byť teho keď deň pre (ne)očakávanou menštruáciou stále mám negatívne testy? Dlhé roky som neznášala mäso (asi nikdy v živote), jedla som z toho veľmi málo. A teraz už 2. týždeň zjem obrovské množstvo mäsa a vajce... Ale tie testy... :( :( :(
@juland tehotenske chute su vysledkom aj stupajuceho hcg.. kedze mas testy negativne, znamena to, ze v tele ziadne hcg nemas, pripadne je ho tak malo, ze ho nezachyti ani test.. z toho vyplyva, ze o tehotenskych chutiach nemoze byt ani rec.. a ak mas pred menstruaciou a uz dva tyzdne mas chute, tak logicky z toho vyplyva, ze tie chute si mala este pred ovulaciou, teda s tehotenstvom to nema nic spolocne.. to vsak neznamena, ze tehotna byt nemozes.. no telu pravdepodobne chyba nejaky prvok, preto si pyta maso 😉
Aj ja si myslím, ale podľa priateľa sa správam úplne inak, ako predtým. Veľmi chceme bábo, a celý mesiac mám taký pocit, že sa nám podarilo. Zajtra má, resp. nemá prísť menštruácia. Je to normalne, keď mám negatívne testy? Kedy by som mala mať už konečne pozitívne, keď som teho?
@juland no zalezi to od toho, kedy si mala ovulaciu? vies kedy si ju mala??
lebo ak bola tak ako zvycajne a ms mas skutocne dostat zajtra, tak na teste uz by bol nejaky ten duch.. ale je mozne, ze sa ti ovulacia omeskala, a teda by ti meskala aj menstruacia a duch sa na teste este len ukaze.. no tie chute a nejake zmeny "nalad" alebo povahy, to fakt momentalne nemoze suvisiet s tehotenstvom 🙂 kazdopadne ti drzim palce..
@steinarka
@piacere
Od 7.9. som prestala užívať hormonálnu antikoncepciu, a menštruáciu som mala od 9.9.. Tento mesiac je prvý , keď prirodzene dostanem alebo nedostanem menštruáciu. Podľa 28 dňového cyklu som mala ovu 21.9. ale cítila som bolesti v brušku 20.9. Veľmi pekne vám ďakujem duševnú a podporu!!! Kopec testov som už urobila. Niekedy som videla na nich niečo (alebo so si 2. čiarky len predstavila...), no neviem. Zajtra ráno spravím test znova.

@meli8412 Nooo mozno niekedy... 😀 Ale nie srandujem 😀