icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

looola
8. okt 2015

@bianka... Tak z toho testu sa nedá vyčítať veľa , ja tam vidím skôr kanaliky , nie // ☹

bianka...
8. okt 2015

@veronikax
@looola pockam este tento vikend...akoby sa chcela ukazat ale je to slabe...

liuliu
8. okt 2015

Podla mna testovanie pred menzesom niesu vyhodene prachy. Ja som mala normalne viditelne tmave ciarky 5 dni pred M. Testy len tie obyc pepino z dmky a lacne ebay-ove som kupovala.
Bianka nic tam sice nevidim ale ked nieco chces tak sa ti to skor ci neskor splni 🙂 tak drzim palce nech uz na leto kocikujes.

veronikax
8. okt 2015

@bianka... ten test predtym bol pekny 🙂 Ale ina znacka 🙂 to sa tazko porovnava 🙂 Ak ti uz meska ...a ak urobis rano testik a porovnas s dnesnym ...tak isto uz bude rozdiel ;) nemusis cakat do konca vikendu ;)

looola
8. okt 2015

@liuliu , tak vyhodené peniaze sú to v tom smere že keby sa počkalo pár dní kým príde či nepríde MS tak by sa mnohé ženy zbytočne netestovali a nesklamali sa zbytočne. A keď už pár dní mešká tak by už mali vysokú šancu dočkať sa //. Ale to je každej osobná vec či sa testuje alebo nie ...

liuliu
8. okt 2015

No mnohe zeny su zvedave :D
Inac ja vzdy ( 2x:D ) ked som otehotnela ma zacalo skriabat a boliet hrdlo ; citila som sa jak pred chripkou ; zapalil sa mi prst ; vyhodil sa mi herpes na pere a taketo blbosti vselijake. Preto som si aj ten test robila uz par dni pred M. Lebo ja niesom nikdy chora.

ivushka14
8. okt 2015

@luta13
@veronikax
Dakujem baby moc ♥ ♥ ♥ uz len aby vsetko dobre dopadlo 😅

looola
8. okt 2015

@liuliu , ja pri prvom tehu som nič necítila , dokonca dostala som aj MS, pri druhom som mala implantacne spinenie .

juland
9. okt 2015

Dobre ranko baby 🙂 Prosim vas, ohodnotte moj dalsi test...Duch alebo kanal....alebo nic?

lzusak
9. okt 2015

@juland kedy mas mat ms? Ja tam nic nevidim ale moze to byt len zle vidiet na fotke 😶

lzusak
9. okt 2015

@juland prave citam ze predvcerom. No vsetko zalezi od ovulky kedy si mala.

meli8412
9. okt 2015

@juland Zial, tiez tam nic nevidim, skus sa objednat k dr., urcite ti povie ci si alebo nie si tehu.

juland
9. okt 2015

Dobre baby, dakujem za odpovede. Mrcha zatial neprisla, ovku som mala asi 22-23.9. Uvidíme čo z toho bude. Ešte počkám do buduceho tyzdna... Trosku som skamana. Ja som nieco videla na teste, ale mozno je zle ofotený, a aj mozno, že tam nic nebolo...

juland
9. okt 2015

Je to ten isty test...2. ciarku som si len predstavim? ☹

zuzannaaa
9. okt 2015

@juland ahoj velmi rada by sim ti napisala ze je tam ciarka , ale na tomto teste nevydim nic , mozno len zatial;)

zuzannaaa
9. okt 2015

@juland niekedy aj daco na tych testoch je jemnucko do ruzova zafarbene,ale na fotkach to vobec neni vydiet ,,,,,,

piacere
9. okt 2015

@juland ani ja na teste nič nevidím. Ak by si mala už pred dvomi dňami, či kedy to bol prvý test ducha, tak dnes by už musela byť koľajnica... takže aj tie predchádzajúce testy boli len kanáliky. Ak si mala skutočne ovu tak ako píšeš, tak dnes si už dosť vysoký dpo na to, aby nebola na teste voľným okom viditeľná testovacia čiarka. Ja osobne by som na gyndu ešte neutekala.... vyčkaj, kým ti bude meškať cca 2 týždne, ak si tehotná, nič nepremeškáš, ak nie si, tak si len natiahneš nefunkčný cyklus tento mesiac.... možno ti skutočne ešte nemešká a ovu bola ešte neskôr ako si myslíš... alebo pod "tlakom" psychiky sa neviem mrcha rozbehnúť a potrebuje vyvolávačku...
Držím palce, každopádne tento test je podľa mňa (žiaľ) negatívny.

juland
9. okt 2015

Ďakujem za odvopede ešte raz 🙂

veronikax
9. okt 2015

@juland skus si urobit zajtea inu znacku testika 🙂 ak este ms nedojde 🙂

kudusko
9. okt 2015

@bianka... gratulujem 🙂
@veronikax zlatko tie zelene pepina ukazaju trosku dalej ciarku 🙂

kudusko
9. okt 2015

@juland negativny bohuzial ☹

nikijur
9. okt 2015

Dievčatá čo si o tomto myslíte dnes som 24DC a 13 DPO do mrchy zostávajú ešte 4 dni?

piacere
9. okt 2015

@nikijur vidím ducha.... ale každopádne ak máš ešte 4 dni do mrchy, nemôžeš byť 13dpo... máloktorá žena máva 17-dňovú luteálnu fázu 🙂

nikijur
9. okt 2015

@piacere niekedy mávam menzes aj na 24 deň, je to u mňa kadejaké niekedy mam 24DC a niekedy 30DC. Jasné že je ešte skoro tešiť sa ale ....uvidíme

bianka...
9. okt 2015

@kudusko este sa uvidi 🙂 ale myslim si ze tam budu silnejsie //

veronikax
9. okt 2015

@nikijur uz by som sa trosku zacala tesit 🙂) No ako tu pisali... 17 dpo nemozes mat. DPO (LF) je 14 🙂)) Ovulku mas odsledovanu s ovu testikom ? 🙂 Ak ano...tak od vtedy sa pocita potom LF 🙂 Preto niekomu obcas pride ms skor alebo neskor....lebo sa ovulacia posunula skor alebo neskor 🙂 No uz ti mozem tisko gratulovat...lebo vidim ruzoveho dusika ;)

nikijur
9. okt 2015

@veronikax nemám odsledovanú ovulku testami, poznám svoje telo a hlavne hlien, písala som 13 DPO kludne to teda nemusí byť 13 môže to byť 11 alebo 10. V podstate rátam deň kedy som mala najsilnejší presvitny hlien a to samozrejme nemusí byť den ovulácie . takže uvidím čo sa bude diať nadalej MS mám dostať v utorok.

veronikax
9. okt 2015

@nikijur tak podla terminu ms .. mozes byt 10 dpo... aaa na to cislo mas pekneho ducha ;) gratulujem ;)

nikijur
9. okt 2015

@veronikalux sama som zvedavá čo z toho bude...hádam len nie dvojičky :D v každom prípade som zvedavá nakoľko som po dva dni špinila ale len doobeda čo zvyknem pred MŠ preto som si myslela že je po všetkom :( tak uvidime dnes bez špinenia a to 2-3 dni pred MS spinim vždy ...

looola
9. okt 2015

@nikijur , ked sa Ti na teste črtá druha čiarka tak MS nečakaj 🙂. Ja som pri prvom tehu dostala MS na 28.deň a mala som ho 2 dni, ale bol slabý, potom na 3.deň už nič.