Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Podla mna testovanie pred menzesom niesu vyhodene prachy. Ja som mala normalne viditelne tmave ciarky 5 dni pred M. Testy len tie obyc pepino z dmky a lacne ebay-ove som kupovala.
Bianka nic tam sice nevidim ale ked nieco chces tak sa ti to skor ci neskor splni 🙂 tak drzim palce nech uz na leto kocikujes.
@liuliu , tak vyhodené peniaze sú to v tom smere že keby sa počkalo pár dní kým príde či nepríde MS tak by sa mnohé ženy zbytočne netestovali a nesklamali sa zbytočne. A keď už pár dní mešká tak by už mali vysokú šancu dočkať sa //. Ale to je každej osobná vec či sa testuje alebo nie ...
No mnohe zeny su zvedave :D
Inac ja vzdy ( 2x:D ) ked som otehotnela ma zacalo skriabat a boliet hrdlo ; citila som sa jak pred chripkou ; zapalil sa mi prst ; vyhodil sa mi herpes na pere a taketo blbosti vselijake. Preto som si aj ten test robila uz par dni pred M. Lebo ja niesom nikdy chora.
Dobre baby, dakujem za odpovede. Mrcha zatial neprisla, ovku som mala asi 22-23.9. Uvidíme čo z toho bude. Ešte počkám do buduceho tyzdna... Trosku som skamana. Ja som nieco videla na teste, ale mozno je zle ofotený, a aj mozno, že tam nic nebolo...
@juland ani ja na teste nič nevidím. Ak by si mala už pred dvomi dňami, či kedy to bol prvý test ducha, tak dnes by už musela byť koľajnica... takže aj tie predchádzajúce testy boli len kanáliky. Ak si mala skutočne ovu tak ako píšeš, tak dnes si už dosť vysoký dpo na to, aby nebola na teste voľným okom viditeľná testovacia čiarka. Ja osobne by som na gyndu ešte neutekala.... vyčkaj, kým ti bude meškať cca 2 týždne, ak si tehotná, nič nepremeškáš, ak nie si, tak si len natiahneš nefunkčný cyklus tento mesiac.... možno ti skutočne ešte nemešká a ovu bola ešte neskôr ako si myslíš... alebo pod "tlakom" psychiky sa neviem mrcha rozbehnúť a potrebuje vyvolávačku...
Držím palce, každopádne tento test je podľa mňa (žiaľ) negatívny.
Ďakujem za odvopede ešte raz 🙂
@nikijur uz by som sa trosku zacala tesit 🙂) No ako tu pisali... 17 dpo nemozes mat. DPO (LF) je 14 🙂)) Ovulku mas odsledovanu s ovu testikom ? 🙂 Ak ano...tak od vtedy sa pocita potom LF 🙂 Preto niekomu obcas pride ms skor alebo neskor....lebo sa ovulacia posunula skor alebo neskor 🙂 No uz ti mozem tisko gratulovat...lebo vidim ruzoveho dusika ;)
@veronikax nemám odsledovanú ovulku testami, poznám svoje telo a hlavne hlien, písala som 13 DPO kludne to teda nemusí byť 13 môže to byť 11 alebo 10. V podstate rátam deň kedy som mala najsilnejší presvitny hlien a to samozrejme nemusí byť den ovulácie . takže uvidím čo sa bude diať nadalej MS mám dostať v utorok.
@veronikalux sama som zvedavá čo z toho bude...hádam len nie dvojičky :D v každom prípade som zvedavá nakoľko som po dva dni špinila ale len doobeda čo zvyknem pred MŠ preto som si myslela že je po všetkom :( tak uvidime dnes bez špinenia a to 2-3 dni pred MS spinim vždy ...

@bianka... Tak z toho testu sa nedá vyčítať veľa , ja tam vidím skôr kanaliky , nie // ☹