Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@piacere , ja nemám skúsenosti s digitálnym ale kolegyni 4 dni pred MS ukázal pozit.1-2ty a prúžkové vrátane ten u lekára bol negatívny este aj 5 dni po vynechaní MS. Ja som sa pri tehotenstvách testovala ked mi meškal min.2-3 dni a tam som nemusela naháňať žiadne druhé čiarky lebo boli krásne viditeľné hneď.
Ahojte.Dakujem vam kazdy za odpoved.Vcera by som mala dostat mrchu, ale zatial nic.Vcera som citala jednu clanku, kde pisali o hcg hodnotach.Podla toho 3-4 t. je minimalna hodnota 5, maximalnu neviem.Od 5.t ma byt vyssia...No uvidime...
Nerobila som si dalsi test,manzel mi vravi pockajme este...ale ze na tom teste je jemne druha ciarka. Tesime sa...inak ja som hrozne unavena. Vcera som cez obed spala skoro 2 hodiny,vecer som uz o 21 spala a rano tazko o 7 vstavala...dnes ma zacalo pobolievat v podbrusku ako pred MS... a moj manzel dnes uz mena vymysla 😊 vravim pockaj mame cas 😊😊
@cvakatko áno, nájdeš ich na nete, ale majú dosť veľké hranice, napríklad od 40 do 2500 cca, daj si to do googla.. ja som mala pri synovi v taký čas HCG 400, potom 860, ale to má každá žena iné.. no držím palce.... som čítala, že ty si mala mikropotrat... a bez mrchy? a tak si otehotnela? tak držím palce, aby to bolo všetko ok....
@katy31 no v 7tt som potratila, doma, len som viac krvacala, chodila som kazdy den za primarom do partizanskeho ( po zlej skusenosti v Bojnickej nemocnici) a samo sa to pekne vycistilo, na poslednej kontrole mi povedal ze otehotniet mozem aj o tyzden ( som sa tak vduchu zasmiala ze no iste...) potom som este bola 3 tyzdne po potrate na kontrole tam mi povedal ze ms kazdu chvilu pride a nejako ms nechodila, potom divne pocity tak som robila test... a zvysok uz poznas 🙂
@cvakatko ahoj,nesnazilkujem,len vas citam a drzim palce.tiez som ajola v takej situacii ako ty,samovolny potrat,bez cistenia a mrcha uz neprisla,bolo rovno tehotenstvo-aj ma doktor troska strasil ze to nemusi dobre dopadnut ale vsetko bolo ok a uz ma tu jeduje 4 rocna slecna 🙂 to len na povzbudenie
@micha_ella nadherny testik...😉...gratulujem...uzivaj tehulkovanie...

@juland ahoj, ktorý deň cyklu si? DPO? mešká Ti už mrcha? Ja tam tiež vidím niečo slabé, ale veľmi slabé 😒