Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nynyky jaj tak to mas casu ale vsak aj som taka skusam aj ked nie je termin ms inac musim sa ti pochvalit zmenila som dr a som bola milo prekvapena prve sono sliznica vyse 9mm a folik na 11DC 21mm a dnes som bola a uz aj praskol takze zajtra som 1DPO ale co je dolezite u mna je ta sliznica vsak vies preco vkuse som mala len 7mm a teraz takto pekne narastla 🙂 Drzim ti palceky nech je to tehu 🙂
@luta13 Ahojky... No fotku davat bude asi aj zbytocne... :( Vysiel akurat teraz dorobeny, cisto negativny test... :( Uz ani naznak ciarocky... Takze myslim, ze moje predchadzajuce dva testiky s duchmi a pred tym 2 dnove meskajuce "kramiky" ,znacili odchod... :(
Ale nezufam a dame zase tomu cas... Len ma mrzi, ze aj moja polovicka uz videla dve ciarocky... Na buduce neprezradzam...
@nikijur Dakujem, s hlavou hore ;)
S mojim prvym testovanim asi 3 mesiace dozadu? to bolo tiez tak, ze meskala az 2 tyzdne ani 2dnova nic, tak som robila testik, vysiel uplne slabucky duch a potom dosla normalna ms...
No toto ma teraz naozaj zmiatlo, pretoze ako som pisala, mavam niekedy ms aj tyzden. :D
Veeed raz sa uz musi podarit. 😝
Baby, odkial je najlepsie objednat tie testy a kolko stojia? 🙂
Diky moc 🙂
@nynyky to som aj ja pozerala, ze vacsinou su ovulace zelene, no tieto, s takym istym obalom ako mas ty, mi prisli tt... na tom zelenom, je pisane hcg hcg hcg, bla bla... :D preto mi prisli aj smiesne, ked som ten balicek rozbalila... no potom ako som ho spravila, uz som sa usmiala ned tym menej... aaaaaale nevadi... na buduce 🙂
ale uz mi z toho harasi, lebo kolkym sa vobec neukazal pozitivny test a boli... No aj tak myslim, ze moj pripad to nebude, kedze mne druha ciarka zmizla...
@juland pred tym tie dva som mala kupovane tu a jeden stoji cca 10e... Takze myslim, ze som natrafila na fajn cenu... Len hadam, ze aj kvalitu, ked tu vidim rovnaky obal a iny tstovaci pruzok :D nieze mam kupenu hovadinu a klame ma neg. vysledok... Ako hovorim, uz mi z toho asi harasi... :D
Pekne to teraz musim hodit za hlavu, nestresovat a lubit sa s priatelom dalej 🙂
@juland Ja som kupovala
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4535844&i9=...
Bola som spokojna, ukazali mi 2 // 😀 , za 10 ks som platila aj s postovnym 5,50€

@looola dakujem nie je to prvý test, ktorý som si robila a za tri dni je slabulinká čiarka na každom dnes som si kúpila drhaší a spravila obidva a výsledok vidiš...takže verím že to bude malinké babenko moje :*