Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bellabelluska A je to tam!!!! Nie je skoro ist na krv, sice kazdy car je iny, ja som bola na 14. den a potom vobec. Drzim palce!!!! Tiez som nemala ziadne priznaky, okrem toho, ze som mala bolesti, akoby som mala dostat ms.
@bellabelluska Potom napis, aku si mala hodnotu hcg 🙂
@meli8412 napisem jasne 😊
inokedy chodim na 12. a 14. den (ja som speci pripad ) ale tearz mi to nejak blbo vychadza aj s liekmi , preto tak skoro idem nech viem ci je to oki.... 😊
@bellabelluska A vysledok sa dozvies uz dnes?
@meli8412 no prave ma napadlo ze neviem ci dnes lebo krv si sama neberiem do labaku ako nokedy 😞 och nomuvidim co sa da robit ale ak nie dnes tak ani nezaspim. 😊
Ahojte, chcela som sa opýtat digitalnemu testu sa da verit ???
@lili2013 gratulujem 🙂)))
@bellabelluska kraaaaasna ciarocka 🙂 gratulujem 🙂)
@meli8412 drzim palce...aby to prebehlo podla tvojich predstav ;))) a konecne cislo bola ta 6-tka 🙂))
@nicolevr gratulujem 😉
@renata1981 Dakujeeeem 🙂 Len teraz fakt mam dilemu, ze preco na prve stretnutie mam ist az v 12-13tom tyzdni... divne... Len verit, ze vsetko bude tak, ako ma a bude zdrave...
@nicolevr no je to neskoro, pretože prvú prehliadku by si mala mať v nejakom 8-9tt aby sa prípadne vylúčilo mimomater. tehu napr. a potvrdilo sa zdravé tehotenstvo vrátane srdca plodu. A v týchto prvých týždňoch sa berú aj prvé odbery, napr. na zistenie krvnej skupiny a RH matky atď. ... v 12tt by si potom mala mať druhé odbery krvi a prvé "veľké" sono na prvé vylúčenie downovho syndrómu...
Ja pojdem as buduci tyzden svojmu doktorovi a ja som mala poslednu ms 28.9 @nicolevr neskoro sa mi zda ze ti dali termin. Moju prvu ked som cakala som sla az v 9tt lebo dovtedy som mala pravidelne ms a dokonca antiku a isla som na klasicku prehliadku a vtedy mi povedala ze som tehotna skoro som tam spadla zo stolicky . Takze pre mna je test nieco nove a aj tak mam bolesti ano keby som ich mala dostat :(
jajaj... Skusim sa este objednat aj u obycajneho doktora, ze co tamm povie, ako by som mala pokracovat... No ja sa zblaznim, nervoznaaaaaa :D fakt byy som si nepriala, aby bolo neskoro...
nicolevr presne ako pise piacere tak si to este zisti lebo je to fakt neskoro
@renata1981 musime sa jej spytat, ako bola ona... Lebo gyn, ze sa pytal akurat na termin poslednej ms a cii som mala pozitivny test...a dal termin... Moznozee krv mii spravi normal doktor? Jaaaa neviem..... Uvidime, co povie este on...

@veronikax Urcite nesilit vyberanie deti kliestami a tak, aj su zial take pripade,ked je to nevyhnutne.
Urcite nechce ma rodit normalne, ale hovoril, ked sa mi spusti porod skorsie a uz babo bude v porodnych cestach, tak ho nenatlacia naspat a porodim normalne. Tak dufam, ze sa to stane. 🙂