icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

michelitta
30. dec 2013

@karmela mne to pride ako keby ten test bol total falosny,ale kazda ciarka naviac potesi 🙂 🙂)))

karmela
30. dec 2013

@michelitta a nerobila sisi testik aj po mrche?Inac uz sa nam to tu stalo viacerým,ze vyšiel duch a nato dosla aj mrcha ☹

karmela
30. dec 2013

@michelitta ved to hlavne ked túžis po babetku ja som to zažila v novembri bola to veľká nádej a potom nic 😒

michelitta
30. dec 2013

@karmela mi hovor 🙂 to uz je na hranici sialenosti,ale tak stale mam pracu kde sa nenudim 🙂)) si bola tehotna v novembri zlato,ci jako? ☹ a test som si robila ked dosiel mnzs tak som si robila a to bol na ozaj ze duch..a na to mi napisal hento gyndos,cize podpora jak svina :(ale tak nemozem sa na neho stazovat,dost mi pomahal aj pocas ivf.. 😔 😉

karmela
30. dec 2013

@michelitta nebola som tehotna lebo mrcha dosla asi to bol falošný poplach,takze aj po MS ti vyšiel duch.Iba jeden test si potom robila

karmela
30. dec 2013

@michelitta držím palce aby to čím skor vyšlo 🙂

michelitta
30. dec 2013

@karmela no 3 som robila,ale ten posledny uz bol uplne ze nic 😔

karmela
30. dec 2013

@michelitta to mi je ľúto,ale neboj čoskoro sa zadari 😉

michelitta
30. dec 2013

@karmela aj tebe,sme v tom spolocne 🙂

karmela
30. dec 2013

@michelitta no jasne tak nech rok 2014 je čoskoro pozitívnym na testiky a plodnym šťastným rokom 🙂

radkatom
30. dec 2013

@karmela tak ja mam dnes pozitivny ovu test tak sme sa posnazili. Zajtra dame opakovanie a uvi. Ale nic moc ked mame uz jedno to boli fukoty. Akurat sa zobudil, tak sme to muselo urychlit. Ako naschval ale aspon bola sranda. Na tajnasa 😀 😀 😀

karmela
30. dec 2013

@radkatom hlavne,ze ste to stihli 🙂 poznám to deti asi vedia kedy sa treba ,ci netreba zobudiť 😀 tak držím palceky aby to vyšlo

radkatom
30. dec 2013

@karmela ake mas dlhe cykly? Drzim palce!!! 😉

radkatom
30. dec 2013

@karmela no srandy kopec a potom tie vymyslacky, preco maminka lezi este polhodku s nohami hore 😀

zuzka0405
31. dec 2013

@niki85
@karmela Dobré ráno dievčatá. Tak MS zatiaľ nikde, ale u mňa to je normalka…tak uvidíme. Ale včera po vážnej debate s manželom 🙂 sme sa rozhodli,že nebudeme čakať na náhodu,ale posnazime sa naplno malému o súrodenca. Zdedukovali sme,že 4r. rozdiel bude stačiť.

lene27
31. dec 2013

@radkatom poznám...nohy hore. každý mesiac som to robila a v deň, keď sa naozaj podarilo, som bola taká unavená, že som si na to ani nespomenula, obrátila som sa na svoj obľúbený bok a zaspala... 🙂

niki85
31. dec 2013

@zuzka0405 ahojky uvidis moja. Prajem co najrychlejsie //ciarky na teste. Neska som bola u gyn. som v 3 tyzdni a babo ma 3mm. Za 3 tyzdne na kontrolu a ze vraj pocujem uz serdiecko 🙂 citim sa uplne fajn asi vsetki nervy mam za sebou... Sem taka rada.. budem sa modlit aby vsetko bolo dobre. . drzim ti palce.

karmela
31. dec 2013

@zuzka0405 no super dobre ste sa s manželom dohodli.Drziiim palceky aby to vyšlo čím skor.Veru 4r rozdiel je akurát.My uz mame 4,5r bambulu.Tak toho roku sa posnazime aj my.
@niki85 gratulujem a pekne tehulkovanie želám
@radkatom mam max.26 dňové.Takze nohy hore a aby sa pekne zadarilo 😉
Pekny silvestrovský dnik aj vecer vam prajem kocky a úspešný nový Rok na zdravie aj pozitívne tehu testiky nie s duchmi ale diaľnicami 😵

niki85
31. dec 2013

@karmela dakujem ti velmi pekne aj tebe prajem rychle // ciarky 😉

zuzka0405
31. dec 2013

@niki85 Ďakujem.
Gratulujem, teším sa,davaj na seba hlavne pozor a užívaj každý dnik.
@karmela Ďakujem. No máme 3,5r synčeka a myslim že už je na čase posnazit sa o sestricku.Uvidíme aká cesta nás za tým čaká. Som zvedava či príde MS zatiaľ sa na to ani necítim.Tebe taktiež prajem čím skôr obe ciarocky, držím silno palce

zuzka0405
1. jan 2014

Baby asi mi už začína šibať. Tak minulý týždeň na teste duch. 29.12.test negatívny. Mrcha nikde dnes mi to nedalo urobila som opäť test a tam zas slabučky duch vidieť ho z určitého uhla neviem či to na foto uvidíte ale skúšam Vám to ukázať... z dnešného testovania...už neviem čo si mám o tom myslieť...

asimama
1. jan 2014

@karmela nevyslo to..MS prisla na 5 den meskania.. ☹ nechapem velmi tomu,lebo v zivote mi viac,ako 2 dni nemeskala ☹ ci robi tolko psychika nechapem..o to viac sklamana..ze som bola presvedcena.. ☹

asimama
1. jan 2014

@zuzka0405 na tom negative daco vidim..ale normalne ee ee..neviem,ci som ta potesila..ale bodaj by ti tam ta ciarka len silnela 😉

bibina32
1. jan 2014

Moja suseda si robila tehot. test a vyšiel jej negatívny a na druhý deň ho šla vyhodiť a boli tam už dve čiarky. A bola tehotná.

zuzka0405
1. jan 2014

Skúsila som to odfotit z iného uhla,ale neviem to akosi odfotit tak aby to bolo vidieť na foto, na teste to vidieť ale ako fotim tak fotim lepšie to asi nebude...

karmela
1. jan 2014

@asimama ahoj to mi je ľúto ☹ bolo to na dobrej ceste aj s testom aj s mrchou a rozbehla sa normalne? Skús test aj po nej.
@zuzka0405 je tam nieco vidiet,len aby to nebol otlacok. ☹ vela ich teraz vychádza na testoch ale držím palce aby to nebol tvoj prípad

zuzka0405
1. jan 2014

@karmela Áno viem, že to nemusí znamenať tehu, len si už fakt pripadam trápne... Najprv ''duch '' potom ''nič '' a teraz zasa ''duch '' už tomu nerozumiem ...keby bolo buď ''nič '' alebo ''silnejšie '' alebo keby sa dalo už zájsť k dr. Takto je to strašne...

larnaca
1. jan 2014

@zuzka0405 ja som mala na 3 testoch ducha, bola som presvedčená, že tehotná nie som a teraz vedľa mňa búvka naša 3mesačná babulka. Držím palce 🙂

karmela
1. jan 2014

@zuzka0405 verim ti aj ja sa hnevam na testy bud nech vijde jedna ciarka alebo dve.Mrcha este nedošla tak držím palce nech ani nedôjde

zuzka0405
1. jan 2014

@larnaca Ďakujem.
@karmela Ďakujem. Nie nedošla,stále čakám.Preto som skúsila test aj dnes... aj inej značky ako predtým. O to ide,tiež nie som povaha čo hneď zo všetkého robí paniku ale berie niečo s istotou keď tam nie je 100% istota, ale vidím sama na sebe, že za posledné 2týždne ma to riadne dostalo do nečakaných situácii.