Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonidlov no Rapid mne duchoval tiez,ale nemusí to byt tvoj prípad.Nieco tam vidím ale neviem ci je ke to otlacok ci tehotensky duch 😒 si len 10DPO tak držím palce nech je ta ciarka silnejšia.Skus este test o dva dni.Kupuj si z lekárne tie co máš dva v jednom.Mamatesty su dobre tiez
@majka_3 ahoj neskusala som test ale mrxha meska a je mi stale zle a napina ma ako taku svinu 🙂
@majka_3 sak ale bojim sa este testovat ked ze vcera bol negativny neviem ci nebude lepsie pockat aspon do nedele nech meska aspon 4 dni co ty na to 🙂
@majka_3 aj muzik povedal ze nemam na to tak tlacit a mam este pockat ....sak neboj potom dam foto a duam ze s // ciarkamy 🙂
@majka_3 ale viez co neda mi to a zajtra rano budem robit test a potom dam foto 🙂
Lekár potvrdil. Som v 4tt 🙂 to bolo rýchle, hned na druhý pokus sa to podarilo. Povedal, ze sme jeden z tých stastnejsích párov. Tesíme sa.
ahojte kocky poradite mi? lebo z jednej temy co som kukla na posledne spravy tak baby zdrhli,asi su tehotne🙂))predtym nez sa opytam,prosim nekomandujte ma,preco testujes tak skoro atd,ale ta tuzba uz hranici so zavislostou a ja chcem vediet na ktory den sa naozaj cosi ukaze a ci 🙂 a vobec, cele 2 roky som netestovala,tak mi doprajte 🙂)) takze, dnes som 18dc,mali sme styk na 6,7,8dc potom 9dc priesvitny tahavy sopel, vajecniky bolestive, typicka ovu..ovu testy som mala pozitivne az na 10,11,12 den..ale take ze 3 dni bola testovacia tmavsia jak ta druha..no dobre 2dni 🙂 toto nechapem,ale nevadi..dalsi mix sme mali az 12den..a teraz ta otazka..dnes som len 7 den po ovu,a robila som si kazetovy rapid clear a woman secret baby..mam pocit ze tam vidim druhu ciarku..to je nejak skoro aby cosi ukazalo a navyse a bolo to po limite nemyslite?teoreticky keby som otehu na 8dc tak hej,ale tam som este akoze nemala ovu,len ten vytok..skusim poslat foto ale neviem ci nieco uvidite..navyse ja poznam uz duchov-duchov(skvrny,ryha,pretlaceny)ale tieto pasiky su take ruzovkaste..takze neviem☹ help!! mate niekdo skusenost ze to ukaze aj tak skoro?preco som sa ja krava testla,cakala som ze nic, ale toto ma nabudilo 🙂))
@michelitta no ja tam vidím slabu čiarku podla mna je to ono prajem nech silnie 😉
@micikatka ahoj nie,z poobedneho a aj vecerneho..robila som rapid a woman 😕 preco,ci?diki 🙂

Karmela robila som si rapid clear,asi nič moc že?