Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte mne sa uz treti den ukazuje duch ktory nakoniec vyjde v slbunku ciarku dnes som si robila test pregnanc alebo taky nejaky a ukazall len uplne skoro uplne neviditelneho dusika je mozne ze nesilneju este alebo mam skusit este nejaky iny
@peterek414 mne to moja trvalo skoro tri roky, nechcem ta strasit, ale povzbudit, ze raz to urcite das...mas uz nejake baby?
@zvolsiinylogin ja mam 2 deti al to su len moje a mutik este nema ani jedno a chceme mat spolocne ale nedari sa....sme sa dohodli ze muzik pojde na spermiogram a ja si dam zistit ovulaciu u ginekologa tak uvidim
@peterek414 ja cakam teraz prve, nebojkaj, ked pride cas, tak to bude... 🙂
@karmela ahoj moja,no ja asi nic,hlavne ked som otestovala zachod ci je vieryhodne test,ja som videla slabu ciarku zase,lebo rapid som uz nemala..pozri album,odpadnes!asi skusim este zajtra a uz sa na to vysss. 🙂
@michelitta no ta fotka ma zabila s halzlovej vody 🙂 necurala tam tehotna?nebodaj ty? 🙂
@karmela tiez ma to napadlo🙂) ja cikam do plastoveho poharika,no ale som to potom vyliala a splachla🙂 a az potom prisiel na rad hajzel 😠 jedine,ze by tam uz plavali cerstve hajzelacata a drzali sa na okraji misy 😀 😀
@zuzka0405 a cakam tiez druheho februara kramy🙂 a zda sa mi to skoro na testy,ale keby uz aj tak nieco/nejake dni po Ovu by mohlo ukazat 🙂
@michelitta Ani ja, ale zatiaľ si nerobím nádeje...uvidíme preto som chcela vyskúšať aj večer či sa objaví ten slávny ''duch'' a teraz už test tak skoro nekupim aby ma netahalo hneď robiť 😉
Je skoro ja viem... Dnes som 6 dpo ale toho ''ducha'' na teste nehladam je viditeľný...tak som až veľmi zvedava na prvého.... Ale ako tak čítam tvoju skúsenosť neviem či tým testom vôbec veriť 🙂
dievcata, rada vas citam, patrila som k vam tri roky, velmi vam drzim palce...poznam tie krusne chvile, testomaniu, a zas odznovu....treba verit...
Peterek414 drzim palce pri dalsom snazilkovani ja som teraz zacala brat kyselinu listovu.
@sonidlov ahoj a dakujem ja som sa radila s ginekologom a on mi odporucil inofolic tak si o pojdem kupit
No oni radi odporucaju produkty za ktore maju provizie☹ . no ale aj femibion je dobry produkt ale povedala som si ze skusim obycajnu overenu vec kyselinu listovu.no uvidime a zacnem brat k tomu aj vitamin e. 😉 uvidime.
Petrek 414 dakujem a ja ti drzim palce moc moc aj ty daj vediet ci to zabralo 😉 .
@karmela
@sonidlov
@zvolsiinylogin
@zuzka0405 ahojte kocky co mate nove?ja zatial nic,kramy mam dostat 2.februara,mam pocit ze tie testy viamed stale mi duchuju :/ale ze fest!neviem ci je este skoro,ale uz mam tak 10 po ovu to uz by mohlo cosi byt vidiet 😖
@peterek414 ahoj to ma mrzi,tebe tiez riadne duchovali!!mne to pride tak,ze to telo otehotnie a potom to z mensesom odide..ved preco by tie testy len tak klamali nie??

@karmela 1.2. by teorericky mala, ale dúfam,že dá pár mesiacov pokoj