icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
26. jan 2014

@michelitta Duchuju ti testiky tak nech silnejú.A nielen Duchuju.No na 10DPO ti moze a nemusí ukázať.Drzim palce nech si den co den najdes silnejšiu druhu čiarku na teste 😉
A ja mam asi tesne pred ovu.Nedavno mi skončila mrcha,a ideme skúšať chlapčeka 😵 Kedže babulu uz mame 😉

michelitta
26. jan 2014

@karmela tak dakujem zlatik..ty uz aspon babeno mas,vies ze je tam sanca,ja zatial len 2mesiac prirodzene skusam,tak to by bolo obrovske stastie keby sa zadarilo!! velmi si prajem oktobrove dieta!🙂 a uz ste aj zamiesili?:D DRZIM PALCE!!!

karmela
26. jan 2014

@michelitta no vcera sme to skúšali ale na chlapčeka by trebalo vraj pocas ovu a testik este pozitivny celkom nemam. 😝 No moja ano jedno babo uz mam ale som po 30 tak chcem čím skor druhe a to mam pocit ze bude ťahsie miesit tym vekom 😀
Neboj pride to a mozno uz aj je.My sme sa o prvé snažili 8mes na 9mes prišli // 😵 Ovu testik si neskusala?niektorym kockám vyšiel pozitivny na 9-10DPO a uz potom vyšiel aj na tehu duch 😉

zuzka0405
26. jan 2014

@michelitta
@karmela Ahojte, tak ja som dnes 8dpo, skúsila som test aj tak (že po 2dňoch) keďže na 6 bol duch.Dnes opät. Ale už počkám do prvého. Nemôžem toľko testov kupovať 🙂
Tebe prajem pekné snazilkovanie s výsledkom // samozrejme chlapčeka keď si prajete... My by sme zase veľmi chceli dievčatko.

michelitta
26. jan 2014

@karmela ja neviem moja ja tym ovu neverim,ja som mala tak dve palice v den ked som dostala kramy..neviem ci je na to nieco pravda..no ja budem mat 12.3. 31rok ,a to som si hovorila,ze do 30 budem mat bejby 🙂 aj si citila nejake prve priznaky pri malej este pred mnzs?ci si mala pozitiv testiky az po menzese,hovor som zvedava 😀 😀

michelitta
26. jan 2014

@zuzka0405 ahoj moja a akym testom testujes?🙂 ja som tiez duchovala,ale tak kazdy druhy den,uz mi to lezie na nervy,ked neuvidim poriadne palice asi neuverim 😀 ja mam tez dostat 2.febr,ale cyklus mavam tak 26,cize ked nepridu do soboty budem happy happy 🙂

karmela
26. jan 2014

@michelitta ja som sa práveže vôbec necítila byt tehotna. 😀 Žiadny náznak som nemala až mi neprišla mrcha na druhý den som si robila testik a // 😵 Sup k Dr v ten den a len mi to potvrdila 😵 Tak ti to zo srdca želám aby ta to uz čakalo teraz.Papas nejake vitamíny?ja som mala baby plán + kys listovú.Po troch mesiac od bratia som ostala tehu.Aj teraz uz papam vitamín E plus kys.listovu 😉
@zuzka0405 držím palce nech ti vijdu pekne // 🙂

zuzka0405
26. jan 2014

@michelitta Ja si kupujem v lekárni hlavne 10-tkove a vždy inú značku (mamatest,rapid,woman secret alebo aké majú) držím ti silno palce aby mrska už nedošla aby boli už len pekne //

zuzka0405
26. jan 2014

@karmela Ďakujem

karmela
26. jan 2014

@michelitta a ovu si sledujes?ja predtým vôbec až teraz tretí mesiac a vždy mam iný DC a tiez mávam 26dc len teraz posledne dva mesiace som mala 27-28dc mrchu.Takze uz som to brala,ze mi meska a nic 😒 nakoniec prišla.Neboj nic budes čoskoro mamina a budes sa tešiť s miminka 😵

michelitta
26. jan 2014

@karmela no ja som sa tlacila femibionom a kys.listovou 2 roky,takze teraz neberiem nic..milujem rukolu a spenat a stopkovy zeller,ten mam na dennom poriadku,tak hadam nevadi ze som to vysadila 😒 jedine co beriem tak vit E 400mg..ten mi robi dobre aj na plet a vlasy..vies ja uz som toho tolko mala,ze som si povedala,ze serem na to..navyse beriem aj tie byliny od toho Dr.Maceka co ma tradicnu cinsku medicinu..no kto si to ma vsetko pamatat?? 😀 to je hlavne na zahraitie moje maternice lebo ja som studena 🙂) ach keby sa to tak dalo zistit skor 😖 😖 som instr.jogy a mam mat jedno fotenie na jednu akciu a musim cvicit..teda chcem..ale ak by som mala byt tehotna tak samozrejme do toho s radostou nepojdem..no myslim si ze cvicit mozem nadalej aj ked budem tehu nie?pokial sa dobre citim a neobmedzuje ma brusko,hm??ked ja nevieeeemmmmm ☹ ☹ ☹ to su stavy!! 😅 😅 😅
@zuzka0405 aj ja tebe drzim palce!!tiez to mam tak ze co sa kupi..ale tento mesiac mam od lauritky myslim si ze su spolahlive,ale malicke na mna 😎 ja potrebujem ciselnik jak svina,teda ciarkovnik 😀 no a potom mam ten viamed ale neviem comu mam verit :/ baby a poznate niekoho kto uz mal tyzden pred mnzs pozitivne testy?mne doktor hovori aby som netestovala pred kramami,to sa mu hovori chlapovi-este k tomu aj gayovi 😀 😀

michelitta
26. jan 2014

@karmela a ovu mam jak hodinky a take palice ze jedna hrubsia jak druha a to vazne ze v kuse dva dni--len neviem preco ma boli prsia tyzden po ovu a tyzden pred mnzs..o co tomu telu ide??? 😠 😠 😠

zuzka0405
26. jan 2014

@michelitta Si super vystihla 🙂 aj môj manžel mi povie netestuj toľko... ale nemá problém mi ani on kúpiť test...ja som mala známu ktorej ukázal test // asi 6 dní pred mrchov (cca 2r dozadu)
To tento mesiac zaživam aj ja,citlivé prsia, pichanie - pobolievanie podbruska, bolesť krizov, zapcha 2 dni keď nie tak ma prehana....no tiež som zvedavá čo z toho bude zatiaľ to je 50 na 50. Chcem ešte počkať fakt aspoň do prvého a keď nič nebude potom chcem vyskúšať ten digi test rapid...skôr nie,myslím že ten by bol presnejší a hlavne bez ''duchov '' 🙂

karmela
26. jan 2014

@michelitta no cvičenie by malo byt v pohode aj v tehu,ale nie namáhavé.Brusaky atd 😉 vitamín E je tiez dobry mne ho odporučila Dr.ze mam papat aj pri snaženi 😉 no ja mávam tiez bolestive prsia pred ms ale nie každá žena to máva.tak držím palce aby vam to uz vyšlo 🙂

karmela
26. jan 2014

🙂 @michelitta no ja osobne nepoznám kocku co jej vyšiel pozitivny testik tyzden pred ms,ale tu na MK som to niekde čítala ze vyšiel ked su silne čiarky tak je väčšia pravdepodobnosť ze tehu nastalo skor.Ja som bola v 5tt ked som to zistila aj na sone mi to Dr potvrdila tak

karmela
26. jan 2014

@zuzka0405 no digi test ma Rapid?som nevedela .Ja mam clear blue ale to použijem až ked mi na obyčajnom vijde uz viditeľná ciarka nie len taka ktorú chcem a vidím len ja. 😀
Tak nech mrcha nedôjde a pekne čiarky silnejú

sonidlov
26. jan 2014

No ja stale duchujem. Uvidíme zajtra. Boli ma brucho ako keby už mala dôjsť ms.

michelitta
26. jan 2014

@sonidlov to vyzera najdejne moja!!! ktory den dc si?drzim palce!!!
@karmela
@zuzka0405 zeny poslem vam tych mojich duchov,akoze neverim tomu testu ale nevadi..fakt s nim nemate skusenosti?ja hladam aj na nete a nic :( viamed baby test pruzkovy!! teraz som si robila vsak som necurala od rana 😖 u mna velka rezerva..mozem testovat mam ich zadara a ked su na figu tak ich dam ocurat aj mojim kocurom,spolocnosti zavadzajuce!! 😅 😅

michelitta
26. jan 2014

no kukajte,to je neupravene..ale je to odrb isto :D Este aj palice su nadr*ane 😀 sa tahju nejak do lava"to je cele lave!!! ☹

michelitta
26. jan 2014

inac prepacte,moj fotak ma vnutri zasypanu sosovku pieskom,preto take machule 🙂

sonidlov
26. jan 2014

Michelitta@vyzera to dosť dobre u teba.ni ja som 27dc

zuzka0405
26. jan 2014

@michelitta
@karmela Prepáčte... už mi z tých testov drbe... Myslela som Clear,nie rapid... Tiež chcem až by bolo na obyčajnom niečo vidieť nie len duch...
Máš to dobré a na poslednej foto pekne vidieť aj s ružovým nádychom... Úprimne si myslím že o pár dní budú // pekne viditeľné...
Keď ste začali s fotkami ukážem Vám aj ja dnešnú neviem či uvidíte rozdiel z pred 2 dní...

michelitta
26. jan 2014

@zuzka0405 no ukaz :D Moja ja sa nechcem nadejat,ked moj zachod je tehotny 😖

zuzka0405
26. jan 2014

1. Dva dni dozadu
2. Dnes

zuzka0405
26. jan 2014

@michelitta Toto, že máš zázračný záchod 😉
Tak oproti mojím mas pekný rozdiel,hoc ja som si vedomá,že som skoro skúšala, ale čo už 🙂

zuzka0405
26. jan 2014

@sonidlov Vyzerá to nádejne

michelitta
26. jan 2014

@zuzka0405 no moja ale na tej 8cke ja fakt nieco vidim a aj ti silneju!!! 🙂 skusala si ovu?ja neviem ci tomu mam verit!! 😠

micikatka
26. jan 2014

baby prepacte ze vam skacem do diskusie, ale skusali ste zistovat tehu aj pomocou ovu? ak ano tak kedy je test pozitivny?

sonidlov
26. jan 2014

No ale teraz tam nič nie je tak zajtra čakám ms.

michelitta
26. jan 2014

@micikatka ja neviem moja ja tomu moc neverim,ja som mala silne palice v den ked som dostala menzes..v tomto by ti vedela poradit asi @lauritka 🙂