Dve čiarky na tehotenskom teste. Som tehotná, alebo ide o cystu?
Prosím o radu ja už neviem čo si mám o tom myslieť a lekárka moja ma práve ako na potvoru dovolenku...
Mala som žiaľ pred dvoma mesiacmi potrat sama som ho zvládla bez kyretu na ultrazvuku po všetko v poriadku. Maternica krásna a videla už folikul-3 ... Ms nabehla hned presne 4 týždne po... Mali sme styk asi 2 alebo 3 dni pred predpokladanou ovuláciou... Merala som si teploty a presne v deň ovulácie mi vybehla teplota na 36,93 a na druhý deň na 37 odvtedy sa presne drží v tých hodnotách... Merám každé ráno o okolo 8. Nemala som ale ten typicky ovulačný hlien ten nebol a bolesti áno a veľké ale natiahla som si cvičením brucho tak som si vravela že je to aj tým ...Ja mám vždy ovulačnú bolesť veľkú lenže vo štvrtok alebo stredu neviem presne cca v čase tej ovulácii mi začalo slabé krvácanie a to trvá dodnes stačí mi jedna mini vložka a mám to hlavne len ráno keď vstanem inak to ani moc necítim... Ja som myslela že je to cysta. Necítim sa ako tehotná viem, že je to skoro ale aj tak ten ciťák..... Mám už viac detí tak to trocha poznám. Môže byť po prasknutí cysty pozit. tehu a ovul.test? alebo biochemicke tehotenstvo? Ak som mala cystu tak už určite praskla a odchádza krv. Ja som z toho totálne zmätená.... Môže byť aj tá teplota kvôli cyste vyššia? Ja som nikdy v strede cyklu krv nemala... Môžu naskočiť už tak tesne po ovulácii cca 8 dní po dve plne čiarky tak rýchlo? Nemám žiadneho ducha to isté ovulačny test- a ten si robím od 26. presne vtedy odkedy mi teplota vystúpila na 37.Prosím o radu neviem zohnať žiadneho iného lekára ktorý by ma zobral a skoro všetci majú dovolenky...
PS:Mne len príde divné že ak je to cysta tak určite mi praskla lebo som mala aj bolesť tak prečo mi to stále ukazuje poz.výsledok.. A teplota sa tiež stále drží hore...raz som čítala nejaký článok a baba písala, že keď cysta praskla test bol negat...
Este otázka baby tu casto píšu DC co to znamená? napr.18Dc- je to deň od cyklu ?
@sylwi23 tak ak ukazuje 2-3, tak si musela otehotniet 14-21 dni dozadu, presne ako som ti pisala😊 je mozne, ze este na sone nic neuvidi, ale ja som raz bola u dr 16 dni po otehotneni, a uz videl dutinku, takze zas sanca ze cosi uvidi, tam je😊 snad to krvacanie je len banalita a bude vsetko v poriadku, drzim palce🍀✊️ daj potom vediet😊
Aha cize odteraz som musela otehotniet za 14 az 21 dni dozadu?Takže to muselo byť tesne po tej Ms? No takto som v živote neotehotnela nechápem ovu mám vždy dva týždne po alebo skôr neskôr ako skôr toto sa mi nikdy nestalo a ja som sa spoliehala ,že je to ochrana hneď po naplno... No ty si to naozaj dobre povedala ja dufam, ze aspon nieco uvidí lebo toto čakanie je na nervy..Už chcem konečne vedieť čo sa deje

11.som mala začiatok MS