Falošne negatívny test
Baby ukazal vam niekedy test druhu II aj ked ste neboli tehot?
Nie, som tretí krát tehotna a nikdy sa mi to nestalo
Ano, ked som mala cystu som mala slusne ciarky... zmizli ako praskla... gynekolog vravel, ze moze spravit HCG do 15 cysta... kazdopadne ak si tehotna, tvoje budu silniet.
Ano, cysty, myomy, tumory, to vsetko produkuje HCG a ukaze dve ciarky. Cize to tehu je hadam najlepsia moznost. To ostatne je vacsinou uz slusnejsi bordel a vacsieho objemu.
@anjelicek26 aj viac moze, niektore priamo usadene v maternici ( choriokarcinom) mozu svihnut na 80tis HCG, cysty iba take mensie hodnoty do 60 myslim. Ale fuj veru. Mala som dva krat zial a obidve veci skoncili na operacke.
@kiki68 mne sa cysty robia stale, operacne ako urgent len dve... v marci som mala laparku a screening maternice, priechodnost vajcovodov, inak vsetko vyzera ok... len je to otravne... Nevedela som, ze moze byt az tolko veru, mne lekar vravel ze tak do 15, proste slabe nesilnejuce testy dlhsie...

@natalia_r tak sa pýtaš na falošne pozitívny,alebo negatívny? Mne vždy pravdivo. Ale nájdeš tu kopec diskusií, kedy bol falošne pozitívny,alebo ukázal tehotenstvo po viac dňoch meškania