icon

Ide o oplodnenie?

durihaj
22. nov 2017

Ahojte,
s priatelkou sme mali spolu styk a ja som sa do nej spravil. Bolo to v nedelu a dnes ma planovanu MS, ktora este nie je. Cize to bolo cca. 2-3 dni pred MS. Cyklus ma celkom pravidelny. Zaznamenava si to do kalendara v mobile a vychadza mi, ze to vychadza 27-29 dni. Niekedy fakt vynimocne sa stane ze ma aj 35 dni, ale to ked tomu predchadzaju stresy v praci napr. Ked raz bola na prehliadke u lekara, ten jej povedal, ze ma prave plodne obdobie, to bol 12. ten cyklu. Sme spolu niekolko rokov, asi 5 rokov sexujeme bez nicoho, aj pocas plodnych dni. Teraz som to prvy krat dal naplno, ked bolo kratko pred MS. Dieta chceme urcite raz, ale teraz este nie. Neviem ci sa obavat alebo nie.

katusikkk
23. nov 2017

@lillystranska
ked je nahopkana,tak je v strede cyklu a ma ovulku .Mna picne

sticker
lillystranska
23. nov 2017

@katusikkk tak napisal to tak ze som to tak pochopila.

katusikkk
23. nov 2017

mozno len chce byt tehotna,tak preto v strede cyklu hopka😂😂😂

andrejqqqa
23. nov 2017

Minuly mesiac som mala taketo obavy a tym ze som nad tym tolko premyslala my prisli o takmer 3 tyzdne neskor

durihaj
autor
23. nov 2017

Vravim, ak si chce niekto robit srandu, tak nerozumiem, na co sa unuva vobec minat svoj cas pisanim komentarov. Vsetci tu normalne odpovedaju, len zvysne 2 osoby maju zda sa problem.
Jednym z priznakom ovulacie je aj to, ze zena ma zvysenu chut na sex. Tym som chcel povedat, ze priatelka to mava tiez. Jednoducho isty cas v mesiaci je uplne ina, velmi tuzi po sexe a vychadza to priblizne vtedy, kedy by mala ovulovat 11-16 den. Uz to mame za tie roky odsledovane. Nehoda, ktora sa nam stala teraz nedavno, tak ten apetit nebol taky, ako napr. 1.5 tyzdna dozadu. Priatelka to prirovnava k nejakemu tranzu :D

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj zaujimave z tvojich prispevkov som pochopila ze o nehodu neslo. Ja si z toho srandu nerobim mna to len zaujma lebo to je z pohladu chlapa

katusikkk
23. nov 2017

@durihaj
Vela zien ma v obdobi ovulacie take bolesti,ze je to posledne na co maju chut .Myslim,ze ani studovany gynekolog neovlada priznaky ovulacie tak dokonale ako ty.Musis na ponikovi travit asi neskutocne vela casu.
Tak pekne sup sup z modreho ponika prec a teraz s priatelkou uz len cakajte na najblizsi tranz a pekne si to uzite.Bez nehody.😂

sticker
lillystranska
23. nov 2017

@katusikkk suhlasim stebou ked mam ovulaciu vtedy muz vie ze ma to boli ale nastastie je gantlman a nefrfle ze som vtedy podrazdenejsia a viac zrava

durihaj
autor
23. nov 2017

Priatelka ziadne take bolesti nepocituje. Ale zeny su rozne.

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj tak to je ta lepsia varianta

lavieenrose
23. nov 2017

mna ovulacia nikdy nebolela ale az po porode zacala...a priroda to tak zariadila aby v case ovu bola zena viac nadrzana...inac by sme ako ludstvo velmi skoro vymreli...

katusikkk
23. nov 2017

@lillystranska
Vetsina zien v case ovu si mera bazalnu teplotu,sleduje hlien,robi ovu testy,chodi na meranie folikulu atd.....Ta jeho staci,ze je nahopkana.Teda ja neviem,ale ja nemozem 😂

sticker
lavieenrose
23. nov 2017

@durihaj tu take veci nema cenu riesit vidis sam ze niektore maju chut iba rypat lebo nemaju co robit na materskej

lillystranska
23. nov 2017

@katusikkk vidis a ja som nahopkana pred a po ovu 😀

katusikkk
23. nov 2017

@lillystranska
Ja som nahopkana cely mesiac .😂
Ja by som stale a to ani hlien vajecneho bielka nemam

sticker
lillystranska
23. nov 2017

@katusikkk ja som to raz skusila cez ovulaciu som myslela ze umrem. Bolelo to nebolo to prijemne. A hlien vajecneho bielka pocujem prvy krat

durihaj
autor
23. nov 2017
katusikkk
23. nov 2017

@lillystranska
Nezabudni vecer v posteli polovicke povedat,ze si nahopkana.😂
Ten moj chyti taky zachvat smiechu ,ze sa budem hopkat akurat tak na drevenom ponikovi 😂

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj a ty sa podla tohto riadis? Tak to sa cudujem ze ste doteraz neotehotneli ale vtedy ti asi neuslo ako teraz

katusikkk
23. nov 2017

@durihaj
Nemusim citat.Som zena a viem ako to s hlienom chodi.Az na to ,ze vela zien v case ovulky si tam doslova sprta aby si ho nahmatala.Ci ako myslis,ze z nej vytiahnes vtaka a hlien sa taha este meter???

lillystranska
23. nov 2017

@katusikkk moj chcel hopkat ale dakosi sa unavil tak sa mu hopkat nechcelo ten termin mi pripomina dvoch zajacikov 😀

gab1sol
23. nov 2017

@durihaj pozri, ty tu riešiš, či môže alebo nemôže byť tehotná. Máš to dokonale naštudované. A vadí ti, že si tu z teba robia srandu. Áno, si na smiech. Pretože otázka na tvoju odpoveď je buď ÁNO alebo NIE. A je to tak 50 na 50. Žiaľ, tehotenstvo sa nezisťuje, nepotvrdzuje otázkou na MK, prípadne inej sociálnej sieti, ale tehotenským testom alebo návštevou gynekológa. Len aj to potrebuje svoj čas, pretože ľudské telo nie je stroj, ktorý ide podľa tabuliek. Ak si to do nej dal, tak jednoducho musíš počítať s tým, že tehotná môže byť. Bez ohľadu na to, či máš o ovulácii a ženskom cykle naštudované aj encyklopédie. Proste musíte čakať, lebo ešte sa tu nenašiel nikto, kto má vešteckú guľu, aby vedel predpovedať budúcnosť. To je akoby si sa pýtal “o mesiac budeme mať sex, môže byť po tom tehotná?” Lebo naozaj, keď už si si toľko toho naštudoval, tak by si mohol vedieť, že pýtať sa v stredu, či je žena tehotná, keď bol sex v nedeľu, je fakt smiešne.

lillystranska
23. nov 2017

@katusikkk Ci ako myslis,ze z nej vytiahnes vtaka a hlien sa taha este meter??? umreeem od smiechu

durihaj
autor
23. nov 2017

Pockame a uvidime. Zda sa, ze feminizmus na MK ma svoje zastupenie 😉. Dakujem za normalne odpovede.

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj a co si cakal? Si tu ina tak na smiech ked nechcete dieta tak si nasad kondom alebo priatelka nech si da tabletky prip. Existuje tabletka po alebo potom nesexujte

lillystranska
23. nov 2017

@durihaj tak isto by sa tu baby pustili aj keby to napisala tvoja frajerka

katusikkk
23. nov 2017

@durihaj
Ja som vcera mala ovu.To je ako keby som tu dala otazku ci mozem byt tehotna.No mozem a nemusim.A nemala som ziadny vajecny bielok.To ze bude ovu mi musela lekarka povedat.Ja som nahopkana cely mesiac,takze urcit podla toho sa asi neda.Takze cakajme spolu.Ty na ms a ja na brusko.Ale veselo s tebou bolo.Tak nech nam to cakanie rychlo prejde 😀

lavieenrose
23. nov 2017

@lillystranska
@katusikkk zaujimave ze podla tej svojej sudite ostatne...asi ste tam suche ako sahara ked ste si nevsimli hlienovity vytok

lillystranska
23. nov 2017

@lavieenrose ja som nehovorila nic o svojom hlieniku ale riesit tu ci je priatelka tehotna ked sa do nej spravy to co je za otazku? Moze ale aj nemusi

lillystranska
23. nov 2017

@lavieenrose ved ked to ma take nastudovane tak naco sa pyta tu