Je malý penis príčinou toho, že sa nám nedarí splodiť dieťa?
Je to trapne als neviem kde to mam rozoberat. Moj priatel je uzasny, snazime sa o dieta, ale ked som sa do neho zamilovala tak som netusila o jednej veci... Ma ho strasne maly... Snazila som sa to nebrat ako tragediu a naucila sa s tym zit ale nemoze to byt pricina ze nemozme mat dieta? Dakujem Vam. Please dont hate.
@neockujem28 tu je problem, ak vravis ze nestrieka ale kvapka
@judar 😳😳😳 preco by mala byt zufala a posadnuta centimetrami? Niekto proste tuzi mat kvalitny sexualny zivot a a neuspokoji sa s tym, ze raz do roka si ten sex odtrpi. Alebo teda neviem, co ta prinutilo napisat tento komentar??? Kto chce mat so svojim partnerom dobry sex, je podla teba zufalec? Velmi povrchne. Intimita (a sex patri k nej) partnerov velmi zblizuje na mnohych urovniach. Ze sa niekto rozhodne zmierit sa so zivotom bez sexu alebo s neuspokojivym sexom (co v jej pripade tak urcite je), neznamena to, ze tak musia zit vsetci. Niektori proste sex mame radi 😊 ak nerozumies tomu, ze jwj vadi extremne maly penis jej partnera, asi si nemala tu smolu sa s nejakym extremom stretnut 🙂 bud rada
@lindusss2016 az nato ze ona sa stym nevie zmierit ani po neviem jakom case tak z toho vyplyva :D naco snim je ked predtym bola spokojna s "priemerom" ...vadi jej vsetko nielen trafenie terca...a chces mi snad vyvracat pravdu ze su to neni zufalci ? Ked ich zaujima viac stav telesnej schranky druhych pre ich vlastny pozitok nez ine hodnoty? ...kto chce najde cestu ci riesi kto nie ten len nespokojne bedaka :D
@judar to nie je o stave telesnej schranky. Ved to dost uzko suvisi s tym, ze medzi nimi panuje harmonia v sexualnej oblasti.
@lindusss2016 áno, máš pravdu, k manželskemu životu patrí aj sex a už je na každom ako sa k tomu postaví, či každé milovanie pretrpi alebo si ho užíva naplno. Nám sex funguje, a naozaj posledné dva roky si ho užívam, že nie len, "och zase chce sex?" Ale vyhodim z hlavy všetky pre a proti a vrhnem sa na to a užívam si to. Naozaj je to potrebné vo vzťahu, hocikedy, keď príde chuť, nie len ako forma udobrovania, ale tak ozajstne.
@majula84 presne to som sa snazila napisat 😊
@neockujem28 nie nezalezi na tom akeho ma velkeho.. U nas mal jeden 7cm a ma 6te dieta uz 🤣 takze urcite nehladaj pricinu tam ak sa nedsri zbehnite na vysetrenie k lekarovi, nech absolvuje spermiogram a ty hormonalny profil, aspon tam zacnite 🙂 neboj babanko pride, ja som po ivf a sanca mat babo kvoli mojmu stavu a muzovmu nebola takmer ziadna a teraz mam pri sebe svoju princeznu po 8mich rokoch placu a beznadeje 🙂 len ver ze sa to podari a nemysli na to tak velmi lebo ja ked som to uz uplne vzdala vtedy nam vyslo druhe ivf hned na prvy vklad 🙂 drzim prsteky ❤️
ja si myslím, že ani kvapkanie nemusí byť problém, keďže sa dá počať aj z kvapôčiek lásky ;)
@eveblond no ty sa fakt prezentujes uplne normalne 😳🙄 krasny priklad pre deti
@eveblond Vy normalni? 🤣🤣🤣🤣 To si kde nabrala,ze prave ty si normalna..🙊
Podla vyjadrovania sa,ty urcite nepatris medzi normalne osoby a to ako si zareagovala na tento prispevok ohladom maleho pindura,tak svedci aj tvoja inteligencia.Silni a vyrovnani ludia nemaju potrebu ponizovat druhych len preto,ze potrebuju zakryt svoju neschopnost.A myslim,ze ty si neschopna vcelku dost...👊💋
@eveblond ty tiež nakoniec ostaneš sama, pochybujem že bys takou pi*ou niekto žil🤦🏼♀️
@eveblond A este jedna vec...Neverim,ze teba vychovala nejaka dobra zena.Bud ta tvoja mamka cely zivot len ponizovala alebo si ju ani nepoznala alebo je presne taka ista ako ty-ustipacna,povrchna a zla osoba..
A na teba som zareagovala len kvoli tomu,ked som si precitala,ze jedna zena druhej povie,ze je "ako vedro" preto nic neciti. 🙈 Teba musia ozaj ludia nadovsetko "milovat"...A vyzera to tak,ze ti kadernicka nevypalila len tvoje vlasiska,ale aj mozog..
@judar a čo akože, keď má malého, tak už hneď ho má odpustiť? Veď predsa ho môže ľúbiť aj pre iné veci, to keby ľudia pred 60 50 rokmi riešili malého pindika a hneď od seba išli preč, tak tu dnes nieje toľko ľudí a ani nás by nebolo, ani teba, ani tú super eveblond, ktorá pojedla celú múdrosť sveta.
Tak pockat ono by bolo potrebne, ked uz sa to riesi, spravne popisat tu velkost. 5cm? V pokoji ci pri erekcii. Lebo, ak v pokoji nooo to by mal realne asi tak kolko 2?? Ak v pokoji no tak 10? Ale nepovedala by som, ze velkost zalezi pri splodeni. Tu ide o spermie ich kvalitu. A este aj o teba. Mozno je problem v tebe. A moznoto chce len cas.je to zakon schvalnosti, ak nechces ostanes hned a ak sa snazis pokusas sa velmi dlho. Vlastna skusenost. Ak som nechcela stacila kvapka lasky, a ak sme sa snazili cakali sme na to kym sa podarilo rok. A v sexe by som az taky problem nevidela, zena sa da uspokojit v dnesnej dobe roznymi sposobmi.
@neockujem28 zdielam nazor mamicky @lindusss2016 , su ludia, ktorym zalezi na spokojnom sexualnom zivote a ty si musis ujasnit, ci je to pre teba dolezite alebo nie. Lebo pokial ano, tak je zbytocne sa trapit vo vztahu, kde pri sexe nic necitis ak s tym nieje chlap ochotny nieco robit - dnes je viac moznosti, da sa penis zvecsit injekciami a rovnako tak si vies dat ty spravit vnutri obstrek co ta spravi uzsou, plus cvicenie panvoveho dna a teda by to mohlo fungovat. Osobne, neviem si predstavit zit s tym, ze nemam zo sexu nic. Takze kym si neujasnis ci ti na tom zalezi alebo nie, by som sa vyhla pokusom o plodenie dietata.
No podla mojho nazoru, kombinacia velmi maleho penisu a neschopnosti vystreku (iba kvapkanie, prip. slabe vytecenie ejakulatu) moze byt pricinou toho, ze neviete pocat dieta. Radila by som sa s odbornikmi. Drzim palce.
@neockujem28 ahoj, ak to je tak ako píses, tak tam bude porucha vývojoveho charakteru, no dlzka penisu nieje az taky problem v pocatí, skor sa treba zamerať na to aké velké má semenníky. Akej je postavy, má dosť fúzov? Moze to byt zz nedostatku testosterónu ci klinefelterov syndróm. O tejto teme viem uz dosť, ak chces napis mi sukromnú správu.
@neockujem28 nič nieje trápne. Su to choroby ako kazdé iné., len sa o nich zle diskutuje. Po roku snazenia zvycajne gynekologicka navrhne ako prvé muzov spermiogram. Az potom riesi zenu. Ak bude mat dobre vysledky...aj tak by som navstivil urologa a androloga. No myslim si ze bude mat problem z hormonmi. Kolko má rokov?
Netreba hádzat hlavu do piesku, je vela mozností dnes, no treba si vsetko zváziť a hlavne dať na poriadok váš vztah ci chcete spolu bojovať. Ak nebudete súdržný skoda to otvárat, lebo pre muza je to extra tazká tema a este horsia liečba, ak zistí ze si na ihlách alebo ze váhaš sama co a ako dalej.
@karolina196 😂😂😂 autor príspevku si tu z Vás očividne robí dobrý deň... Nemám k tomu viac co povedať 😂😂😂

@neockujem28 sa divím že taká zúfalka posadnutá centimetrami nesťahuje chlapom gate ešte predtým než skočí do vzťahu :D aby sa potom nezlakla čo za cicinu na ňu vykukne a aby nemusela plakať nad rozdielom medzi Štrbským plesom a Kilimandžárom