icon

Je možné byť tehotná aj s negatívnym testom?

Včera o 15:37

Ahojte , prepáčte som už naozaj zúfalá a veľmi sa bojím. 5.8. čo bolo pred 21 dňami som mala pohlavný styk, menštruácia mi skončila 3.8.. Styk bol chránený nepoškodeným kondómom a bez ejakulácie. Dnes mi ms mešká dva dni, robila som si aj tehotenské testy a boli negatívne . Je možné že by som bola tehotná? Ďakujem

Strana
z2
anonym_b47a7e
Dnes o 12:35
@anonym_autor

@anonym_b47a7e tak chcela som iba pocut vas názor , ci sa musim obávať , alebo to vidíte tak ako ja

@anonym_autor už dva dni ti tu vypisujeme náš názor

anonym_b47a7e
Dnes o 12:36

Dám ti dobrú radu.ty nesúlož!

autor
Dnes o 12:36
@anonym_b47a7e

@anonym_autor už dva dni ti tu vypisujeme náš názor

@anonym_b47a7e to ano, len vy ste teraz povedali , ze si myslite , ze testy su pozitivne , tak ma to zneistilo

catherinah
Dnes o 13:59

Všetky su pozitívne, ja som mala taketo iba vtedy, ked som bola tehotná, inak vzdy cisto biely.

ar3m1s
Dnes o 15:58

Ja som mala taketo testy ked som tehotna bola aj ked nebola... tato znacka mi zvycajne dala neisty vysledok

autor
Dnes o 16:09
@ar3m1s

Ja som mala taketo testy ked som tehotna bola aj ked nebola... tato znacka mi zvycajne dala neisty vysledok

@ar3m1s nemyslim si , ze by tam boli viditelne ciarky dve, alebo?

catherinah
Dnes o 17:12
@anonym_autor

@anonym_autor su robene v ten isty deň? Predtym si dala inu fotku, kde to bolo ovela silnejsie

autor
Dnes o 17:14
@catherinah

@anonym_autor su robene v ten isty deň? Predtym si dala inu fotku, kde to bolo ovela silnejsie

@catherinah ano toto su stale tie dnešné

ar3m1s
Dnes o 18:26
@anonym_autor

@anonym_autor akoze podla mna na kazdej vidiet ciarku. Kanalik vyzera trosicku inak je to skor sive a vyzera to ako tien. A toto mi pride ruzove. Pozri predpokladam ze prvy je z ranneho mocu a ostatne uz nie. Skus urobit zajtra rano a uvidis

Strana
z2