Je možné byť tehotná aj s negatívnym testom?
Ahojte , prepáčte som už naozaj zúfalá a veľmi sa bojím. 5.8. čo bolo pred 21 dňami som mala pohlavný styk, menštruácia mi skončila 3.8.. Styk bol chránený nepoškodeným kondómom a bez ejakulácie. Dnes mi ms mešká dva dni, robila som si aj tehotenské testy a boli negatívne . Je možné že by som bola tehotná? Ďakujem
Dám ti dobrú radu.ty nesúlož!
@anonym_autor už dva dni ti tu vypisujeme náš názor
@anonym_b47a7e to ano, len vy ste teraz povedali , ze si myslite , ze testy su pozitivne , tak ma to zneistilo
Všetky su pozitívne, ja som mala taketo iba vtedy, ked som bola tehotná, inak vzdy cisto biely.
Ja som mala taketo testy ked som tehotna bola aj ked nebola... tato znacka mi zvycajne dala neisty vysledok
Ja som mala taketo testy ked som tehotna bola aj ked nebola... tato znacka mi zvycajne dala neisty vysledok
@ar3m1s nemyslim si , ze by tam boli viditelne ciarky dve, alebo?
@anonym_autor su robene v ten isty deň? Predtym si dala inu fotku, kde to bolo ovela silnejsie
@anonym_autor su robene v ten isty deň? Predtym si dala inu fotku, kde to bolo ovela silnejsie
@catherinah ano toto su stale tie dnešné
@anonym_autor akoze podla mna na kazdej vidiet ciarku. Kanalik vyzera trosicku inak je to skor sive a vyzera to ako tien. A toto mi pride ruzove. Pozri predpokladam ze prvy je z ranneho mocu a ostatne uz nie. Skus urobit zajtra rano a uvidis

@anonym_b47a7e tak chcela som iba pocut vas názor , ci sa musim obávať , alebo to vidíte tak ako ja
@anonym_autor už dva dni ti tu vypisujeme náš názor