Je možné byť tehotná aj s negatívnym testom?
Ahojte , prepáčte som už naozaj zúfalá a veľmi sa bojím. 5.8. čo bolo pred 21 dňami som mala pohlavný styk, menštruácia mi skončila 3.8.. Styk bol chránený nepoškodeným kondómom a bez ejakulácie. Dnes mi ms mešká dva dni, robila som si aj tehotenské testy a boli negatívne . Je možné že by som bola tehotná? Ďakujem
Dám ti dobrú radu.ty nesúlož!
@anonym_autor už dva dni ti tu vypisujeme náš názor
@anonym_b47a7e to ano, len vy ste teraz povedali , ze si myslite , ze testy su pozitivne , tak ma to zneistilo
Všetky su pozitívne, ja som mala taketo iba vtedy, ked som bola tehotná, inak vzdy cisto biely.
Ja som mala taketo testy ked som tehotna bola aj ked nebola... tato znacka mi zvycajne dala neisty vysledok
Ja som mala taketo testy ked som tehotna bola aj ked nebola... tato znacka mi zvycajne dala neisty vysledok
@ar3m1s nemyslim si , ze by tam boli viditelne ciarky dve, alebo?
@anonym_autor su robene v ten isty deň? Predtym si dala inu fotku, kde to bolo ovela silnejsie
@anonym_autor su robene v ten isty deň? Predtym si dala inu fotku, kde to bolo ovela silnejsie
@catherinah ano toto su stale tie dnešné
@anonym_autor akoze podla mna na kazdej vidiet ciarku. Kanalik vyzera trosicku inak je to skor sive a vyzera to ako tien. A toto mi pride ruzove. Pozri predpokladam ze prvy je z ranneho mocu a ostatne uz nie. Skus urobit zajtra rano a uvidis
Úprimne, čosi tam vidieť, no 3. deň meškania by mala byť tá čiarka asi silnejšia. Mama testy sú za mňa zvláštne. Skús pre svoj kľud spraviť inú značku napr. zajtra. No podľa tvojho opisu (ak styk naozaj prebehol tak, ako ho opisuješ) je pozitívny test skôr veľká náhoda.
Úprimne, čosi tam vidieť, no 3. deň meškania by mala byť tá čiarka asi silnejšia. Mama testy sú za mňa zvláštne. Skús pre svoj kľud spraviť inú značku napr. zajtra. No podľa tvojho opisu (ak styk naozaj prebehol tak, ako ho opisuješ) je pozitívny test skôr veľká náhoda.
@anonym_1cf84f no veď prave to mi nejde do hlavy, ze styk prebehol takto a bol by test pozitívny
@anonym_1cf84f ale čiarka by bola asi silnejšia ked ubehlo uz aj 22 dni od styku nie?
@anonym_1cf84f ale čiarka by bola asi silnejšia ked ubehlo uz aj 22 dni od styku nie?
@anonym_autor Myslím, že áno. Ja som si robila naposledy test tiež na 22. deň od styku a mala som už dve riadne koľajnice. A teda my sme šli naplno. 😃 Clearblue mi už ukázal 3+.
@anonym_autor Myslím, že áno. Ja som si robila naposledy test tiež na 22. deň od styku a mala som už dve riadne koľajnice. A teda my sme šli naplno. 😃 Clearblue mi už ukázal 3+.
@anonym_1cf84f a uprimne si myslite , ze s kondomom a zároveň prerušením je mozne otehotnieť ?
@anonym_1cf84f a uprimne si myslite , ze s kondomom a zároveň prerušením je mozne otehotnieť ?
@anonym_autor Úprimne - nie. No pred 18 rokmi, keď sme s mojím mužom len začínali, mala som obrovský stres napr. aj z "kvapky lásky", hoci sme používali ochranu. Asi ťa teda viem pochopiť. Časom som zistila, že počať (pre nás) nie je úplne jednoduché a treba na to podstate viac. Za mňa by to v tvojom prípade bola naozaj veľká náhoda. Ale nebudem ti to tvrdiť na 1000%, každá sme iná a dejú za všelijaké veci. Buď v kľude, zachovaj zdravý rozum a jednoducho sprav ďalší test lepšej značky, aby si si bola istá. 🙂
@anonym_autor Úprimne - nie. No pred 18 rokmi, keď sme s mojím mužom len začínali, mala som obrovský stres napr. aj z "kvapky lásky", hoci sme používali ochranu. Asi ťa teda viem pochopiť. Časom som zistila, že počať (pre nás) nie je úplne jednoduché a treba na to podstate viac. Za mňa by to v tvojom prípade bola naozaj veľká náhoda. Ale nebudem ti to tvrdiť na 1000%, každá sme iná a dejú za všelijaké veci. Buď v kľude, zachovaj zdravý rozum a jednoducho sprav ďalší test lepšej značky, aby si si bola istá. 🙂
@anonym_1cf84f dakujem za odpoved , ja som len vo veľkom strese , lebo v hlave mam stale , co ak sa nieco stalo, na druhej strane aj ten kondom bol neposkodeny, co podla mna znizuje este viac riziko
@anonym_1cf84f dakujem za odpoved , ja som len vo veľkom strese , lebo v hlave mam stale , co ak sa nieco stalo, na druhej strane aj ten kondom bol neposkodeny, co podla mna znizuje este viac riziko
@anonym_autor Chápem. Kamarátka mala v mladosti z neželaného tehotenstva taký stres, že nútila svojho priateľa, aby si navliekal kondómy dva. 😃 Ak by si ty predsa len bola tehotná a naozaj by si k tomu prišla takýmto spôsobom, zrejme by som to dieťa považovala za malý zázrak. 🙂 Drž sa a hlavne nestresuj, ničomu to nepomáha. Veď nejako už len bude.
@anonym_autor ahoj, no co ako? Testovala si dnes ?
@ar3m1s ahoj, ano , takýto mi vyšiel
Som zvedavá koľko ešte testov urobíš
@ar3m1s ahoj, ano , takýto mi vyšiel
@anonym_autor tento je negatívny, ale tie predtým mali ciarku ako pozitivne.
Som zvedavá koľko ešte testov urobíš
@anonym_b47a7e tak ked mala vcera niektore pozitivne dnesny si spravila aby vedela ci je to tak ozaj alebo nie od inej znacky 🤷♀️
No čo?už si dostala menzes?
Aj mna zaujíma ako to dopadlo. Ja mam tiez vsetky priznaky a test negat

@anonym_b47a7e tak chcela som iba pocut vas názor , ci sa musim obávať , alebo to vidíte tak ako ja
@anonym_autor už dva dni ti tu vypisujeme náš názor