icon

Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?

luciarobotova
24. dec 2013

Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...

sliznik
25. dec 2013

To bola odpoveď na otázku uplne hore.
Aj ja by som mohol začať nejako takto:
Môj známy má taký a taký chúlostivý problém.....
Doktor na to : Vyzlečte sa a ukážte mi známeho!
🙂

peterek414
25. dec 2013

@muaythai to mi je luto to muselo byt tazke pre teba....... ja mam tiez 2 deti a v januari som potratila v 10 tyzdny ked ze mi tehotenstvo skoncilo v 7 tyzdny a od tedy sa nam nedari otehotniet a doktor povdal ze by nemal byt problem .....Tak ked mi dosla teraz mrcha tak som si aj poplakala ale tak co s tim narobim uz to nezmenim.....

muaythai
25. dec 2013

@peterek414 poradiš mi?ja antikoncepciu beriem len mesiac a to od prveho dna menzesu to je od 29.11 a takze ked antikoncepcia je 21dni tak to znamema že tie 7dni by mala byt menzes aj ked ju beriem lem prvy mesiac.

peterek414
25. dec 2013

@muaythai rada by som ti poradila ale ja som vzivote antikoncepciu nebrala tak neviem 😒

muaythai
25. dec 2013

Viem že som 3krat zabudla zobrat antik.a mala 4krat nechraneny sex no menzes nikde len to špinenie včera aj to par kvapiek tak neviem či možem byt a či nie.

muaythai
25. dec 2013

@peterek414 škoda no neviem kto mi poradi kedy dalši test spravit

peterek414
25. dec 2013

@muaythai skus napisat na tuto poradnu mne vela krat pomohli a aj odpoved bola docela rychla http://www.antikoncepcia.com/poradna-chat/otazk...

kiki68
25. dec 2013

@muaythai mozes byt tehotna, sesterka otehotnela aj napriek preciznemu bratiu antikoncepcie,vraj je veeelmi plodna, ze keby chce rodi ako ceresna. Takze stat sa moze. Tehotensky test a potom gynda kde skusia hladinu HCG, tam byt to antikoncepcia nemala ovplyvnit.

muaythai
25. dec 2013

@peterek414 už som tam.napisala a za ako dlho odpišu

bosoriak
25. dec 2013

@muaythai Nikto ti cez internet nepovie, ci si alebo nie si tehotna. Ak mas velke obavy, chod k lekarovi nech ti vezme krv na HCg hormon, tak budes vediet na 100%. A precitaj si prosim pribalovy letak k antikoncepcnym tabletkam, ktore uzivas. Tak sa dozvies, co mas robit v pripade vynechania tabletky. A skutocne, pouvazuj nad inou antikoncepcnou metodou. 3 zabudnute tabletky za mesiac, to nie je antikoncepcia.

muaythai
25. dec 2013

@kiki68 Test som skušala včera a negat kolko mam počkat a spravit dalši

peterek414
25. dec 2013

@muaythai nozno stihnu este dnes vecer alebo zajtra rano odpisu

muaythai
25. dec 2013

@bosoriak Vieš ja som dostala len skusobne jedno balenie aj to bez krabičky a letaku

muaythai
25. dec 2013

@peterek414 tak počkam.a uvidim dakujem

peterek414
25. dec 2013

@muaythai neni zac 🙂

margotka33
25. dec 2013

hm mozem byt tehotna, ak som mala v lete nechraneny pohlavny styk? mam sice menzes kazdy mesiac tento to bolo uz 5ty-x, ale co ak predsa som tehu.. niektore baby mavali menzes aj 4 mesiace a nevedeli, ze su tehu. Obcas citim take pohyby v bruchu.. ale bojim sa urobit si test..

peterek414
25. dec 2013

@margotka33 existuju tehotenske testy a este aj ginekolog tak si to zisti a budes vediet 😨

laila22
25. dec 2013

@peterek414 tie pohyby nemozu byt plyny? 🙂

beata116
25. dec 2013

@luciarobotova Tu istu znacku ale mam aj priznaky...takze je to na % iste... 🙂

kiki68
25. dec 2013

Muaythai,ja by som test skusala osobne zase az o taky tyzden, ak nie si tehotna ostane to uplne negativne,ak sa cosi deje uz tam mozno bude nejaka ciarka. Ak budes mat stale nejasno v tom celom sup na gyndu,tam im to HCG ukaze z rkvi presne kolko je zvysene, pripadne ci nejde len o to,ze mas priznaky a nie je rastuci plod, aj take sa stava, telo je potvora...

kiki68
25. dec 2013

@margotka33 a zvacsuje sa Ti bursko,tak ze ani rano nie je nejake viac ploche?
Ak si tehu,tak bez na gyndu,co chces riskovat ze nebudes mat vobec tehu pod kontrolou? tie pohyby mozu byt aj to,ze si namyslas ze su a su to len plyny. Neviem na co by so tolko cakala a nesla na gyndu...uz teraz aj tak nemozes nci spravit aj keby si bola tehu,len si to overit a podla toho postupovat dalej,aby to dobre dopadlo. Mozno nakoniec skoncis na gastro...lebo to ziadne tehu nebude...

muaythai
25. dec 2013

@kiki68 Tak skusim teda počkat.A mam dotaz dnes ma začal tak trocha pobolievat pravy vaječnik ma to nejaky vyznam?

luciarobotova
autor
25. dec 2013

@sliznik Mlady panko, blbe reakcie si nechajte pre seba, pytala som sa za nu, kedze tu neni registrovana a niektore mamicky sa s niecim takym uz stretli..kedze nemate o tom ani ponatia, tak sa zdrzte komentara !!!

muaythai
25. dec 2013

@luciarobotova možem poprosit o radu ja beriem antik prvy mesiac a to od 29.11 teraz mam 7dnovu pauzu teraz je to 6den no menzes nikde tak kolko dni mi meškaju 6?

kiki68
25. dec 2013

@muaythai no moze aj nemusi...ale keby sa to stupnuje tak na gundu, lebo co ak by to bolo mimomaternicove,ze sa to inde uchytilo nez malo...

pri antikoncepcii je to trosku tazsie ratat,lebo tam to telo moze lahsie zblbnut,kedze je to dost riadeny proces,ze vysadis,dostanes menzes a zase nasadis. Ale hej,da sa rata,ze meskaju 6 den.

muaythai
25. dec 2013

@kiki68 dakujem za rady tak skusim asi ešte počkat a ako asi dlho vieš som nervozna

kiki68
25. dec 2013

este par dni pockaj, keby mas bolesti okamzite na gyndu a povedz co sa deje...

muaythai
25. dec 2013

@kiki68 ok len nič mi nieje iba jeden vaječnik ma trocha dnes začal boliet ale tak jemne

luciarobotova
autor
25. dec 2013

@muaythai Urcite ti menzes pride, neboj, pokial ste si davali pozor prvy mesiac..telo si musi zvyknut na tabl. a pokial zabudas na tabl.tak si radsej daj zaviest teliesko...antika neni 100% ochrana, kamoska cez nu otehotnela...

muaythai
25. dec 2013

@luciarobotova ved to prave źe nedavali mala som 4krat sex naplno