icon

Je možné tehotensvo i napriek menzesu a negatívnemu testu?

luciarobotova
24. dec 2013

Ahojte, chcela by som sa len spytat, kamoska mala styk s priatelom, potom dostala normalne mrchu ale aj tak ju po mrche bolia prsia a mava krce v podbrusi...robila si 2 testy a negat...mate niektra s tym skusenost? A prosim normalne odpovede, dakujem...

adus26
10. jan 2014

@muaythai a kde chodiš lekarovi

muaythai
10. jan 2014

@adus26 tak mysliš že by tam mohlo niečo byt?bola by som rada no prečo mi nepichol injekciu tu vyvolavačku nechapem.A chodim do hlohovca

adus26
10. jan 2014

@muaythai a ked sa mozem opitat preco by ty mal pichnut vivolavačku? ty by si nechcela babo alebo sa bojiš ze by si prisla on

muaythai
10. jan 2014

@adus26 nie moja jasne že by som ho chcela ak. som tehu len ked tu čitam na fore tak vždy tu každa piše že dostala vyvolavačku ked im meškala. Tak sa len pytam že podla čoho to gyn určuje či ju dat a či nie.

adus26
10. jan 2014

podla mna by si to mala kazda pitat sama a nie doktor sam len tedi by som dala vivolavcku keby by bol niaki prblem

muaythai
10. jan 2014

@adus26 tak mysliš že by som mohla byt tehu ked mi ju nedal?

adus26
10. jan 2014

@muaythai tak asy ano kedy si si robila naposledi tehotenski test

muaythai
10. jan 2014

@adus26 pred včerom tak na večer ale negat.

adus26
10. jan 2014

@muaythai urob si rano prvi moc je najlepsie a mozno aj budes lebo ja ked som si robila naposledi tak aj mne visla len velmi slaba cierka

muaythai
10. jan 2014

@adus26 a kolko ty to meškalo?Ja neviem teraz ako to mám ratat ked som brala tu HA len tri tyźdne či si to telo zvyklo za ten čas či teda možem by tehu a či nie. Mam to ratat od poslednej mrchy či od tej pauzy ako som dobrala poslednu HA. Lebo poslednu mrchu som.mala 29.11. a poslednu HA som zobrala 19.12.

adus26
10. jan 2014

@muaythai este otazka co je HA lebo ja som take nebrala a ta mrcha by mala babo

muaythai
10. jan 2014

@adus26 Ha je antikoncepcia nečitala si moje prispevky vyžšie? A čo? Ta mrcha by mala babo to čo znamená?

adus26
10. jan 2014

@muaythai prepac ? ja som nebrala antikoncepciu vobec tomu ti neviem poradit lebo s tým nemam skusenosti

muaythai
10. jan 2014

@adus26 ja som sa len pytala lebo som tej vete nejak nerozumela

adus26
10. jan 2014

@muaythai pohode už mi trošku menej pali lebo od skoreho rana som hore

muaythai
10. jan 2014

@adus26 aj už od 4h rano.no pojdem spat lebo ráno zas do práce. Vieš čo dnes aj včera sa mi zdalo ako by mi podbruško no take čudne ako napäte neviem či sa mi to zda. No asi nezda citim to tak.

adus26
10. jan 2014

@muaythai dobre lebo aj ja som od 4h hore a aj ja idem zachvilu spat sice ja zajtra už do roboti neidem

muaythai
10. jan 2014

@adus26 tak dobru zajtra pokecame ak bude čas pa

adus26
10. jan 2014

@muaythai dobru snad ano

nikol666
10. jan 2014

Ahojte ptrebujem pocit vas nazor vcera som bola u lekara stym ze mi uz vyse dvoch tyzdnoch meska mrcha posledna bola 27.11 toto sa mi prvykrat stalo nikdy mi tak dlho nemeskavalo max 2 dni....doktor ma vysetril a urcil ze tehotna niesom pichol mi vyvolavacku ale mne sa to stale nezda citim ze tehotna som picha ma v podbrusku ale nie intenzivne tak ako pred mrchou ale take akoby steklenie testy som si robila dva a boli negativne je mozne ze by som bola dajme tomu v druhom tretom tyzdni a este by to nevidel?ked po vyvolavacke nic nepride pojdem k nemu a nech mi spravi radsej krvne testy lebo toto cakanie je strasne.......nebola som ani chora neberiem ziadne lieky nema mi preco meskat antikoncepciu som vysadila zhruba pred rokom a cyklus bol v poriadku aj po vysadeni tak teraz nechapem co sa deje jedine ze by som bola tehu....

muaythai
11. jan 2014

@nikol666 možeš byt tehu ja som bola v utorok u gyn a to mi meškali v utorok 9dni a vydel len bodku a vyvolavačku mi nedal neviem prečo a mam prist o 3tyždne.Tak aj u teba zrejme je priskoro a nič tam nevidno. Treba len čakat.Máš aj nejake priznaky?

nikol666
11. jan 2014

priznaky paveze ani nie citim sa fajn ani psia ma nebolia len sa mi zda ze som trochu malatnejsia a vstrede podbruska citim take obcasne slabucke pichanie ale skor mi to pride ako take steklenie tak dufam ze mrcha meska z toho dovodu a nie nejakej inej priciny,.....cysty nemam takze chora som nebola nic take co by mi mohlo narusit cyklus preto nechapem co sa deje

dorotea2
11. jan 2014

@muaythai Ahoj. Vyvolávačka sa pichne vtedy, keď je sliznica maternice dostatočne vysoká. Ak nie je dostatočne vysoká, tak nemá význam agolutín (vyvolávačku) pichnúť. A ozaj... Ak je žena tehu a dostane vyvolávačku, tak to plod neohrozuje. Určite nevyvoláva potrat ani nič podobné. Práve naopak. Vyvolávačka je vlastne hormón Progesteron a ten pomáha udržať tehotenstvo. Takže tak 🙂

muaythai
11. jan 2014

@dorotea2 tak mne ho nepichli vyvolavačku lebo niesom tehu?no za 3tyzdne mam prist. Lebo niečo tam vydel len je to priskoro tak neviem

muaythai
11. jan 2014

@dorotea2 a ešte čo znamena ked je matrenica vysoko je to znak tehu?

dorotea2
11. jan 2014

@muaythai Nie, nehovorím, že ti nepichli vyvolávačku pretože nie si tehu. Len som chcela povedať, že to že možnosť že si tehu určite nebola dôvodom prečo ti ju nepichli 😉 No a sliznica maternice sa každý cyklus zvyšuje aby bola maternica schopná prijať oplodnené vajíčko. A menzes prichádza tiež až pri určitej výške. A preto keď nemá dostatočnú výšku je zbytočné vyvolávačku pichať. Akože nie som zdravotná sestra ani lekárka, ale takto nejako by to malo byť. Podľa toho čo som vyzistila od sojej lekárky 🙂 Ona je taká zlatá, ona mi vždy všetko porozpráva, vysvetlí 😀 A test si nespravíš?

muaythai
11. jan 2014

@dorotea2 dakujem za vysvetlenie no test negat na 9den meškania. No možem otazku je mozne a začiatku tehu teda neviem či som no muž vravel že pri sexe mam akysi užši vchod do posvy može to znamenat tehu?aj tak divne som sa citila

beata116
12. jan 2014

@monika164 7 tyzdnov...

beata116
12. jan 2014

dakujem... zapalila som bielu sviecku za dusicku... a je mi lepsie

caspino
12. jan 2014

ja som tiez dostala mrchu a 5 testov roznych bolo negat. robenych s odstupom viac dni, nenormalne ma boleli krize myslela som ze som prechladla na lyzovacke a tak som teda isla na krv HCG hormon rastol zo dna na den bola tehotná............ testom ja neverim:_) dnes ma nas poklad 3,5roka a spinka slastne vedla mna🙂