Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?
Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂
je, ja som takto otehotnela teraz 🙂
ano je mozne otehotniet pred MS a to uplne z jednoducheho dovodu, ze sa vam posunula ovulacia.
vajicko zije maximalne 24 hodin, to sa tam neflaka cely cyklus.
ovulacia je presne riadena hormonmi, bez nej sa otehotniet neda. cize ak clovek naozaj presne nevie, ci bola ovulacie v strede cyklu, tak sa moze z hocijakych pricin posunut aj na termin MS:
nic sci fi v tom nie je. 🙂 😉
@klaudia2425 myslis tehotenske?Hned ako osm mala mat menzes, ja som si odzvracala tolko ako inych 10 zien do kopy, ani som nechcela verit tomu ze som teuh, pretoze sommala riadne menstruacne bolesti len krvacanie sa nedostavovalo, tak som si 4 dni po termine urobila test a bol pozitivny,pri druhom som o tom vedela uz 1.5 t pred terminom menzesu ze som tehu lebo som si dala 2 glgy nesky s mliekom a hned mi prevratilo zaludok takze som hned vedela co je vo veci a rano v den ked som mala mat menzes som si urobila test lebo mne vzdy chodilo o 2 dni skor a bol pozitivny
dakujem Vám vsetkym velmi ste ma potesili, ze ste mi pekne odpovedali 😉 😵
@klaudia2425 ano da sa, aj sa mi to stalo raz pred a raz hned po... 🙂
@mezike aj ja mam presne 28 dnovy cyklus len sem tam je 29 az 30 ale viac je tych 28 dni 🙂
@zaira301 oooch otehotniet sa da aj cez menstruaciu ked mas kratsi cyklus..alebo ked mas nepravidelny cyklus mozes kedykolvek-rovnako ako sa vam to stale nemusi darit ked ho mas nepravidelny. a dokonca existuju aj paranornalne javy ked zeny otehotneli pri velmi malej takmer nemoznej pravdepodobnosti. ale ked berieme to co je podlozene tak podla toho aky mas dlhy cyklus. ked je kratsi kludne pred ms, aj cez ms
Mám na vás otázku .. 🙂 mala som nechraneny styk..a deň nato som dostala.. 😒 aj vtedy je možné že som otehotnela? 🙂
ano da sa aj vtedy otehotniet,ahlavne pred a aj cez menstruaciu
noo ja som uz mala vcera dostat menstruaciu ale nejako som ju nedostala , ked som mala pred tyzdnom nechraneny styk kedy si mozem spravit test ?
Ahojte žienky, moja mamina otehotnela asi 3 dni pred MS, a preto mi hovorila, že dávajte si pozor stale ak nechcem mat este druhé mimi 😀 . My s manzelom si teraz davame pozor cely cyklus a ked som tak max. 7 dni pred MS tak uz nedame pozor. Ide o to, že tento cyklus sme si nedali pozor len 3 dni pred MS. MS mi chodi tak od 29 - 32 dc, pozor sme si nedali v 30 dc, teraz som uz 40 dni cyklu (dc), tak som z toho zmatena, pretoze ak som aj na ten 30 dc otehotnela tak som potom len 10 dni tehu a test sa este neoplati robit. No každopádne 10-tka test je už kúpený a urobím si ho zajtra z ranného moču 😉
@klaudia2425 ja si idem robit 10-tku test 11 dni od nechraneného pohlavného styku. Odporúča sa myslím 14 dní a viac
@monana dakujem ja uz cakam babatko robila som si test
@klaudia2425 tak to ti gratulujem, ja som este druhé mimi neplanovala, ale ak som tehu tak sa budeme tesit 😉
@monana dakujem ti krasne a aj tebe drzim palceky
tak ja sa k vam tehulkam pred MS nepridavam, test negativny, som 41 DC, tak som zvedava aky obrovsky cyklus ma caka.
ahojte, ja som tiez pri prvom tehu otehotnela 3-4 dni pred MS. STale som cakala ze pridu, aj ma pobolievala podbrusko, sem tam križe, ( ako vzdy pred MS). Tak som si myslela ze len meskaju, test neg. az dr. mi potvrdil tehu. 😉
ahojte, potrebovala by som poradit... snazime sa o babo, ale ako som si robila ovulacne testy v minulosti, raz mam ovu v strede, inokedy mi v tom istom case test neukazal nic... zvycajne sa uz nejaky tyzden a pol pred ocakavnanou ms ani nesnazime, ale teraz boli Vianoce a tak 🙂 a povedali sme si, ze skusime aj neskor... menzes som ocakavala niekedy piatok - sobota, dnes je uz nedela, stale nic, ale uz asi treti den ma pobolieva podbrusko ako pred ms, ale trosicku inak.. sem tam pri cikani aj trosku spinim, ale to iba tak raz za dva dni aj to minimalne... dnes- nedela som si robila test, ale nic na nom este nie je vidiet... teda mne sa tam aj zda nejaky duch, ale asi fantazirujem... mozem mat taketo bolesti a byt tehotna? a otehotniet par dni pred ms? mozem mat ovu raz vtedy a raz vtedy? dakujem... stale mam taku tupu bolest v podbrusku, nervy uz mam, lebo neviem, ci uz chce prist ms, alebo sa mam tesit alebo co? uz som zufala... lebo predtym, ked som bola tehotna, test mi to ukazal uz 5 dni pred ms.....
Ahojte dnes sme mali super S s priatelom, a mam pocit že to všetko dal domna, ale stredu mam dostať MS, tak pevne verím že budem mať tolko šťastia ako vy baby a otehotniem 🙂, ale MS môžem dostať normalne pravda?? bolo by asi skoro aby my ešte neprišiel...??
@ejkapod - no nase babo sme zarobili dva dni pred menstruaciou - ta menstruacia uz neprisla. Len silne bolesti podbruska, ja som si test robila ked som bola v 6.tyzdni az... lebo ma ani nenapadlo, ze by som mohla byt tehu a take kolajnice vyskocili 😀 Ovulka sa podla doky posunulka kvoli cyste, otehotniet tesne pred menstruaciou veru bezne nie je.
Ahojte🙂da sa otehotnieť aj počas brania antikoncepcie v čase 7 dňovej prestávky,pokiaľ tabletky nie sú brane presne na hodinu a minútu?ď😉
ahojte babenky,co si myslite vy????mala som nechraneny styk den pred menstruaciou...ta mi potom meskala a dostala som ju za 3 dni...a mne meskat nezvykne....no a mam taky divny pocit ci nahodou nie som tehotna,lebo sa citim trosku cudne....aj som pribrala 😒 len teraz neviem ,ci som to pribrala z kolacou ci cooo 🙂 😀 dakujem za rady...
@anjelicek26 V šiestom týždni od tých dvoch dní pred menštruáciou alebo v šiestom týždni od poslednej menštruácie?
Chtela sem se vás zeptat jestli je mozne abych byla tehotná..mávam nepravidelné cykly..muj lekar je ze mne zoufalý brala sem duphaston na upravení,kdyz sem ho brala bylo všechno ok...když jsem prestala tak opat zase problém....antikoncepci nechci....už mi meškala mrcha ale dost dlouho tak jsem si udela tt asi 4 ,z toho 2 vyšli poz.,2 neg....tetsy jsem po nejakej dobe opakovala....uz byli jenom neg. alebo tam byl jen duch...lekar mi rekl ze priste ho mam radsi pozvat na pivo nez si delat tt...delal mi utz ale jeste nic nevidel...s pritelem sem mnela nechránený pohlavní styk...naposledy včera.ms stále nikde....už je to 45dc.mám porad čekat a delat pak dalši tt?je možné že bych tak snadno otehotnela když mávam tak nepravidelné dlouhe cykly?
Ahojte 🙂
Po 6 rokoch užívania som prestala s HAK. Po dobratí posledného blistra som dostala menzes 6.1.2013, ale tento mesiac som už nedostala.
Počas celého toho mesiaca čo som "meškala" sme mali viackrát s manželom nechránený pohlavný styk pri ktorom si "nedával pozor". Menštruáciu stále nemám a je 24.2.
Je možnosť otehotnenia počas tých dní? Alebo tam šanca nie je nakoľko sme mali styk počas dní, kedy mi vlastne menštruácia meškala?
Lebo rozmýšľam, či je to z tej antiky že tak meškám, alebo sa podarilo :D

@katkas1 a prve priznaky si kedy zacala mat ?