Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?
Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂
Menzes som mala dostať 11 a otehotnela som 15 takže sa to dá
veru je mozne ja mam takto tesne pred menzesom otehotnela..... 4 dieta 🙂
@iva87 to vazne? ani mne ms neprisla.. tiez v ten tyzden ako som mala dostat ms teda 3 dni pred datumom a cakam ..ci dostanem alebo nedostanem. s manzelom aj chceme aj nie a sli sme naplno.. mozte mi prosim úpradit??? Dakujem..
@kajuska01 vazne??? my 3 dni pred menzesom..ten tyzden jak som mala dostat tak sme mali sexik a naplno a cakam a kramy zatial nikde..tiez 4 ak sa podari.. ale neviem stale cakam ze len meskaju neverim zeby sa podarilo..
Ja som otehotnela 28.5. A ms som cakala okolo 2.6. 😉 presne na termin od dr. jonasa sa nam podarilo 🙂
@tonjadabik2 no jedine vyckat a spravit test, ale aspon 2 tyzdne po styku, skor este nemusi nic ukazat, my uz mame medzicasom aj druhe babo a to sa nam zadarilo hned po ms, takze mozne je naozaj vsetko, hlavne ak ma niekto taky rozhadzany cyklus ako ja 😉
@iva87 diki.. ale uz viem ze niesom tehotna..skoda.. ja mam tiez rozhadzany kazdy mesiac inak..
@zaira301 ja som otehotnela na 20 DC a to som mavala 28 dnovy cyklus takze urcite ano 🙂 Doktor nam aj povedal kedy sme maleho pocali a dokonca podla jeho vypoctov to bolo 5 dni po styku tak bud ma manzel supervytrvale spermie alebo to mohlo byt az 24 DC.. ale syn sa narodil o den skor ako doktor vypocital takze kazda zena to ma inak
Dobrý deň chcela by som sa spytat
Dobry den chcela by som sa spýtať či mozem ostat tehotna osem dni pred MS ked som v tom čase ked sa to udialo mala ovulaciu a este kolko množstva treba aby žena mohla byt tehotna prosím ak o niecom viete prosím o radu Ďakujem
Ahojte baby chcela by som sa vas opýtať či má niektora s skúsenosť stym ked mala pohlavný styk osem dní pred menstruaciou lenže tyzden aj nieco po poslednej ms má začali boliet prsia teraz je tá bolest neznesiteľna.... A pred tromi dnami sa nám stala mensia nehoda len islo domna iba ak možno polovica chcem vediet aka pravdepodobnost tam je aby som otehotnela.... Teraz mam také pocity ako pred menstruaciou boli má v podbrusku prsia mám napnute a včera mi iba prislo na odpadnutie teraz neviem čo si mam mysliet prosím vas ak budete prosímvas vediet tak mi poradte 🙂
@delia222333 Včera bol celkovo blbý tlak, ťažko povedať.
ja som otehotnela v deň očakávanej ms, holt telo nie je stroj 😀
@delia222333 môžeš aj nemusíš..osobne si myslím, že na priznaky po troch dňoch je skoro..A či si neotehotnela pred ms? neviem...sprav si test..ak ukáže negat., tak skús po termíne ms..Ak ms dostaneš, tak najskôr nie si..
Ak by si bola tehotná, tak ms by bola troška iná ako obyčajne..skôr také špinenie..Ale ak bude červená krv, tak najskôr nie si..Ale s istotou ti povedať nemôžem.. 🙂
Ak nechceš byť v tom, používajte aj kondóm..
Ďakujem mne by to nevadilo len si chcem byt ista 🙂 kamaratka mi povedala že ona mala tri mesiace normálnu ms a druha že mala toto iste čo ja a že raz dostala že si myslela že už nieje a na dalsi krát už nedostala 🙂
da sa otehotniet vraj aj pocas menstruacie,akurat to pohlavie dietata myslim nebude chlapcek,ale vraj sa to da. Tiez moze byt zena tehotna ked dostane prve mesiace normalne menstruaciu,je to divne, ale poznam vela pripadov ked to takto fungovalo. 3 kamosky to mali takto, do 3mes. normalny menzes,potom to nedostali,na USG sa zistilo ze uz su tak v 4.mes. tehu. Tak mozno to mali lepsie,aspon sa prve tri mesiace vobec nestresovali a nechodili po USG ako na klaviri. Vsetri tri maju zdrave deti. Takze priroda dokaze byt velmi silna... 😉 O tych ostatnych pripadoch viem skor z druhej ruky,ale evidentne ziadna rarita..
no neviem musim si pockat a potom budem vediet viac nebudem sa zbytocne stresovat dokym nic nieje iste lebo mozne je vsetko :D ale dakujem za radu len by ma zaujmalo este ci staci malinko aby sa to stalo myslim spermii :D dakujem zatial
ja som otehotnela na 28.den cyklu🙂))
A ako si nato prisla mala si niečo inak ako pred ms? Lebo ja mam vsetko prsia má bolia v podbrusku má picha iba sem tam. A dostavam večer vždy zimnicu alebo pride na mna taká silná unava ako keby si dám tabletku na spanie 🙂 a za hodinku alebo tak nejak to prejde 🙂
Baby teraz vas prosim o velku radu bola som na zachode na malej a potom ako som sa utrela som mala na toaletnom taky hlien alebo vytok bol biely a v nom som mala ta myku malinku ruzovu bodku ako spendlikova hlavicka bola taka ako krv ale viac do ruzova čo to moze byt môže to byt to spinenie??? Dakujem
Mala som menstruaciu 10.2. Po dvoch tyzdnoch som mala asi dva dni take spinenie a teraz som 12.3. Mala dostat a zatial nic,brucho ma pobolieva ako pred menzesom,a 8.3 sme Mali nechraneny sex ale daval si pozor,,mozem byt tehu?
ahoj ja som prave tehotna a stalo sa to pred 5 dnami pred MS
ahojte.moze byt ze som otehotnela tyzden pred menzesom,no ms mi nasledne normalne prisla?s priatelom sa snazime o babo.dakujem
Dobrý deň,
chcela by som vás veľmi poprosiť o radu/vysvetlenie. Môj menštruačný cyklus je skoro pravidelný (2-3 dni hore dole). Dnes by som mala dostať menštruáciu, ktorú ešte nemám ale príznaky čochvíľa prichádzajúcej menštruácie sú. Včera som mala nechránený pohlavný styk s mojim priateľom. Dáva si síce pozor stále, ale včera mu to nevyšlo. Viete mi poradiť, či si mám ísť kúpiť tabletku po alebo nemusím? Myslíte, že by som mohla otehotnieť?
ahojt potrebujem radu mala som nechraneny styk a dva dni potom som dostala ms moze sa stat ze by som otehotnela dakujem
😢
on to urobil nasilne povedal ze to do mna nepusti a bojim sa aby som neostala tehotna mam uz jedno dietako mam velky strach ☹
Ahojte.Chcela by som sa spytat ci je mozne otehotniet par dni pred menstruaciou.MS som dostala ale bola slaba a kratka.Momentalne pocitujem zvlastne bolesti v podbrusku .Dakujem 🙂

@zaira301 No ja som tak otehotnela s dcérou že som mala 3 týždnový sklz medzi termínom vypočítaným podľa menzesu a termínom podľa ultrazvuku. Ten mesiac mi menzes meškal a v tom som aj otehotnela asi sa mi nejako posunula ovulácia. Tak som mala viac termínov vyšiel nakoniec podľa ultravuku.
U syna to bolo ináč v den ovulácie som otehotnela a presne mi sedel termín s ultrazvukom aj s výpočtom podľa menzes a narodil sa skoro na hodinu.hihi