icon

Je tehotenský test Pepino negatívny?

aaatimejka
8. apr 2021

Ahojte . Prosím poraďte, čo myslíte je to negatívny ? Mam strašne slabú druhú čiaru. Menštruacia mešká 4dni . Nemáte skúsenosti s týmto testom?
Ďakujem 🙂

Je tehotenský test Pepino negatívny?
Strana
z2
aaatimejka
autor
8. apr 2021

Baby alebo je lepšie si kúpiť Clerblue digitálny test?

cibulka444
8. apr 2021

@aaatimejka môžem sa opýtať či si urobila test aj pred očakávanou mS ? Či až keď meškalo... ďakujem

waity888
8. apr 2021

@aaatimejka ahoj, áno mne ukázal presne 😊 ale treba ráno z prvého moču

mattkapd
8. apr 2021

@aaatimejka tycinkovy citlivosť 10 robený z ranného moču a v ten istý deň robený aj digitálny počas dňa.. Na tom tycinkovom ledva tu čiarku vidno

aaatimejka
autor
8. apr 2021

@cibulka444 nerobila som pred ms, len teraz nakoľko mi bolí brucho a nemám chuť do jedla + mešká 3-4dni , ale ja nikdy som nemala pravidelné, tak som prekvapená 🙂

aaatimejka
autor
8. apr 2021

@mattkapd gratulujem 🙂 ❤️ a cca koľko dní/týždňov po teste si išla k lekárovi?

andyja15
8. apr 2021

@mattkapd ahojky, prosím ťa,ten test clearblue si kúpila v lekárni? A prosím ťa koľko cca stojí? Ďakujem

mattkapd
8. apr 2021

@andyja15 áno v lekárni stojí cca 8e

mattkapd
8. apr 2021

@aaatimejka od testu presne 3 týždne.. Chcela som ísť síce skôr ale zas som už chcela ísť na istotu nech tam vidím aj babo so srdiečkom.. Lebo teraz by ti videl len gestacny vacok a nechcela som sa nechať zbytočne stresovať.. Záleží ale aj od doktora k môjmu sa nikdy neobjednava.. Ak u tvojho áno máš lepšie si zavolať a daj ti termín kedy máš prísť

kiki68
8. apr 2021

Ale kde , tehotna si . Ak po par dnoch Bude furt ciarka tak sa objednaj k doktorovi.

aaatimejka
autor
8. apr 2021

Pred 5minutami som si robila clear blue digitalny test. A toto vyšlo. Tak ten nemôže ukazovať zle, či?

aaatimejka
autor
8. apr 2021

Keďže som nemohla uveriť vlastným očiam tak dnes som robila 4 testy 🙈 jeden je totalne negativny.este jeden test mam na zajtra ráno 🙈🙈. Prosim cca po koľkých týždňoch odporúčate ísť k lekárovi?

aaatimejka
autor
8. apr 2021

Prosím keď napríklad budúci týždeň pôjdem k lekárovi tak on bude určit 3-4tyzdnove tehotenstvo a nie 1-2tyzdnove co mam na teste, dobre to chápem? 🙂

waity888
8. apr 2021

@aaatimejka ahoj,budúci týždeň by ešte nič nevidel,ak si chceš byť istá , a aby bola prítomná aj akcia srdiečka, objednaj sa najskôr za dva týždne 😊

mattkapd
8. apr 2021

@aaatimejka áno gynekolog vždy ráta tehotenstvo od prvého dňa menzesu

hanka555
8. apr 2021

@aaatimejka nemusis chodit tak skoro k dr..az po 6tom tyzdni bez 😊

sense
8. apr 2021

@aaatimejka kludne pockaj do 6-7tyzdna, to bude na sone uz aj nieco vidiet, pokial nebudes mat problemy , teraz by tam aj tak nic nevidel

2522020
9. apr 2021

@aaatimejka Zienky moje vy ale stresujete 🤔🤭 ja chapem mate radosť ale zeby som si 4 testy kupovala 🤫😁😁 no nema to chybu 😉😉 lekar by ti mal povedat alebo sestricka ze kedy mas prist 👶👶😉 len zavolaj ze ti to meska a oni ta objednaju

kiki68
9. apr 2021

@aaatimejka o dva tyzdne by som isla a to uz by malo byt nieco vidiet . Je mozne ze pojdes ako ja a bude uz akcia srdiecka.

aaatimejka
autor
9. apr 2021

@kiki68 to by bolo super 🙂 tak pojdem o 2tyzdne . a prosím otecko tam vtedy može byť prítomný?

kiki68
9. apr 2021

@aaatimejka ja neviem, spytaj sa ako to je na Tvojej gynde ( vsade je to inak ) , u mna mohol byt a bol so mnou kazdu navstevu gyn aj cez covid. Ale moj gyn je taky covidovy pohodak, on bol z tych co ani rusko nevyzadoval u zeny pocas tehu. Naozaj zalezi od lekara. Moj muz si s nim viac pokecal ako ja .

aaatimejka
autor
9. apr 2021

@kiki68 vidím že si z BA. Môžem poprosiť meno tvojho lekara? Lebo akurat hladam gynekloga v BA 🙂 ďakujem!

mimikas
9. apr 2021

@aaatimejka skus MUDr. Karkalika. On berie pacientky a je velmi prijemny.

mirus11
9. apr 2021

@aaatimejka tieto mám aj ja,a krásne ti ukázal 2ciarku

kiki68
11. apr 2021

@aaatimejka no ja som uz dlho v Rakusku, ale ano predtym z Ba a dlho som tam z Wien behala na gyndu. Ja som bola a teda kartu mam stale u dr Mikolasika/ Draba v obgyn na trnavke.

aaatimejka
autor
12. apr 2021

@kiki68 ďakujem krásne za odpoveď 🙂 bohužial neberu nových pacientov ☹

Strana
z2