icon

Je tehotenstvo biochemické alebo mimomaternicové?

5. apr 2024

Ahojte, hľadám niekoho kto si prešiel niečím podobným. Merala som si bazalnu teplotu a aplikacia vyhodnotila, že ovulácia bola 12dc. Už 17dc som mala slabo pozitivny tehotensky test, robila som ho už tak skoro, lebo musím v prípade tehotenstva vysadiť lieky. Myslela som, že ide o omyl, robila som ďalšie a ine značky a boli tiež slabo pozitívne. Asi 5 dní nesilneli, potom zosilneli, zas 6 dní rovnaké, a teraz posledné tri dni zoslabli. Dnes lekar na sone v maternici nic nevidel, povedal ze to bude biochemické, že to je oveľa pravdepodobnejšie ako mimomaternicove. Mne však nejde do hlavy, že boli testy pozitívne tak skoro, logicky mi z toho vyplýva, že sa mohlo hcg začať uvoľňovať uz vo vajcovode. Na druhu stranu vyzerá podľa testov že to klesá, co by bolo dobré. Od pondelka budem chodiť obden na krv. Mate niekto skúsenosť? Ďakujem, prikladám posledné 3 testy

Je tehotenstvo biochemické alebo mimomaternicové?
Strana
z2
autor
11. okt 2024

@patricia263 z tej hodnoty to nemal ako zistiť, vo vajcovode by aj tak nič nevidel, tak sme čakali ako sa to bude vyvíjať. Začala som krvácať po cca 2 týždňoch meškania, potom už testy boli negatívne. Ale teda sprevádzali to strašné bolesti, myslela som si vtedy, že mi fakt musel prasknúť vajcovod, zvijala som sa na zemi a nevedela sa postaviť. Pýtala som sa ho, či sa to vajíčko nemohlo nejako vylúčiť vtedy z vajcovodu konečne, povedal, že to je minimálna pravdepodobnosť. Že tie bolesti boli odlupovanie sliznice.

patricia263
11. okt 2024

Ja som v stredu začala krvácať (ako keby som dostala menzes)-pohotovosť-tam na sone mi lekár povedal,že nič nevidí nikde. Moj lekár mi tiež nič nevidel,preto zobral krv,ale som krvácala aj vcera aj dnes ako menzes-tak tvrdí mi aj lekar,ze to vyzera na menzes,ze som teda potratila tym sposobom..tak sa modlim,aby to nebolo mmt,este v pondelok mam dalsi odber😫(v júni som zas mala MA v 16-tom týždni)tak už som zúfalá..

autor
12. okt 2024

@patricia263 držím palce

Strana
z2