Krvácanie pri biochemickom tehotenstve: Skúsenosti a otázky
Ahojte, tie čo ste mali biochemické tehotenstvo, krvácanie sa i vás spustilo hneď a bolo intenzívne ?
Ja totiž to druhý deň spinim len strašne slabo, doslova po kvapkách…
Ovulacia bola 20.7, včera som bola u dr kvôli slabnucim testom a videla len zvýšenú sliznicu maternice a nejaký 2mm útvar v maternici. Voľna tekutina v malej panve nebola a HCG som mala len 61 takže je mi jasne že prosperujúce tehotenstvo to nie je.
Zajtra idem na odber krvi zas (aby sa zistilo či nejde o mimomaternicove) ale dr sa prikláňa viac k biochemickému no to krvácanie sa mi nejde rozbehnúť, hoci všade čítam že býva riadne silne….
Dakujem !
@anonym_autor mne tiez hned naplno 2dni silne bolesti a krvacala som silno 5dni, co u mna nie je zvykom. Ale kazde telo je ine.
Pri jednom so spinila ale teda Mala so aj hematom, bola som v 9 tyždni, potom spinenie silnelo, na dalsi den prisiel tlak a krc a potom vsetko odislo. Pri dalsich troch to prislo razom. Ale teda u mňa to uz bolo oznacovane v troch pripadoch za MA kedze uz bola aj akcia srdca, v jednom ako biochemicke
Ja som to biochemické mala keď som kojila ešte prvu dcérku a myslím že sa to spustilo hlavne tym kojenim sme chceli druhe a spravila som si test nejako v deň ms a bol pozitívny a o dva dni krvacanie som sa zľakla aj som išla na pohotovosť ale oni že to je priroda že s tym sa neda nič spraviť ja že ok no normálna menštruácia to potom bola nič silne, bolestivé ani ine .. proste sa to neudržalo a isto je toto lepšie ako zamlčany potrat kde som musela na kyretaž .. potom som to ešte raz mala že slaba druhá čiarka a ms prišla ale to som bola aj rada 😄😀 teraz čakáme tretie neplánovane prosperujuce a stale sa s tym akosi vyrovnavam práve začínam cítiť prve pohyby 🙂 ..ale tymto končím s celymi tehotenstvami .. už chcem byť po tomto v normálnom stave do konca života 😀🙂

Mne zacalo krvacanie hned naplno. Vylucili sa ak vacsie zrazeniny. Trvalo iba 1 den.