Je tento test pozitívny?
Ahojtee dneska ráno som si robila test. Nemám s týmto vôbec skúsenosti takže sa musím obrádiť na Vás. Len pre info: beriem antikoncepciu 4tý mesiac a 2 a 3tí mesiac mi vymeškala menštruácia načo mi pani doktorka povedala že je v poriadku no že si mám zrobiť pre istotu test. Urobila som si tento clearblue. Po 3 minútach nebolo na teste nič a ani po ďalších 10tich. No keď som to skontrolovala neskôr cca po 20-25 minútach bola tam taká veľmi tenká a skoro až neviditeľná čiarka,na fotke je to veľmi ťažko vidno pretože ju je vidiet len s bleskom. Vopred ďakujem za akékoľvek rady a názory 🙂
nie
Kanalik
@osem skor to vyzera na kanalik... skus pre istotu o dva dni iny test
@krasneleto a ktorý test je ešte dobrý? Ja som kúpila clearblue len vďaka recenziám takže ak máte nejaké doporučenie budem rada 🙂
@krasneleto a ktorý test je ešte dobrý? Ja som kúpila clearblue len vďaka recenziám takže ak máte nejaké doporučenie budem rada 🙂
@osem ja som testovala rapiclear , ale to bolo v roku pana... vtedy digitalne hadam len prisli na trh.... pepino falosne duchovali a mamatest podla toho co tu vidim takisto
Každý test je dobrý keď sa testuje vtedy keď sa ma
.cize až keď mešká menštruácia...
Každý test je dobrý keď sa testuje vtedy keď sa ma
.cize až keď mešká menštruácia...
@rachel36a nemas pravdu, testami 10 je mozne testovat a pri standardne prebehnutej ovu aj pozitivne detekovat tehotenstvo 5 dni pred ocakavanou MS.
ja len napíšem..test sa už neodčítava po 20-25 min 😉
ja len napíšem..test sa už neodčítava po 20-25 min 😉
@zuzacka16 ja som si aj myslela že ak mi menštruácia meška 2 mesiace že čiarka by bola výraznejšia ak by malo to byť pozitívne. Uvidím na ďalší týždeň by som mala cez víkend dostať “menštruáciu” a ak nie tak vyskúšam znova no verím že vymeškáva len vďaka antike 🙂
Nie si tehotna. Test je negativny. Po 25min sa neodcita vysledok. A ak Ti 2 mesiace meska, ciarka by bola za sekundu a vyrazila by Ti oci.
Beries HAK, nie si tehotna. Aku beries? Precitaj si letak, pri HAK sa kludne moze stat, ze nemas "menzes". V podstate neovulujes, to krvacanie ani nie je menstruacia, ale len z vynechania tabletiek, z hormonalneho spadu. To je vsetko.
@zuzacka16 ja som si aj myslela že ak mi menštruácia meška 2 mesiace že čiarka by bola výraznejšia ak by malo to byť pozitívne. Uvidím na ďalší týždeň by som mala cez víkend dostať “menštruáciu” a ak nie tak vyskúšam znova no verím že vymeškáva len vďaka antike 🙂
@osem ty jes antiku a testujes? Vam tu uz nacisto s tymi testani hrabe??? To je chore. Furt tu niekto apeluje ako sa zeny a matky maju podporovat ale ako mozem podporovat ked niekomu evidentne preplo?
@osem ako píšem, po 20-25 min sa výsledok neodčítava, takže tehotná nie si a keď píšeš, že 2 mesiace nemáš menzes, tak to vôbec, to by si mala koľajnice ako hrom..
@rachel36a nemas pravdu, testami 10 je mozne testovat a pri standardne prebehnutej ovu aj pozitivne detekovat tehotenstvo 5 dni pred ocakavanou MS.
@anonym_57f012 niekedy...ale ak si chce byť žena istá, tak stačí irobot test po meskani mrchy...pokoal vie kedy bola ovulácia...
Ala ja jej odpovedám na otázky ktorý test je dobrý...no každý ak sa nevesty je zavčasu...
Skus sa otestovat o par dni znova, toto by som vobec nebrala ako pozitivny test. Po tak dlhej dobe by sa uz ani nemal odcitavat 😉
Zeny, ona berie 4 mesiace HAK 🫣🫠
A ja viem, ze stat sa moze, ale...
Kľud, je to kanalik. Krvácanie pri bráni ant. Môže byt len jednodňové spinenie, resp. ani nemusí prísť.
@osem ty jes antiku a testujes? Vam tu uz nacisto s tymi testani hrabe??? To je chore. Furt tu niekto apeluje ako sa zeny a matky maju podporovat ale ako mozem podporovat ked niekomu evidentne preplo?
@really8 nevidím dôvod byť hned neprijemná,ako som v texte písala,test som si zrobila na odporučenie mojej gynekologičky inak by ma to ani nenapadlo. Lenže som jej písala ohľadom meškania menštruácie načo mi odpovedala že to je v poriadku ale že ak bol sex mam si spraviť tehu test 🙂 prajem pekný
Nie je to pozitívny test. A navyše clearblue ukazuje slabé modré čiarky aj len tak. Ukázal to aj mne dávnejšie normálne ešte v limite, mimo limitu zosilnela, ale tehotná som nebola.
@really8 nevidím dôvod byť hned neprijemná,ako som v texte písala,test som si zrobila na odporučenie mojej gynekologičky inak by ma to ani nenapadlo. Lenže som jej písala ohľadom meškania menštruácie načo mi odpovedala že to je v poriadku ale že ak bol sex mam si spraviť tehu test 🙂 prajem pekný
@osem ja nevidim dovod kontrolovat test po 25 minutach
ked si robis akykolvek test, tak je tam uvedene ako dlho mas pockat, aby si sa pozrela na vysledok testu. nema zmysel to robit po uplynuti tejto doby. toto pozitivny test nie je ani zdaleka. je to kanalik. ak si chces byt istejsia, urob iny test. ale pozitivny nebude.
@osem trochu som sa stratila... beries HAK, dva mesiace nemas cyklus a myslis ze si tehotna? isto nie
@osem trochu som sa stratila... beries HAK, dva mesiace nemas cyklus a myslis ze si tehotna? isto nie
@krasneleto áno beriem písala som to aj v texte,mňa by naozaj ani nenapadlo že by som mohla byť ,ja som len písala gynekologičke či to bude potreba riešiť po nejakom čase ( či je to zdravé,to som nevedela) ak nedostanem “menštruáciu” že už mi vymeškala 2 mesiace po sebe a ona mi nato napísala že je to skôr benefit ako mevýhoda ale že ak bol sex tak si mam spraviť tehu test pre istotu. Ak by mi to nenapisala doktorka ani by ma to nenapadlo úprimne 🙂 no keďže testy si bežne nerobím tak som nemala veľmi s týmto skúsenosť tak som len chcela vedieť či to je v poriadku 🙂 ale ďakujem za rady a poznatky vážim si to

@osem