icon

Je to duch alebo čiarka na Mamateste?

anabela_a
16. jan 2025

Ahojte, je toto duch či čiarka? Ovulácia bola pravdepodobne 8.1. čiže od nej ubehlo cca 9 dní. Styk bol 4 dni pred ovu.

Je to duch alebo čiarka na Mamateste?
Strana
z2
anabela_a
autor
21. jan 2025

@kvetinka0099 Ja to stále neberiem ako že som tehotná. Musim vidieť aj ten dr max aby som tomu verila. Prešla som fóra a tieto dr max a livsane majú vraj menej farbiva, preto sa majú použiť až pri meškaní. A myslím že obe sme urobili chybu ked testujeme nie z ranného. To mi ukazuje len duchov ak vôbec. A drmax samozrejme nič 🥲

anabela_a
autor
21. jan 2025

@kvetinka0099 Mna len pobolieva brucho ako na MS. bolí ma už od ovulácie. A to je velmi zvláštne lebo mna po pôrode už brucho nebolelo ani počas ani pred. Plus je mi niekedy na vracanie ale to si môžem namýšlať. Skús teda mamatest, ale z ranného moču.

kvetinka0099
21. jan 2025

@anabela_a dnes som pisala gyn. Aký mám problém a povedal mi že mám počkať keď mi bude meškať menstruacia 5 dni a potom otestovať .bolesti mám stále a aj prsia a podľa mňa si tehu a už by som ani netestovala keby mne vide taká čiarka lebo ty ju mas dosť silnú to už nieje duch😊urcite skúsim ten mamatest pri dcérke ma nesklamal ukázal veľmi skoro .dnes aj mne bolo už zle od žalúdka ale len nevoľno zatiaľ žiadne vracanie no ťažko umna povedať sem tam mávam zo žalúdkom problemi len keď si to dám všetko do kopi čo mi je tak príznaky sedia

kvetinka0099
21. jan 2025

@anabela_a akým presne testom si sa testovala lebo mne ukazuje 3druhy testov

anabela_a
autor
21. jan 2025

@kvetinka0099 Možno je ten mamatest fakt naprd, a možno je dobrý lebo ukáže dost skoro. Možno aj táto palička je fake. Je to GS mamatest

kvetinka0099
21. jan 2025

@anabela_a nemislim si keď ti predtim testy ukázalo tehu a teraz to už nieje duch tak si určite ja by som to už riešila s dr daj si krv vyšetriť a budes vedieť už keď ti takto ukazuje podľa mňa v krvi musí ukazat

anabela_a
autor
21. jan 2025

@kvetinka0099 Ešte jeden taký neurčitý test a asi to tak urobím 🙂 Dám vedieť aj ty daj som zvedavá na tvoj mamatest.

kvetinka0099
21. jan 2025

@anabela_a jasne dám nezabudni aj ty napísať ja budem testovať štvrtok ráno daj vedieť ako tebe vyšiel len je to zaujímavé že na rovnako to máme a ešte ktomu aj tie testy😅

esther100
22. jan 2025

@anabela_a no vyzerá to pozitívne 👍.otestuj ešte o dva dni či to silnie

anabela_a
autor
22. jan 2025

@esther100 Žiaľ ranný test dr max aj mamatest len duch. Myslím, že dôjde MS. Uvidíme

Strana
z2