icon

Je to duch alebo kanálik?

clean
21. sep 2023

Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️

Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?
ivkav5
26. sep 2023

@zanzilady skús fakt včasný digitálny alebo tie adiel seenow 🙂 Nemusíš ani z ranného moču; keď máš na to vhodný test 🙂

zanzilady
26. sep 2023

@ivkav5 dakujeeeem budem veriť až keď najbližšie dni uvidím čiarky na iných testoch 😍ale myslím že ovu som vystihla úplne presne aj pred aj počas aj po sme sa milovali a presne v deň keď som mala ovu som mala aj taký ružový ovulscny hlien čo bežne nemavam. Tak by to mohlo vyjsť 😍

ivkav5
26. sep 2023

@zanzilady aj my sme to tak mali 🙏 test tiež pozitívny veľmi skoro, bála som sa sklamania, ale zatiaľ to vychádza 🙏🥰 som ale len 7tt…držím palcee, potom daj update!🙏

zanzilady
26. sep 2023

@ivkav5 jasne budem písať 🥰držím ti palce aby všetko bolo ako ma 🥰😍

ivkav5
26. sep 2023

@zanzilady nápodobne 🙏🥰

clean
autor
26. sep 2023

@ivkav5 držím fakt silno palce a skús ráno testnuť ešte, ja sa neviem dočkať zajtra 12tej hodiny 😂🫣ale sa aj trošku bojím.

zanzilady
27. sep 2023

@ivkav5 teraz ráno robené. Som 12 dpo tak dufam ze ms uz nepríde 😍

zanzilady
27. sep 2023

@tehotna40 ak bol ten pepino falošný musia byt aj tieto dva 🥲ale myslím teda že to by bola veľká náhoda 😅dúfam teda že je to babatko 😍

clean
autor
27. sep 2023

@zanzilady tak to si na 100% gratulujem 😍♥️

clean
autor
27. sep 2023

Baby teraz som tam volala že hcg je okolo 144 toto mi povedala zajtra mám ísť na sono čo si myslíte? Je to tam teda ?

zanzilady
27. sep 2023

@clean vôbec netuším aké hcg hodnoty majú byt ale dufaj a ver že áno. Treba vždy myslieť pozitívne 🙂 test si mala pekný 😍

anjelicek26
27. sep 2023

@clean pri hcg144 tam pojdes uplne zbytocne... 1000+ ma sancu nieco vidiet, ale skutocny zmysel to ma v 7-8mom tyzdni... ved ti len dva dni meska MS... lekar ta chce vidiet lebo (?)

ivkav5
27. sep 2023

@clean zajtra na sono? Pri hcg 144? Zbytočne budeš sklamaná, že nič nevidieť a ešte sa prestrašíš…je to strašne skoro..

tehotna40
27. sep 2023

@clean ak budú testy silniet a hcg stúpať tak je to tam. Ale hcg 144 je na sono veľmi málo. Pri dcérke som mala hcg 920 a nebolo nič vidieť, až o týždeň neskôr.

clean
autor
27. sep 2023

Baby vôbec neviem, toto mi povedala sestrička že zajtra mám prísť na sono. Takže nechapem. Je to aj podľa mňa veľmi skoro aj priateľ hovoril že včera mi nič nevidel a čo chce vidieť zajtra

ivkav5
27. sep 2023

@clean to teda je naozaj skoroo…ale tak keď máš prísť, tak choď noo..len asi zbytočne tam pôjdeš 🙈

clean
autor
27. sep 2023

@ivkav5 veď toto, ja už teraz stredujem že to nevide 🫣😰

ivkav5
27. sep 2023

@clean nestreesuj! A neboj sa!🙏🙏 to je to najhoršie, čo môžeš pre seba a plod urobiť…prosim ťa, buď v kľude a všetko budé dobre 😇🙏 akurát sa zajtra nevystraš, keď ti lekár povie, že ešte nič nevidí, je to naozaj príliš skoro 🙏 máš čas ešte minimálne týždeň, ak aj nie dva 🙂

clean
autor
27. sep 2023

@ivkav5 ďakujem za podporu, keď človek tak dlho čaká a zrazu keď to je sa bojí 🫣 ale modlím sa nech sa to udrží a rastie 🙏🙏🙏🙏🙏 uvidíme čo zajtra povie.

tehotna40
27. sep 2023

@clean daj vedieť 🙂 a hlavne sa nestresuj

zanzilady
28. sep 2023

Včera a dnes 🙂 ešte urobím cez víkend clearblue digi a končím 😍

clean
autor
28. sep 2023

@tehotna40 jasné že dám ste v Tom somnou 🙏

clean
autor
28. sep 2023

@zanzilady jeeej je to tam ♥️

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady jeeeej🥳tak predsa už to je jasné 🙂 gratulkaa

maryetta
28. sep 2023

@zanzilady tak cez vikend tam uz budes mat riadne kolajnice 💪🏼

ivkav5
28. sep 2023

@clean aj ty daaj vedieť, ako si dnes pochodila 🙏

maryetta
28. sep 2023

@clean veru. Ak mas ist k dr chod. No hlavne nestresuj lebo ozaj je to skroro-teda kym nemas ine problemy ze potrebujes aj lieky.
Ja som vzdy isla az v 8.tyzdni. Teraz pri poslednom az v 10.tyzdni. Krasne už bolo aj srdiečko aktivne.

zanzilady
28. sep 2023

@clean držím palceee “, všetko bude dobre ☺️
@maryetta
@ivkav5 anoooo dakujeeem. A poraďte ešte vitamíny aké ? Beriem kys.listovú, selen, železo a b komplex to som aj do teraz. Mám pokračovať či čakať kým pôjdem k Dr a povie mi či to mám užívať ?

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady to ti až až stačí 🙂 ja som v 8tt a beriem už len Femibion 1, sem tam nejaké magnézium si dám 🙂

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 super ďakujem. A ako so sexom? Mám čakať kým pôjdem k Dr ? Či ste to robili úplne v pohode počas prvých 3 mesiacov ?