Je to duch alebo kanálik?
Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️

@ivkav5 dakujeeeem budem veriť až keď najbližšie dni uvidím čiarky na iných testoch 😍ale myslím že ovu som vystihla úplne presne aj pred aj počas aj po sme sa milovali a presne v deň keď som mala ovu som mala aj taký ružový ovulscny hlien čo bežne nemavam. Tak by to mohlo vyjsť 😍
Baby teraz som tam volala že hcg je okolo 144 toto mi povedala zajtra mám ísť na sono čo si myslíte? Je to tam teda ?
@clean pri hcg144 tam pojdes uplne zbytocne... 1000+ ma sancu nieco vidiet, ale skutocny zmysel to ma v 7-8mom tyzdni... ved ti len dva dni meska MS... lekar ta chce vidiet lebo (?)
Baby vôbec neviem, toto mi povedala sestrička že zajtra mám prísť na sono. Takže nechapem. Je to aj podľa mňa veľmi skoro aj priateľ hovoril že včera mi nič nevidel a čo chce vidieť zajtra

@zanzilady skús fakt včasný digitálny alebo tie adiel seenow 🙂 Nemusíš ani z ranného moču; keď máš na to vhodný test 🙂