icon

Je to duch alebo kanálik?

clean
21. sep 2023

Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️

Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?Je to duch alebo kanálik?
ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady no ja som po prvom sexe cca v 6tt začala hneď špiniť a potom mi dr. povedala, že ona sex neodporúča práve kvoli tomu vobec v prvom trimestri; pretože je to veľmi časté a zbytočne sa žena vystraší a bude behať po vyšetreniach..do teraz kvoli tomu beeriem duphaston a ascorutin 🙈 takže prvý trimester nesexujeme😅 tiež som z toho mala dosť ťažkú hlavu, ale dá sa to vydržať 🤷‍♀️ dúfam len, že nebudeme musieť byť 9 mesiacov bez neho😂🙈

zuzanna33
28. sep 2023

@clean pepino bol presný no stalo sa mi že po dlhšom čase ukázal preto vždy volím Digi testy a odber krvi je 100% istota

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 no veď toto :D hneď by som… a priateľ je doma dnes nerobi, a už ma nahovára a ešte som mu to nepovedala :D tak sa musím nejak z toho vykrutit aspoň do víkendu och 😂

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady Ja som bola prekvapená, keď mi aj druhý lekár povedal, že v prvom veľmi neodporúča všetkym svojim pacientkam, ale pozri, je to na tebe, myslím, že v začiatkoch pokiaľ je všetko ok to ženy neriešia..skor už potom, keď začneš špiniť😅🙏 a kedy mu to chceeš povedať?

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 ideál cez víkend. Ale ak nevydržím aj dnes vecer, ale chcela som ísť kúpiť digi test a keď to bude tam, tak potom mu povedať. A zajtra mame oslavu s to vždy jeho otec nalieva, tak asi mu poviem že naozaj nemôžem 😂

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady povedz muu dneees🥳 ja by som nevydržala🙏🤣 a určite keď mate zajtra oslavu🙏😅 kúp digi test a máš too🥰

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 no nechcem sa stresovať potom po sexe že čo ak sa niečo stalo. Asi radšej vydržíme 🥰

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 a digi je hocikedy počas dňa ? Myslíš že mi už ukáže pekne keď ešte nemám tie várky take silne ?

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady no veď vedela by som ti o tom hovoriť aký to bol stres 🙈😅 muž od vtedy ani chuť nemá🙈😂

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady kúp si tento od clearblue čo je ultra včasný
https://www.drmax.sk/tehotensky-test-clearblue-...
Ale ja by som kúpila viac🤣 ja som mala asi 5 doma nakúpených digitálnych a urobila som všetky🤣🤣🤣🤣

maryetta
28. sep 2023

To ti zatial stacia tie vitaminy. Ja som pri prvych 3tehu nebrala absolutne nic.
A sex kym nie su komplikacie tak je to ok. Niektori muzi alebo aj obaja nechcu ze aby “neublizili” resp aby neriskovali nejake krvacanie a pod.
Ale to ked nie su komplikacie nie je na to dovod.

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 a tento keď urobím aj počas dňa Sle pred ms mi ukáže ?

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady áno, mne ukázal 🙂 je 6 dní pred očakávanou MS a kedykoľvek počas dňa

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 dobre tak skúsim poobede. Musím ísť kúpiť 😍

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady daj vedieeť🙂

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 určite ☺️

tehotna40
28. sep 2023

@clean no co na Sone?

clean
autor
28. sep 2023

@tehotna40 tak som tam prišla doktor začal kričať na sestričky že som mala prísť na hcg a nie na sono ale na sone nevidel ešte nič povedal že je skoro. A že ráno mám prísť teda o 9 na krv a zaniesť si ju do nemocnice a budú výsledky do 1-2 hodín. A hneď mu volať.

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 no išla som si urobiť clearblue ten skorý - ale vravím ai predtým si ešte urobím obyčajný lebo je poobede nech ho neminiem ak nič neukáže poobede obyčajný. A na obyc vyšla slabá čiarka. Tak nechám clearblue na ráno 🥰

zanzilady
28. sep 2023

@clean tak zajtra už bude dobreee 😍

ivkav5
28. sep 2023

@zanzilady jeeej veď už toto je super! 🙏🥰

ivkav5
28. sep 2023

@clean držim palce nech to zajtra výjde a nech hcg stupa 🙏

zanzilady
28. sep 2023

@ivkav5 heeej ale nech to tam je riadne vidno 😂ale na to že poobede zas ju vidno pekne 🙂 aaa už som vymyslela ako to poviem. Kúpila som kinder surprise tak to skúsim pri otvorení nezničiť a do obalu hracky napisem budeš tato 😍

tehotna40
28. sep 2023

@zanzilady ja neviem prečo ale ja som mala vždy pobede silnejšie čiarky ako ráno 😀 ale pekná čiarka uz 🙂

tehotna40
28. sep 2023

@clean držím palčeky nech je hcg oveľa vyššie ako naposledy 🙂

zanzilady
28. sep 2023

@tehotna40 asi som veľa pila :D ešte spravím ten clearblue včasný ráno. Ale už tomu začínam veriť že som 🤰😅

tehotna40
28. sep 2023

@zanzilady daj vedieť

zanzilady
28. sep 2023

@tehotna40 áno určite

clean
autor
29. sep 2023

Baby 1000,9 je hcg

clean
autor