Je to duch alebo kanálik?
Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️

@zanzilady kúp si tento od clearblue čo je ultra včasný
https://www.drmax.sk/tehotensky-test-clearblue-...
Ale ja by som kúpila viac🤣 ja som mala asi 5 doma nakúpených digitálnych a urobila som všetky🤣🤣🤣🤣
To ti zatial stacia tie vitaminy. Ja som pri prvych 3tehu nebrala absolutne nic.
A sex kym nie su komplikacie tak je to ok. Niektori muzi alebo aj obaja nechcu ze aby “neublizili” resp aby neriskovali nejake krvacanie a pod.
Ale to ked nie su komplikacie nie je na to dovod.
Baby 1000,9 je hcg

@zanzilady no ja som po prvom sexe cca v 6tt začala hneď špiniť a potom mi dr. povedala, že ona sex neodporúča práve kvoli tomu vobec v prvom trimestri; pretože je to veľmi časté a zbytočne sa žena vystraší a bude behať po vyšetreniach..do teraz kvoli tomu beeriem duphaston a ascorutin 🙈 takže prvý trimester nesexujeme😅 tiež som z toho mala dosť ťažkú hlavu, ale dá sa to vydržať 🤷♀️ dúfam len, že nebudeme musieť byť 9 mesiacov bez neho😂🙈