Je to duch alebo kanálik?
Ahojte, staaale sa snažíme o druhé dieťatko 4 roky sa nedarí každý mesiac dúfam..... mám úplne nepravidelný cyklus, ,, mala by som dostať ms 25teho. Ale mám bolesti na pravej strane v podbrušku s prepáčením by som zožrala všetko čo nezje mňa a hlavne sladké. Keďže mám prácu v ktorej sa naťahujem s ťažkými vecami dnes ráno som sa testla bola slabšia ako poobede. Je ju tam naživo krásne vidno ráno skúsim ešte raz. Čo vy nato? Ďakujem a prajem všetkým zdravé detičky ♥️

@zanzilady ja by som.šla na pohotovosť, povedala ze máš jasne pozitívne tehotenské testy a začala si splniť, možno ti niečo pichnú na udržanie. Ale tak niektoré ženy majú normálne aj ms počas prvých mesiacov, to je také hádanie. Ja by som určite išla na pohotovosť. Držíme palce a veľa zdravia 😞
P.S. pri takýchto pozitívnych testoch digi ukáže uz 2-3 som si istá
@tehotna40 nakoniec som napísala jednej gynekologicke na Instagram. Tak povedala že je to úplne v poriadku. Dokonca aj slabé krvácanie v čase kedy by mala byt ms. Takze už počkám do zajtra a budem volať mojej Dr. Test clearblue teraz ráno a toe druhé - slniečko jeden robený včera ráno a jeden včera vecer ☺️
Ahojte, tak dnes hneď ráno som volala Dr. Rovno že mám prísť radšej. Zobrala mi krv, a urobila Sono - zatiaľ nič nevidela ale že je sliznica vysoká. Že podľa hcg sa dohodneme kedy mám prísť zas. Ale preistotu mi dala duphaston a kľudovy rezim. Som vlastne aj trochu pokojnejšia.
Je to tam baby ♥️♥️♥️♥️ o dva týždne na srdiečko
Tak mám Hcg 285.2 teraz som 18dpo 🙂 čo poviete ? V piatok mám ísť zas na Sono, či už teda bude niečo vidno.

@clean 1000,9? Super, takže stupaa🥳🙏