Je to duch, môžeme sa tešiť?
Idem vám spraviť nervy, keď všetky tak aj ja🤣🤣🤣🤣
Áno budem sa za 2 dni znovu testovať... Toto je 10dpo ,na fotke to tak není asi vidno ako naživo... Ale ... Môžem sa už tešiť???😜😜😜

@ladyk001
@misha666
@hennyinnsbruck
@snazilka777
Nemám slov... Ja už neverím nechápem prečo mi to nevyšlo... Normálne mi je do plaču... Dnes som dostala MS 😢
@christinka1 mrzi ma to 😔
ja viem, ze teraz pocuvat slova utechy je tazke, ale toto sa stava casto 😔 polovica tehotenstiev odide s ms, keby si netestovala, tak ani nevies, ze sa nieco deje... Je to priroda.
Sama som si tym presla a trvalo to dlhe 4roky, kym sa na teste objavili silne 2ciarky.
Neviem ako dlho sa snazite, ale odporucam dat vysetrit hormonalny profil, zrazanlivost krvi, stitnu zlazu, sledovat ci nastava ovulacia, vysetrit reprodukcnu imunologiu, partnerov spermiogram, priechodnost vajcovodov.
Pricin neuspechu moze byt vela a niekedy staci naozaj malo a da sa pomoct
@mikasz lenže vieš,tie čo sa snažia a sledujú sa,no netestuj sa skôr, každá chceme vedieť už či sa niečo nezadarilo... Ja už ale vyše 1,5 roka 2 ..... Asi mi to není súdené 😔 Po tomto že mi to nevyšlo... Už neverím... Neriešim fakt už nemám chuť ani sa dať vyšetriť nič... Strašne som sa tentokrát na to spoliehala 😔
@christinka1 hovorim o tom, ze aj ked bude na teste duch, nie je zarucene, ze z toho bude tehotenstvo...
Ked skusate uz celkom dlho bez uspechu, uz davno si mala byt nastupena u dr.dat si vysetrit aspon zaklad...
Ale je to tvoje rozhodnutie....
@christinka1 ahoj..viem co prezivas.presla som s tym pred 8 rokmi.snazili sme sa 2 roky a nic.pichala som hormony boli sme na umelom oplodneni...nevyslo.povedala som si ze stacilo ! prestala som sa sledovat riesit sex pocas plodnych dni...jednoducho ma to uz prestalo bavit.a na dalsi mesiac...😍 som ostala tehotna.ano .je to extremne tazke.ale ked si zdrava a aj partner tak naozaj ale naozaj sa musis ukludnit a prestat stresovat silou mocou splodit dieta.drzim palce....🙏
@christinka1 ak to bol naozaj duch tak sa bohužiaľ neudrzalo. To sa stáva často bohužiaľ (mne 2x) je mi ľúto 😔
@christinka1 mne sa toto stalo naposledy. A to som mala ružovú čiarku no na ďalší deň bola slabsia a na ten ďalší už test biely. Testovala som pred MS. Po vysadení utrogestanu som začala spinit a včera prišla silná ms takže to odišlo. Vraj sa to stáva veľmi často preto som písala ze duch ani slabá ciarka nezaručuju tehu
@christinka1 ach to nie :( mrzí ma to... my sa snažíme cca pol roka o druhé a zatiaľ nič ... prvé sa nám podarilo na prvý sup a preto je to pre mna dosť facka že druhé nejde tak ľahučko ... a fakt v okoli mám kopec žien ktoré sa o druhé babo snažili doost dlho ... ale ja som myslela že mne sa to nestane...a stalo sa...niečo na tom bude .. možno práve to že sa na to veľmi sústredíme ....i keď mi to nejde do hlavy prečo žena ktorá chce otehotnieť tak sa nedarí a žena ktorá ani nechce a doslova sa modli aby nebola tehotna tak ta tehotna ostane 🙄
@angi07 budem musieť aj ja... Vykašľať sa na to, neriešiť nesledovať... Keď to bude mať prísť,tak to príde... Ďakujem 😘
@hennyinnsbruck ktovie no... Nevyšlo čo mi je ľúto tiež,ale asi to tak malo byť 😒
@ladyk001 no lenže nesústreď sa , keď veľmi chceš.. tak to je život,kto chce nič,kto nie bum
@beruska1108 hlavne že včera som utekala do lekárne kúpiť digitálny test a 2 prúžkové 🤦 nevadí ,budem mať na inokedy 😂
@mandarinka555 ty co si za zenu? Ano, takychto tem je tu vela.. ale aj o tom je zivot zeny- niektore sa hold snazia dlhsie a dufaju, veria a zdielaju to tu. A? Jednoducho temy s "ostatymi testami na ktorych je h***o" nesleduj a nekomentuj. Citaj si ine temy a prispevky. Alebo si kup peknu knizku, a citaj to. Napr. nejaku na temu slusnost, ohladuplnost, pochopenie. Svojimi prispevkami si iba ukazala aky si clovek a co mas v hlavicke.. inak si nicim neprispela. Ale aj to je dost...ked uz mas potrebu si rypnut. Pokojne vianoce❄
@christinka1 raz to pride.. nezufaj. Ja som porodila po 5 rokoch snazenia. Treba verit, nevzdavat sa a obrnit sa trpezlivostou. Pride to v ten spravny cas 🤍
@christinka1 to vážne :/ to mi je luuto nabudúce to vyyjde🥲
@kocisova95 pekne vidno druhu čiarku. Gratulujem 😊 veľa zdravíčka prajem
@summersunny94 joj dúfam ze máš pravdu ja už ani neviem čomu veriť plus strach mam... Som polroka po MA a keby ze sa naozaj zadarilo najkrajší vianočný darček by to bol ❤️❤️❤️ Ďakujem
@kocisova95 to verím neboj bude určite. Držím palčeky aby čiarka už len silnela ❤
@christinka1 Hlavne, že si sa do mňa navážala....
Keď to budete čakať najmenej sa vám zadarí...:* 🙂
@misha666
@hennyinnsbruck
@nelca0510
@ladyk001
Babyyyyyyyy ja musím plakať normálne... Dnes v noci sen že som si robila test dokonca až 2 a na nich // na druhom plusko.... Hneď po prebudení, že ach prečo iba sen??? Zostali mi z minulého mesiaca testy a že idem to skúsiť, síce som si myslela že zase nič.... Zajtra mám dostať MS , čo už teda nedostanem....na teste koľajnice jak hrom 😊 Normálne mi slzy vyhŕkli, že nie, to není pravda
@christinka1 waaaauuu no gratulujeeeeemm 🤗👏👏👏 my tiež cakameee , pozitívny test mi vyšiel den pred vianocami 😊
@christinka1 to je kraaaaasny test.. Teším sa 😍🍀 a sranda s tým snom, wuau 😍😍
@christinka1 gratulujem 😀😀😀😀
@ladyk001 tak gratulujem aj ja tebe 😊 ja som normálne z toho mimo a stále neverím 😃
@hennyinnsbruck ďakujem 😊 tak ten sen bol fakt že haluz ale zas bez neho by som to nevedela už dnes 😁
@floren ďakujeeeeeeeeem
@christinka1 😊😊
@christinka1 neboj o chvíľku uveris🥰
@christinka1 gratulujem😊😊😊
@angi07 😊😊 ďakujeeeeem

@vargovajana myslím, že ak sa 5 rokov snaží, tak vie co ma kde vidieť.. Ja tam nevidím nič.