Je to pozitívny výsledok?
@anjelicek26 aha takže je vadný test
@anjelicek26 keď ho rozoberem tak by mal. Tak ukázať alebo 😄
@jankaanderkova999 odfot a hod sem, pozrieme to 😂 Inak je to skoda vyhodit no, ale obcas zlyhaju aj tieto
@anjelicek26 asi je vadný 😄
@jankaanderkova999 negativny veru, alebo je este proste velmi skoro...ta jedna ciarka na tom spodnom by mala byt silnejsia. Kolko ti meska? Tipujem, ze este nemeska..ci?
@anjelicek26 ešte nemeska pred dvoma tižnami som mala. Ovuláciu tam teraz neviem asi skoro som testovala. Alebo sa nepodarilo
@jankaanderkova999 uvidis zajtra, mas doma nejaky iny jednoduchy test? Skus a uvidis co bude.
@anjelicek26 nie. Jeden som urobila včera mala. Som takú slábu ružovú a z takimi testami mam zlu skúsenosť z obicajni vyšli mi pozitívne a tehotná som nebola
@anjelicek26 ale ďakujem za odpoveď 😊
@jankaanderkova999 chybný test.. Ináč toto by má dobre nasralo, nie je zrovna najlacnejší a takúto volovinu vypľuje 😀
@barus26 tak dost som bola nervózna stoho ze taky drahí a na koniec aj chybný
@jankaanderkova999 no mne sa raz stalo toto.. 😀 čiarka ani jedna
Je to chybny test. Ukazal ti minus a zaroven tyzdne akoby bol pozitivny. Nepoviem ti ze kup este jeden lebo su drahe. Ja som bola najpokijnejsia s tycinkovymi obycajnymi. Najlepsie testy ma za mna plus lekaren co ma tie svoje. A su dokonca 2 v baleni
Chybny test. Stáva sa, že proste nejaký kus - dva v sérii budú zle.
A načo testuješ, keď si mala pred dvomi týždňami menzes a teraz máš ovuláciu?
@ibrunova pred dvomi tyzdnami mala ovulaciu, takze by mala najblizsie dni dostat ms. A ja uplne chapem, ze niekedy je proste tazke vyckat do meskania. Ale hlavu netreba vesat, kym ms nepride a ak aj nevyjde pozitivny pred meskanim, treba skusit neskor. To je to: za pokus nic nedas.
@kobz som sa pomilia. Stáva sa 😄 ale. Bola som ginekologa a on povedal ze 14 dní mam skúsiť test. Ze som po ovuláciii a ze tovyzera dobre ze mohlo by sa podariť tak som skúsila ale. Ten test je chybný skúsim iní ale počkám do mendzesu len som taka nedočkava. Ze som sa o testovala
@jankaanderkova999 pomýlila, gynekológ, prepáč, nedalo mi to
Ja navrhujem - nauč sa najprv písať a potom sa rozmnožuj. 😢
@top_manazerka ty máš čo hovoriť očo ti vlastne ide prosil ta niekto aby si tu komentovala?? Nie tak prečo píšeš hlúpana ved ja som ty nepovedala ze máš odpísať na môj inzerát bože môj ale chápem musia byť aj takí ľudia ako si ty ale aspoň vie ze na modrom koníku písať nebudem pretože niektorí ľudia ako si ty sa musia nejak preukázať ale ja sa nehnevám možno že niesom spisovateľka a gramatika ide pomalšie ale uricte niesom hlúpa ako ty ktorá zožrala celú knihu z rozumom. A neodpisuj prosím ta báť sa nemusíš nebudem písať tu už nič tak majte sa a kto mi odpísal na môj inzerát na moju fóru tak vám srdce ďakujem

No skor nejaky vadny, rozober ho... 2-33+ 😂