icon

Je toto tehotenský test?

31. mar 2022

Ahoj, je toto tehotensky test? Vidiet tam jednu palicku a dva obluciky, ale preco jednu palicku ked sa pise HCG, nie? Tak by malo vidiet dve. Je to test pepino. Ma sa ponorit do mocu na 3-5sekund, namocim a vobec ten moc nejde hore, musim.to tam dat aspon na 10sekund ak nie viac, aby sa to zacalo splhat a aj to mi da tu cierku taku slabsiu. Toto som tam uz mala namocene hadam 20sekund aby ta prvia ciarka bola silnejsia aj tak nie je plna. Aj na prvom teste mi to spravilo, nechapem tomu, co je to za sit.

Strana
z2
bambulienka25
31. mar 2022

Možno ti moč prešiel až tam a písmenká ti zmizli 🤣🤣🙈

zuzana9393
31. mar 2022

Nemacala si tam ty tu zelenu cast? 😄 pripada mi to mokre z tej druhej strany

oli2782
31. mar 2022

Žeby to rovno hodila celé do záchoda?🤣

autor
31. mar 2022

Ste strasne blbe, naco komentujete hovadiny, to vam za to stoji? A este uplne mimo temy.

andrea_82
31. mar 2022

na zelenom nemáš napísané HCG, lebo pri výrobe tých testov proste na tomto kuse nevyšiel nápis. Zhora vidno trochu zostatok toho nápisu. Oni proste vyrobia jeden veľký plát a ten narežú na tenké pásiky. A na tento pásik proste nápis nevyšiel. Ale to je úplne nepodstatné pre fungovanie testu.
A ja bežne nechávam test namočený dlhšie ako 5 sekúnd a nikdy nebol premočený.

julie19
31. mar 2022

Na mnohých týchto palivových testoch vôbec nebýva nápis HCG nie je to “podmienka” skôr kozmetická záležitosť … ci niektoré značky majú na sebe nápisy a iné nie aj tak fungujú rovnako🤷‍♀️… čo sa týka namočenia, ta reakcia farbiva niečo trvá nie je to hneď a okamžite

autor
31. mar 2022

@andrea_82
@julie19
Dakujem pekne za odpovede. 🙂

volterra
31. mar 2022

je to tehot test, len je ten nápis zle vidieť. Písmeno H - human sa niekedy píše malým písmenom - hCG, preto tam vidíš len časť nápisu s jednou paličkou z maleho písmena "h"

janetinka27
31. mar 2022

ahoj, vsak tie dva obluciky a jedna palicka su pozostatky pismeniek hCG, preto je tam iba jedna palicka, lebo h je male pismenko, vidis iba jednu hornu nozicku

janetinka27
31. mar 2022

@volterra napisali sme to naraz 🙂

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2022

Tak konecne uz viem o akych oblucikoch autorka pisala-skoda, ze to nenapisala rovno, ktore obluciky mysli a ani raz nebola ochotna to ozrejmit😉

nafka0483
31. mar 2022

Oooomg, tie ciarky a obluciky... no keby to aspon nenapisala ako tatar.

Ale velmi, velmi by som chcela poznat odpoved na otazku PRECO niekto polozi test nasiaknuty mocom na varnu dosku 🤷‍♀️ 🤢

nevenka
31. mar 2022

@andrea_82 presne ako pises, to iste som chcela napisat, urobila som tych testov viac a na niektorom bol napis a na niektorom posunuty a na dalsom vobec. Su to lacne shity, preto to narezu ako pride 🤣. A na funkcnost to vplyv nema.

vemi23
31. mar 2022

Prepac ale tvoja prva otazka ci je toto tehotensky test? To ako fakt ved ked to kupujes asi vies co kupujes nie? Neviem co je u teba SIT asi si myslela shit a shit to nieje len asi nechapes principu testu. Niesi tehotna mas tam jednu palicku a po namoceny do mocu ho nabuduce poloz prosim na nieco ine 🤦

horvath99
31. mar 2022

Ta co ste také hnusne dievčatá, však sa len spýtala každý dačo nevie a dačo vie, vy musíte byť veľmi múdre všetko viete nikdy ste na nepomýlili. Však stačí povedat není tam nič a hotovo ale ešte aj dosku spomínate o tej doske tam nepýtala radu

nafka0483
31. mar 2022

@horvath99 A co ze nepytala radu? Tebe sa zda normalne polozit cokolvek nasiaknute mocom na varnu dosku? Alebo ma akekolvek miesto v kuchyni?

horvath99
31. mar 2022

@nafka0483 ta však nerob sa ze si prežila vojnu, možno je to jej prvý tehotenský test a nevie ho správne namočiť ta sa pýta nie

horvath99
31. mar 2022

@nafka0483 a to jej vec nech ho dá kde chce, na to sa ta nepýtala

jaskolka
31. mar 2022

1.nemusi tam byt písané hcg, stačí, ak je na krabičke napísané, že je to "pregnancy"tefa tehotensky test
2.nemusi sa okamžite nasiaknut a farbiť to miesto a ten pásik, postupne sa tekutina ale dostane kam ma, to je ako pijavy papier.
3.skutocnd stačí namočít len na chvíľu, ono si to nasiskne a postupne bude stúpať po tej namacacej časti až do tej časti kde sa zobrazia paličky.
4.pepino test sú teraz také všetky, že nemajú úplne vypísané Hcg na tom zelenom papieri
5.test je negatívny, preto je len jedna palička
6.nie na každom teste naskočia automaticky dve paličky, len v prípade ze je žena tehotná
7.na urobenie testu netreba žiadnu vysokú školu, každá priemerne inteligentná žena to zvládne, tak tiež nechápem niektoré otázky tu, o počte ciarok, oblucikoch a neviem o com
8.ked som si robila test prvýkrát ja, tak som jednoducho čítala návod, aj to len zbežne, lebo skutočne ponoriť ho do moču a sledovať, či je jedna alebo dve čiarky, na to netreba byť génius
9.toto miesto co úplne na začiatku na fotke sú tie dve šípky, je len lepive miesto to nie je žiadna čiarka. V pozitívnom teste by bola bližšie k tej kontrolnej

autor
31. mar 2022

@vemi23
@jaskolka
Neviem preco stale stale komentujete o pozitivite testu, ked taka otazka nebola a tie sipky tam nic neznamenaju, zle odfotene.
Ale odpovede som sa uz dozvedela.

jaskolka
31. mar 2022

Ja som ti napísala komplet všetko, aj k otázke o teste, keď si to lepšie prečítaš

Strana
z2