Je tu možnosť, že som tehotná?
ahojte mam na vas taku otazku.dna 23.3 som dostala mrchu ktora bola ina ako tie predtym tri dni bola intezita krvacania normalna ostatne dni skor take tmavso ruzove spinenie ze mi stacila slipova vlozka co u mna sa nestava vacsinou krvacam silno aj 6 dni.tyzden pred mrchou sme mali s partnerom pohlavny styk.pred nastupom ms som jedla sladke hlava nehlava co nie je divne,ale ked mi skoncila ms odvtedy ma stale boli podbrusko akoby mala prist ms.nechut sa strieda s chutou na kysle som schopna zjest aj pohar uhoriek a vypit aj tu stavu na acitko nedam doputit co teda nelubim vobec.inokedy mam pocit ze sa povraciam.a unava som neskutocne.je mozne aby som bola tehu aj napriek ms?test sa bojim aj urobit neviem ci este nie je skoro.slco myslite je tam moznost?dakujem.
Ak by si tie príznaky mala z tehotenstva tak ti to test akurát potvrdí... Keďže chute à nevoľnosť v tehotenstve spôsobuje práve hcg. A testu sa báť nemusíš bud bude pozitívny alebo negativny, test tvoj stav nezmení...
Prosim ta co je to acitko? Neviem si pod tym nic jedle predstavit 🙂
Acitko? Unava som neskutočne? Hä? Chod si zajtra kúpiť test a testni

@coco29 Ak máš príznaky tak ani na test nie je skoro. Príznaky sú z hormonu hcg a ten zachytí aj test. Nemáš sa čoho báť. To či si alebo nie už test nezmení.