icon

Kedy si mám urobiť test?

enwy
1. dec 2013

Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝

sona272
10. dec 2013

Pekne si pocitajte plodne dni a vtedy sa snazte 🙂

adamnela
10. dec 2013

@sona272 praveze som skusala odsledovat cez plodne dni, kedze mam dlhsi cyklus, tak mam ovulku niekedy az na 24 den, teda aspon si myslim... :(

enwy
autor
10. dec 2013

@sona727 ved som si sledovala, ovulku som mala asi tak 26/27.november a jeden styk som mala 22 a druhy 27. november .. tak som zvedava ci sa ujalo 😕

borkavan
11. dec 2013

@sona272 no ja som počítala plodné dni a hovno vyšlo. dostala som krámy.

sona272
11. dec 2013

Nezufaj, po svojich dnoch sa opat snazte

enwy
autor
11. dec 2013

@borkavan @bajana kupila som si ten citlivejsi test 25mIU/ml v Kauflande .. teraz ked to pisem je uz par minut po polnoci a je teda uz stvrtok, dufam, ze ked sa zobudim mrcha u mna nebude a v piatok by som chcela testnuť... to budem 5 dni v meškaní ms... dúfam, že tam bude už aspoň dušík!!! ... aj ked teda mam od pondelka stale take akoby krce v bruchu, alebo kdesi tam dole dnu...neviem to pomenovat... ale snad v piatok bude dušík... čo myslite ?? 😖

adamnela
12. dec 2013

no ja som dnes 37 DC a vyzera to na to, ze prichadza ta potvora :( no uvidim, ale mam ten pocit, ze sa to rozbieha :(

@enwy no prajem Ti velmi, aby tam bol aspon ten dusik a mozno uz aj kolajnicky, co Ty vies 🙂 No som strasne zvedava ako Ti to dopadne...

borkavan
12. dec 2013

@enwy no zajtra už by si mala mať aj normálnu čiarku, ked je 5 dní po meškaní. A tie krče... no možno prichádzajú mrcha, alebo sa ti maternica rozťahuje. Normálne to prežívam s tebou, možno som aj viac zvedavá ako ty. hehehehe Držím ti silno palce a dúfam, že tento cyklus si aj ja nájdem dve čiarky. Aj kávu som prestala piť. Pijem alchymelku. Proste dúfam, že mi tovyjde.

borkavan
12. dec 2013

@adamnela nezúfaj, ešte je nádej. ja už mám pomaly po mrche, takže tento cyklus, to vyjde.

enwy
autor
12. dec 2013

@adamnela @borkavan tak urobila som si ten test teraz rano...a nič ani len dušík ☹ joj prečooo ☹

borkavan
12. dec 2013

@enwy fúha, tak to je divné. tak počkaj do zajtra. no ešte stále máš nádej tak do nedele. ak ani v nedelu nič, tak nič.

konkm819
12. dec 2013

@enwy niektore tehu testy sa možu mýliť tak ak ti nepríde menzes tak chod k lekárke a potom uvidíš 🙂

adamnela
12. dec 2013

@borkavan
@enwy no inak ja este stale nic. rano akesi miniaturne hnede kvapky ako pred mrchou a uz cely den zasa nic :( tak neviem, ale dalsi test si urcite este tento tyzden nebudem robit...pockam do buduceho tyzdna ak nedostanem...a potom sa asi objednam uz ku dr.

adamnela
12. dec 2013

@enwy nebud smutna, musim este pockat chvilu ako ja a uvidis. Ak nic, tak budeme musiet ist obe k dr.

zuzanka2905
12. dec 2013

ahojte ja som už z tých plodných či neplodných chorá poslednu menštru.som mala 27.11 .2013 cyklus mávam 26dnový zvyčajne niekedy sa stane že 24dnový menštruáciu mám tak najviac 3dni 9.12 sme z maželom maly styk a nedal si pozor mala som baz.teplotu37.2 a dnes ráno som mala 36.9 nechápem tomu ako že poklesla

enwy
autor
12. dec 2013

@borkavan @konkm819 @adamnela ja neviem ale asi sa mi spusta mrcha... 😒 😒 sa mi tak zdalo mala som slaby hnedy vytok...aj sa mi zdalo ze kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusocek krvi, ale fakt ze len kuuuuuuuuuuusocek a potom som sla do sprchy.. takze teraz to neviem posudit ci sa mi uz spustila mrcha, alebo nie.. uvidim to asi az rano .. ale boli ma brucho zasa tak divne ako tieto zvysne dni .. tak neviem co to je ach .. ale ked ten test bol negativny a ani len duch tak asi to bude mrcha :(

sonagolisova
12. dec 2013

mne lekar odporucal kupovat test najskor tak 2-3 dni po dni ked mala prist menstruacia...skor sa vraj neoplati...su to zbytocne vyhodene peniaze

enwy
autor
12. dec 2013

@sonagolisova no ved v pondelok som mala dostať, dnes je štvrtok .. a nič ani duch

adamnela
13. dec 2013

@enwy no ja mam presne to iste... vcera rano 2 hnede kvapky, vecer asi 5 hnedych kvapiek, brucho ma uz neboli, v noci nic, rano zasa nejakych 10 hnedych kvapiek...nejako dlho trva to rozbiehanie mrchy aj u mna, nechapem to :( A co ako tovyzera s tebou dnes?

sonagolisova
13. dec 2013

@enwy tak trebe skocit a kupit 🙂

borkavan
13. dec 2013

@enwy no čo ako? čo test?

borkavan
13. dec 2013

@zuzanka2905 tak na toto veru neviem odpoved

enwy
autor
13. dec 2013

@borkavan hlásim 1DC 😢 😢 😢 😢 😖 😖 😖

bajana
13. dec 2013

@enwy jooooj, to je skoda ☹ ....ale nezufaj, snazenicko pokracuje dalej, september to isti 😉...ja som dnes 25DC, ak som ovu spravne citila, tak uz od nej preslo aspon 13 dni, ale necitim plnsie prsia, ako volakedy pred MS, tak neviem, co je toto za divny cyklus 😒 ... vsak uvidim v utorok, ci pride, ci nie....ale netestujem skor ani za svet...nechcem ostat sklamana...ale ak ma prist MS, tak nech pride cim skor, lebo potom vychadzaju plodne dni tesne po sviatkoch - to budeme rozlietani po rodine, tak neviem, ako sa tam budeme snazit 😅

borkavan
13. dec 2013

@enwy joooj moja nesmúť. tak sa pridáš ku mne a ja pevne dúfam, že tento mesiac-cyklus to už 100 % vyjde. och nech som tehu a aj ty.

enwy
autor
14. dec 2013

@bajana presne tak aj mne nejako potom po sviatkoch vychadzaju plodne dni, tiez sa mi to nepáči bars 😖
@borkavan dakujem aj tebe to iste prajem 🙂

@bajana napis potom som zvedava

adamnela
14. dec 2013

@enwy
@borkavan tak ja tiez hlasim od dnes mrchu mrchatu.... Buduci mesiac je nas 🙂

borkavan
14. dec 2013

@adamnela
@enwy tak baby, na Nový rok dve čiarky. Dúfam, pevne dúfam. Kokšo

bajana
15. dec 2013

tak ja stale nic, vcera trochu brucho bolelo, ale nic sa neobjavilo....uz na to zacinam mysliet, zacinam byt nervozna, tak radsej prcham prec z kona, nech myslim na nieco ine 😀

adamnela
15. dec 2013

@borkavan
@enwy
vcera mi prisla mrcha a dnes vecer uz akosi nic. Krvacanie bolo len do podvecera a aj to len slabe a teraz momentalne nic. Vacsinou krvacam tak priemerne 5 dni a teraz zasa toto 😒 Nechapem fakt co je s tym mojim telom...