Kedy si mám urobiť test?
Ahojky kočky, viete mi poradiť, kedy by bolo vhodné urobiť si tt?? Posledný menzes som mala 12 novembra a styk som mala 22 novembra a 27 novembra s vyvrcholením do mňa. Avšak podľa online kalkulačiek som mala ovuláciu asi 26 novembra, aj ked ja som sa cítila tak, že som ju mala asi toho 27.-dmeho. No a menzes čakám asi tak o týždeň, viete mi poradiť nejaký konkrétny test s takou citlivosťou, ktorý by mi vedel určiť odpoveď už aj pred príchodom menzesu? ďakujem 😝
Nezufaj, po svojich dnoch sa opat snazte
@borkavan @bajana kupila som si ten citlivejsi test 25mIU/ml v Kauflande .. teraz ked to pisem je uz par minut po polnoci a je teda uz stvrtok, dufam, ze ked sa zobudim mrcha u mna nebude a v piatok by som chcela testnuť... to budem 5 dni v meškaní ms... dúfam, že tam bude už aspoň dušík!!! ... aj ked teda mam od pondelka stale take akoby krce v bruchu, alebo kdesi tam dole dnu...neviem to pomenovat... ale snad v piatok bude dušík... čo myslite ?? 😖
@enwy no zajtra už by si mala mať aj normálnu čiarku, ked je 5 dní po meškaní. A tie krče... no možno prichádzajú mrcha, alebo sa ti maternica rozťahuje. Normálne to prežívam s tebou, možno som aj viac zvedavá ako ty. hehehehe Držím ti silno palce a dúfam, že tento cyklus si aj ja nájdem dve čiarky. Aj kávu som prestala piť. Pijem alchymelku. Proste dúfam, že mi tovyjde.
ahojte ja som už z tých plodných či neplodných chorá poslednu menštru.som mala 27.11 .2013 cyklus mávam 26dnový zvyčajne niekedy sa stane že 24dnový menštruáciu mám tak najviac 3dni 9.12 sme z maželom maly styk a nedal si pozor mala som baz.teplotu37.2 a dnes ráno som mala 36.9 nechápem tomu ako že poklesla
@borkavan @konkm819 @adamnela ja neviem ale asi sa mi spusta mrcha... 😒 😒 sa mi tak zdalo mala som slaby hnedy vytok...aj sa mi zdalo ze kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusocek krvi, ale fakt ze len kuuuuuuuuuuusocek a potom som sla do sprchy.. takze teraz to neviem posudit ci sa mi uz spustila mrcha, alebo nie.. uvidim to asi az rano .. ale boli ma brucho zasa tak divne ako tieto zvysne dni .. tak neviem co to je ach .. ale ked ten test bol negativny a ani len duch tak asi to bude mrcha :(
mne lekar odporucal kupovat test najskor tak 2-3 dni po dni ked mala prist menstruacia...skor sa vraj neoplati...su to zbytocne vyhodene peniaze
@sonagolisova no ved v pondelok som mala dostať, dnes je štvrtok .. a nič ani duch
@enwy tak trebe skocit a kupit 🙂
@zuzanka2905 tak na toto veru neviem odpoved
@enwy jooooj, to je skoda ☹ ....ale nezufaj, snazenicko pokracuje dalej, september to isti 😉...ja som dnes 25DC, ak som ovu spravne citila, tak uz od nej preslo aspon 13 dni, ale necitim plnsie prsia, ako volakedy pred MS, tak neviem, co je toto za divny cyklus 😒 ... vsak uvidim v utorok, ci pride, ci nie....ale netestujem skor ani za svet...nechcem ostat sklamana...ale ak ma prist MS, tak nech pride cim skor, lebo potom vychadzaju plodne dni tesne po sviatkoch - to budeme rozlietani po rodine, tak neviem, ako sa tam budeme snazit 😅
tak ja stale nic, vcera trochu brucho bolelo, ale nic sa neobjavilo....uz na to zacinam mysliet, zacinam byt nervozna, tak radsej prcham prec z kona, nech myslim na nieco ine 😀

Pekne si pocitajte plodne dni a vtedy sa snazte 🙂