Kedy ukázal tehotenský test pozitívny výsledok?
Ahojte žienky. Táto téma tu už asi bola, ale zo zvedavosti. Kedy Vám ukázal tehu test, že ste tehotná ? Po prípade, vedeli ste skôr, že sa s vašim telom niečo deje ? 🤗 viem, že každá sme iná, aj ja som počas prvého tehu hneď vedela, že sa so mnou niečo deje. Ale zaujíma ma aj, ako to bolo u iných žien
@mijask 2 dní pri meškajúcej sranda celkom že tu všetci ten Pepino test navrhujú ale druhý deň som bola u gynekológa a že na 90% som tehotná ešte som mala len sliznicu vysoko o týždeň na to už bolo vidno...
@gulicka277 mne to prišlo ako správa od babky boli sme s priateľom na cintoríne a neskôr sme si sa najesť do reštiky čo tam je a bolo mi neskutočne nevoľno ale najprv som si myslela že je to z toho že som mala strašne úzke gate no ten test mi potvrdil
Pri prvom mi ukazalo az po 2 tyzdnovom meskani, pri druhom 8 dni pred ms ( aj to som len zo srandy testovala, lebo som furt chodila cikat) pri tretom to bolo 5 dni pred ms, lebo mi bolo zle na druhy den, ako sme mali oslavu, čo mne vtedy nebyva.. a medzi tym som mala asi to biochemicke.. ms mi nedoslana cas tak som testovala mala som pozitivny test ale slabol a v po tyzdni som zacala strasne krvacat takze takto no
Moje telo mi to dalo vždy vedieť vynechaním ms
Presne dva týždne od styku. Test som si robila v deň, keď som mala dostať ms.
@mijask 5 dní pred začatím menštruácie
Mne telo dalo vedieť vždy skôr. Boľavé prsia, bolesť v podbrušku (čo som si myslela, že pms), nevoľnosť hneď od začiatku a strašná únava, mám pocit, že bez dvoch šlofíkov denne by som umrela... Až tak meškala menštruácia a to už mi bolo jasné. A keď som ocikala tyčinky, koľajnice čo vidno z vesmíru.
keď mi cca 5 dni meškala menštruácia, skôr mi nenapadlo robiť si test, bola som chorá a nepremýšľala som, že by som mohla byť tehotná tak skoro
@mijask no mne už ukázal test 5 dní pred MS. A robila som si ho len tak, lebo mi nešlo na chuť vôbec nič sladké. Pričom pri pms som sa nevedela sladkého dojesť 🤦♀️.
Ak máš odsledovanu presne ovu tak 10-12dpo už by malo ukázať, ak nie tak až po meskani

Tehotná som bola 3x, z toho 1x skončilo MA.
Vždy som testovala asi 4-5 dní po meškaní menštruácie, boli vždy už pekne viditeľné //. . Nikdy som nič zvláštne necítila, paradoxne "príznaky" som mala vtedy, keď som tehotná v skutočnosti nebola a keď som naozaj bola, tak okrem toho meškania som nič nepostrehla