icon

Kedy ukázal tehotenský test pozitívny výsledok?

mijask
9. dec 2024

Ahojte žienky. Táto téma tu už asi bola, ale zo zvedavosti. Kedy Vám ukázal tehu test, že ste tehotná ? Po prípade, vedeli ste skôr, že sa s vašim telom niečo deje ? 🤗 viem, že každá sme iná, aj ja som počas prvého tehu hneď vedela, že sa so mnou niečo deje. Ale zaujíma ma aj, ako to bolo u iných žien

jaskolka
9. dec 2024

Tehotná som bola 3x, z toho 1x skončilo MA.
Vždy som testovala asi 4-5 dní po meškaní menštruácie, boli vždy už pekne viditeľné //. . Nikdy som nič zvláštne necítila, paradoxne "príznaky" som mala vtedy, keď som tehotná v skutočnosti nebola a keď som naozaj bola, tak okrem toho meškania som nič nepostrehla

gulicka277
9. dec 2024

@mijask 2 dní pri meškajúcej sranda celkom že tu všetci ten Pepino test navrhujú ale druhý deň som bola u gynekológa a že na 90% som tehotná ešte som mala len sliznicu vysoko o týždeň na to už bolo vidno...

gulicka277
9. dec 2024

@gulicka277 mne to prišlo ako správa od babky boli sme s priateľom na cintoríne a neskôr sme si sa najesť do reštiky čo tam je a bolo mi neskutočne nevoľno ale najprv som si myslela že je to z toho že som mala strašne úzke gate no ten test mi potvrdil

dadka1997
9. dec 2024

Pri prvom mi ukazalo az po 2 tyzdnovom meskani, pri druhom 8 dni pred ms ( aj to som len zo srandy testovala, lebo som furt chodila cikat) pri tretom to bolo 5 dni pred ms, lebo mi bolo zle na druhy den, ako sme mali oslavu, čo mne vtedy nebyva.. a medzi tym som mala asi to biochemicke.. ms mi nedoslana cas tak som testovala mala som pozitivny test ale slabol a v po tyzdni som zacala strasne krvacat takze takto no

domka222
9. dec 2024

Moje telo mi to dalo vždy vedieť vynechaním ms

lucia13022023
9. dec 2024

Presne dva týždne od styku. Test som si robila v deň, keď som mala dostať ms.

ajko2011
9. dec 2024

@mijask pri prvom som si robila test až keď mi mesiac meškali 🤣nejak mi ani nenapadlo, že to môže byť tehotenstvo 🤣
A pri druhom som si robila test keď mi meškali 3 dni 🙂 a čiarky také, že by aj slepý videl 🤣

diaszoky
9. dec 2024

@mijask 3dni pred ms slaba ciarka a na digi teste jasne ako facka

gabriela2952
9. dec 2024

@mijask 5 dní pred začatím menštruácie

vkatush
9. dec 2024

Mne telo dalo vedieť vždy skôr. Boľavé prsia, bolesť v podbrušku (čo som si myslela, že pms), nevoľnosť hneď od začiatku a strašná únava, mám pocit, že bez dvoch šlofíkov denne by som umrela... Až tak meškala menštruácia a to už mi bolo jasné. A keď som ocikala tyčinky, koľajnice čo vidno z vesmíru.

t1nusa
9. dec 2024

keď mi cca 5 dni meškala menštruácia, skôr mi nenapadlo robiť si test, bola som chorá a nepremýšľala som, že by som mohla byť tehotná tak skoro

malarybka3
9. dec 2024

@mijask no mne už ukázal test 5 dní pred MS. A robila som si ho len tak, lebo mi nešlo na chuť vôbec nič sladké. Pričom pri pms som sa nevedela sladkého dojesť 🤦‍♀️.

okm221
9. dec 2024

Ak máš odsledovanu presne ovu tak 10-12dpo už by malo ukázať, ak nie tak až po meskani

darina90
Autor odpoveď zmazal