icon

Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?

ruzovysen
21. mar 2012

Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?

sasenka4
3. okt 2017

@marion09 Dakujem 🙂 dufam, ze to bude coskoro

wannda9184
3. okt 2017

Caute zienky...cize kontrolu u gyndy mam na 12.10....lenze mam taky problem alebo si len namyslam sama neviem😂...rano ked som vstala ma nejako prestali boliet prsia ale vcera ma normalne boleli tak neviem ci mam panikarit alebo ci je to normalne...co myslite?

july_pk
3. okt 2017

@wannda9184 je to normálne. Ak sa potrebuješ upokojiť, urob test a uvidíš ako silnie čiarka 😉
12.10 krásny dátum 😊 môj drobec bude mať rôčik

pehavcek
3. okt 2017

@wannda9184 Aj ja som to tak mala. Par dni boleli a potom par dni zase nie a tak dookola 😉

wannda9184
3. okt 2017

@july_pk tak to zelam vsetko najlepsie drobcovi...a uz zase pobolievaju 👍😊...ja len preto mam taky strach lebo v januari som bola na kyret mala som MA....ale dufam ze toto sa uz podati a bude vsetko OK

july_pk
3. okt 2017

@wannda9184 bude uvidis. Všetko sa deje z nejakého dôvodu... Ja som v októbri 2016 potratila, v decembri zasa otehotnela, v januári zasa potratila... Bola som zufala, cele zle. Dr nas poslala na genetiku paru, na tehotenstvo ani na sex som ani nepomyslela. Potom začiatkom februára sme sa tak nejako s manželom lubili jeden krát a to som mala mať anovulacny cyklus a zrazu v marci ms nikde... Koncom mesiaca som isla zúfalá k dr ze ja som zasa tehotná. Bala som sa. A teraz mám krásneho zdravého nezbednika
Držím palce 😉😘

wannda9184
3. okt 2017

@july_pk ja uz som pripravena na vsetko ale nejako to citim ze to teraz vyjde....snazim sa nad tym nepremyslat a mysliet len dobre 12.10 mam termin u gyndy tak dam vediet ako to dopadlo....drz palce 😊

july_pk
3. okt 2017

@wannda9184 držím. Strasne moc

sebik20
9. okt 2017

Ahojte
Co myslite dievčatá vidíte tam nieco?

sebik20
9. okt 2017

Ahojte
Este raz...nestihla som poslat foto..
Vidite tam niečo..?

morandia
9. okt 2017

@sebik20 ja nevidim nic 😕

sasenka4
9. okt 2017

@sebik20 ani ja nic nevidim :( skus mozno o dva dni a uvidis, ci tam nebude nieco zretelnejsie, drzim palceky

lujziana44
9. okt 2017

Podľa mňa sú tie testy negatívne. Zatiaľ na nich nie je ani náznak po druhej čiarke :(

wannda9184
9. okt 2017

@sebik20 uplne negativny...ako dlho ti meskaMS?

tathiana
11. okt 2017

Zdravím dievčatá, chcem sa s Vami poradiť, MS mi mešká už 6 dní, robila som si testy a nič ☹, ale aj pri prvom babu mi testy vôbec neukazovali pozitív až lekárka mi to potvrdia 😉 mám ísť k lekárka či ešte to am nechať takto? Ďakujem za rady 😉

july_pk
11. okt 2017

@tathiana ak vydržíš, počkaj ešte týždeň. Potom by bolo vidieť už aj srdiečko

wannda9184
12. okt 2017

Tak zienky dnes som bola na prehliadke vsetko dopadlo super...som v 7 tt...akurat mi predpisal hormonalne tabletky aby sa nahodou nestala podobna situacia...ako predtym ked som mala MA....som hrozne stastna 😍

july_pk
12. okt 2017

@wannda9184 super. Gratulujem 😘😘😘

wannda9184
13. okt 2017

@july_pk pocuj mam taky problem gynekolog mi predpisal Progesterone LadeePharma 200 mg 2x1....mam si to vkladat lenze dnes som bola v lekarni lekarnicka sa ma opytala ze dufa ze si.to nevkladam lebo tieto tablety sa maju len prehltat...tak som s toho idiot neviem co mam teraz robit...a moj gynekolog mi uz nedviha az v pondelom...ale dneska rano som si uz jednu vlozila....nevies mi poradit?

july_pk
13. okt 2017

@wannda9184 ja by som to jedla. Ved to je kapsula. Nevkladala by som. Pozri aj príbalovy leták, tam je že sa má prehĺtať

wannda9184
14. okt 2017

@july_pk citala som aj na internete tak vela zien si to praveze vklada...a potom som sa docitala ze tieto kapsuly su aj na vkladanie aj prehltanie...ale preistotu zavolam v pondelok doktorovi...zatial vkladam

sebik20
16. okt 2017

Ahojte mam den pred ms a vidite nieco tam...?

wannda9184
16. okt 2017

@sebik20 skus o par dni neskor spravit....ja tam zatial nevidim nic 😒

sebik20
16. okt 2017

@wannda9184 skus si to priblizit

wannda9184
16. okt 2017

@sebik20 ved aj to som ale naozaj nic...napr.ja som bola 6dni pred MS a uz som mala pekne 2 ciarky

solene
16. okt 2017

Mne ukázal krásne po týždni meškania MS (predtým som si nerobila). Kamarátke napr. nikdy neukázal a to má 2 deti...

sharpey
17. okt 2017

Nevidím :( mne vyšla už silná čiarka v druhy deň keď mi mala prísť ms

martinkaq
21. nov 2017

Mne ukázal prvý test negatívny výsledok keď však menstruacia meškala vyše týždňa skúsila som opäť a takto mi to ráno vyskočilo ❤🙂

ludka140281
21. nov 2017

mne takto ukazal 3dni meškania menštruácie...kupila som taky najlacnejší v lekárni....čo ukaže v ktorukolvek dennu hodinu,,nie len na ranný moč

sharpey
22. nov 2017

@sebik20 ee :( skúste neskôr