Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@erika0236 blahoželám..krásne kolajničky❤
@ludka140281 dakujem 😊manzel ma v sobotu narodeniny tak to mu dam ako darcek 😊
@erika0236 super darček,,len či ty dovtedy vydržiš to pred nim tajit,,,ja som si naplánovala,že mu dám testik na pyžamo,ked pride z práce a vedla malinke topánočky,,,take peknučke,,no nevydržalažala som,,ešte na wc som vyfotila test a poslala mu mms....nemohla som sa dočkat,kedy mu to konečne poviem..táááák som sa tešila😀
@ludka140281 tak hadam dva dni nejako vydrzim.len neviem co mam urobit ci to mam rodine oznamit alebo pockat tir 3mesiace...lebo to ja urcite nevydrzim....
@erika0236 ja som povedala hned po návšteve dr..ked mi to na ultrazvuku potvrdil,že je to dietatko a v maternici....asi po týždni meškania som išla na vyšetrenie a hned som povedala rodine,,len tým najbližším.....asi by som počkala až to aj lekár potvrdí,,tolko vydržíš,ak sa neprezradíš vracaním 🙂
@erika0236 odporúčam počkať 3 mes....sú veľmi rizikové,každá druhá potraca v 1. Trim.nkdy nevieš čo sa môže stať,aspoň kým to nie je vidno by som to nerozprávala rodine a známym,vlastná skúsenosť😉
A gratulujem samozrejme,že si tehu☺
@ludka140281 aj ja som mala taku predstavu, ze prekvapenie, no drahy ma odhalil skor, ako som sa stihla spamatat - M som cakala v nedelu (druhu po potrate). V utorok rano sa mi snivalo, ze kocikujem. Vyskocila som z postele behom rovno do wecka, vykutrala test a skoro som odpadla ❤ vysla som von s burkou emocii v tvari, to uz stal drahy na chodbe s otazkou - milacik, chces mi nieco povedat? Nezmohla som sa na slovo, len slzy v ociach..
@erika0236 ja si myslim, ze je to tam ❤ gratulujem 😉
Dakujem vam no ja teda vydrzim ale ci aj drahi to neviem.ten vykeca aj to co sa neda 😂😂😂😂
@erika0236 ale to určite v dobrom,,,,bude štastný a vy tiež,,už len držím prsty nech sa dočkáte krásneho bábatka❤
@ludka140281 dakujem velmi krasne..vsak ja viem ze to nemyslite zle..radsej pockame 😘
ahojte baby skusali ste testovat aj s ovu?
@sonka_miro ja áno ked som nemala soma tehu.
Doma nie soma 😂
@july_pk a ako to dopadlo. Mne zatial ovu silneju a tehu nic. Uz sa dlho snazime potesilo by 🙂 zatial MS meska 3 dni
@sonka_miro silnejú ako? Lebo ked som bola tehu, ovu test mi v momente úplne stmavol, testovacia ciarka bola oveľa silnejšia ako kontrolná. A tehu test len slabá
@july_pk tak potom nic :( je silnejsia kaydy den ale nie je vyraznejsia ako kontrolna. Ale dakujem za radu 🙂
@sonka_miro daj foto
@sonka_miro ja som najprv testovalo s ovu testom a boli rovnaké čiarky a na druhý deň mi tehu ukázal slabú čiarku, postupne však zosilnela, takže sa neboj 😉
Ahojte tento utorok som bola u doktora som v 4tyzdni 😊musim ist este o tyzden nakolko je malinke 2,4mm 😘.viete mi poradit ci ma hned moze doktor vypisat na rizikove nakolko mam invalidny a pracujem v obchode?

@sebik20 nevidim ani ja skus neskor