Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
Caute zienky...cize kontrolu u gyndy mam na 12.10....lenze mam taky problem alebo si len namyslam sama neviem😂...rano ked som vstala ma nejako prestali boliet prsia ale vcera ma normalne boleli tak neviem ci mam panikarit alebo ci je to normalne...co myslite?
@wannda9184 je to normálne. Ak sa potrebuješ upokojiť, urob test a uvidíš ako silnie čiarka 😉
12.10 krásny dátum 😊 môj drobec bude mať rôčik
@wannda9184 Aj ja som to tak mala. Par dni boleli a potom par dni zase nie a tak dookola 😉
@july_pk tak to zelam vsetko najlepsie drobcovi...a uz zase pobolievaju 👍😊...ja len preto mam taky strach lebo v januari som bola na kyret mala som MA....ale dufam ze toto sa uz podati a bude vsetko OK
@wannda9184 bude uvidis. Všetko sa deje z nejakého dôvodu... Ja som v októbri 2016 potratila, v decembri zasa otehotnela, v januári zasa potratila... Bola som zufala, cele zle. Dr nas poslala na genetiku paru, na tehotenstvo ani na sex som ani nepomyslela. Potom začiatkom februára sme sa tak nejako s manželom lubili jeden krát a to som mala mať anovulacny cyklus a zrazu v marci ms nikde... Koncom mesiaca som isla zúfalá k dr ze ja som zasa tehotná. Bala som sa. A teraz mám krásneho zdravého nezbednika
Držím palce 😉😘
@july_pk ja uz som pripravena na vsetko ale nejako to citim ze to teraz vyjde....snazim sa nad tym nepremyslat a mysliet len dobre 12.10 mam termin u gyndy tak dam vediet ako to dopadlo....drz palce 😊
@wannda9184 držím. Strasne moc
Ahojte
Co myslite dievčatá vidíte tam nieco?
Podľa mňa sú tie testy negatívne. Zatiaľ na nich nie je ani náznak po druhej čiarke :(
@sebik20 uplne negativny...ako dlho ti meskaMS?
Zdravím dievčatá, chcem sa s Vami poradiť, MS mi mešká už 6 dní, robila som si testy a nič ☹, ale aj pri prvom babu mi testy vôbec neukazovali pozitív až lekárka mi to potvrdia 😉 mám ísť k lekárka či ešte to am nechať takto? Ďakujem za rady 😉
Tak zienky dnes som bola na prehliadke vsetko dopadlo super...som v 7 tt...akurat mi predpisal hormonalne tabletky aby sa nahodou nestala podobna situacia...ako predtym ked som mala MA....som hrozne stastna 😍
@wannda9184 super. Gratulujem 😘😘😘
@july_pk pocuj mam taky problem gynekolog mi predpisal Progesterone LadeePharma 200 mg 2x1....mam si to vkladat lenze dnes som bola v lekarni lekarnicka sa ma opytala ze dufa ze si.to nevkladam lebo tieto tablety sa maju len prehltat...tak som s toho idiot neviem co mam teraz robit...a moj gynekolog mi uz nedviha az v pondelom...ale dneska rano som si uz jednu vlozila....nevies mi poradit?
@wannda9184 ja by som to jedla. Ved to je kapsula. Nevkladala by som. Pozri aj príbalovy leták, tam je že sa má prehĺtať
@july_pk citala som aj na internete tak vela zien si to praveze vklada...a potom som sa docitala ze tieto kapsuly su aj na vkladanie aj prehltanie...ale preistotu zavolam v pondelok doktorovi...zatial vkladam
@sebik20 skus o par dni neskor spravit....ja tam zatial nevidim nic 😒
@wannda9184 skus si to priblizit
@sebik20 ved aj to som ale naozaj nic...napr.ja som bola 6dni pred MS a uz som mala pekne 2 ciarky
Mne ukázal krásne po týždni meškania MS (predtým som si nerobila). Kamarátke napr. nikdy neukázal a to má 2 deti...
Nevidím :( mne vyšla už silná čiarka v druhy deň keď mi mala prísť ms

@marion09 Dakujem 🙂 dufam, ze to bude coskoro