Krvácanie týždeň po menzese. Môžem byť tehotná?
ahojte, chcem sa opytat ci niektora nema podobnu skusenost: po menzese som mala pohlavny styk, tyzden od menzesu som zacala krvacat na dva dni a potom som mala opat sex, aj za ucelom otehotnenia 🙂, normalne som mala mat menzes pred 9 dnami. myslite ze mozem byt tehotna? u lekara som bola tesne po krvacani a vraj to moze byt porucha cyklu. tehotensky test som robila dnes je negativny, no ja sa citim cudne. nema niektora z vas skusenost ze by mohla byt tehotna? ja by som aj chcela. dakujem za odpovede
Mno ja som veru zbytocne nestresovala... tiez nie som tehotna :( ale mam cystu na vajecniku a zzevraj velku takze ma caka operacia :((
@anne_2 to ma mrzi, nech uz mas po tom
@jankatrnka1 ... mno veru uz nech to je za mnou .. vďaka
babenky ešte sa chcem spýtať 🙂 naštastie cysta na lavom vaječníku mi praskla čize som nemusela ísť na operáciu 🙂 lenže teraz mi mešká mrcha uz týžden a som stale ako balón plus mi je zle nwm či je to kvôli hormonálnym zmenám a tej cyste mozno sa mi posunul cyklus.. alebo možem byť tehotná??
ahoj babenky ja som mala pred tyždnom normalny menzes ale bol dost silný,a teraz včera ano strašne bolesti podbruška aj kríže boleli a idem na vecko a krvácam,tak nechapem
Ahojte kocky.
Chcem sa opýtať s priateľom sa snažíme o dieťa približne týždeň dozadu mi skončila Menštruácia a dnes som začala krvácať znovu nie krvácať ale špiniť prsia mám naliate ako pred menštruáciou mám ich citlivé mám bolesti v pod brušku. S priateľom sme mali pohlavný styk aj cez moje dni aj po skončení takže chcem sa opýtať či ma niektorá skúsenosti s týmto a zostala tehotná alebo je to len evolúcia ďakujem pekne
Sindy1830 ahoj. Ako sa mas?' Ja teraz mam teraz taky problem. Minuly tyzden 3.eho prislo menses. A dneska trosku mam krvavy vytok.
sindy1830

@anne_2 neboj to dobre dopadne, vacsinou sa len zbytocne stresujeme, ja asi tehu nebudem lebo v praci som mala krvavy vytok, a veru citim troska sklamanie, ale aby sa podarilo na prvy sup to som tiez necakala 🙂