Kto má dieťa zo styku "dávali sme si pozor"?
Kto má dieťa zo styku "dávali sme si pozor"? 😁
Naše posledné tak vzniklo
Aj miiii 🙈🤣....tri deti a ani jedno sme neplánovali..keby plánujeme, možno ešte ani jedno nemáme...🙈 zakaždým som si dala pauzu v užívaní HAK...už si pauzu nedám do konca života 😁
my😁
Ja ani jedno obidve boli plánované. Teraz nepoužívame žiadnu ochranu mame prerušovaný sex ten sme mali aj predtým keď nebolo dieťa
My terás tretie
Moji rodicia a preto maju mna 😃
My. Naše tretie. Dve sme mali plánované a teda 10 rokov sme fungovali na prerusovanom a nikdy sa nič nestalo. Až teraz, keď sme viac detí už neplánovali. Bola to terapia šokom. Ale neplánované, neznamená že nebude ľúbené. Uz sa na neho tešíme a čakáme každým dnom že sa narodí. Hlavne deti sa veľmi tešia 🥰
10 rokov prerušovane a všetko ok 👍
🖐️
Môžem sa spýtať ako sa toto stane? Ja tomu nejak nechápem 🤣.... Veď hadam ten muž citi, kedy to ide von 🤷♀️🤣
Tu je toho plne fórum ako si dávali pozor a stalo sa. Akurát tu aj jedna taká téma čaká na vymazanie.
Tiež si to neviem predstaviť keď má človek vedomosti o cykle a všetkom okolo sexu a ozaj si zodpovedne dáva pozor žena má neporušený cyklus tak podľa mňa by sa také nemalo stať, ale aj chlap musí byť ozaj zodpovedný (netvrdím ale že sa nemože stať) my tak 20 rokov a žiadna takáto nehoda a ani žiadna antika, detičky každé na prvý cyklus…čiže s plodením nemá problém ani jeden z nás že by to bolo tým…
My takto zijeme cely zivot. Nic neplanovane sa nestalo. Je to otazka skor na chlapa. Ako je zodpovedny..
My máme prvú dcéru 😉. Ale už to bolo 3 mesiace po vysadení HAK, len som chcela pauzu 6mes. Muž si dal fakt pozor, takže už 15 rokov viem, že u neho aj tie prvé kvapky obsahujú spermie 😆
Na prvej sme sa namakali pár mesiacov. Keď mala vyše roka, tak sme sa asi štyri mesiace snažili o druhé a keď to nevyšlo, tak nejak sme si povedali, že už si budeme dávať pozor a o druhé sa už nebudeme pokúšať Hneď prvý mesiac davania si pozor som otehotnela...
My druhe 😅 ked sme sa rozpravali o tom ze cca o rok sa zacneme snazit o druhe uz fazulka vo mne rastla 😅
U mňa nás nepochopiteľné do dnes 😂 to má už dcérka 9rôčkov♥️leto Jún 2013 nevieme kedy ako len som to nedostala idem v Auguste na gyndu a že tehotná či sa mám smiať plakať hlavne ako sa to,keď si dával pozor 🤔😅tak vravím gynekologičke ako sa to dá keď ani nepustil dnu haha to bolo
Myslim že skoro všetky deti sú zo styku ,alebo ich nosí bocian?divne položená otázka
@mamickalisticka kokso mali by ste zažalovať firmu čo vyrábala tie kondómy...to mi ani do hlavy nejde že cez kondóm sa dá otehotnieť...jedine že ste ho museli pri pretrhnuti obalu nejako porušiť
@guiseppinka pouzila si aj spermicidny gel?
@autor moja sesternica s 3deti neplánovane 2. - silné veriaca, žiadna Antika , VŠ vzdelaná v zdravotníctve ,., rátala plodné a neplodne dni... výsledok je známi, a medzi tým jeden MA ale to nerátam lebo to bolo plánované prvé.......
@natasha1988 samozrejme.
@alexka89 aj sestra má dve deti cez kondóm, nepretrhnuty, nepoškodený. Vraj nie sú 100%. Ešte som švagrovi vravela, že či nevie investovať do poriadneho kondómu (samozrejme zo srandy) a on, že Durex kupuje. Keď som potom hľadala po fórach, tak vraj Durex má zatiaľ najväčší počet tehotenstiev na krku.
Ja som takto otehotnela pocas užívania antiky, ale tam mi zle povedala zubárka. Dala mi ATB vložku do zuba, som sa jej pýtala či to nemá vplyv a ona, že nie, že to je len lokálne ATB. Že môžem byť kľudná. To bolo 14.11. 17.11. sex a potom mi už mrcha nedošla 😅🤣
Teraz má 11 rokov
my takto fungujeme uz cca 14 rokov a v pohode... bola som tehotna 2krat, oba razy planovane

My máme 3 deti ..z toho dve sú z "dávali sme si pozor"