Mám 15 rokov, mala som pohlavný styk a mešká mi menštruácia
Takže bolo to pred menštruáciou a keď mal prísť deň keď som mala dostať menštruáciu neprišla .robila som si aj tehotenský test ale vyšiel negatív a dostávam strašne bolesti do podbruška či chrbát smrdia mi určite veci niekedy mám strašnú chuť do jedla a niekedy nie a neviem odhadnúť či som tehotná alebo nie bojím sa ísť ku gynekológovi neviete mi povedať či ste to mali takto presne alebo čo to znamená prosím?
@ar3m1s ale ja som nemala prvý pohlavný styk a čítala som že nie každý test musí hneď ukázať že ak mám nízku hladinu hormónu či co
@melizsakokosova no však to
@melizsakokosova mala si nechraneny styk? Mavas pravidelnu menstruaciu kazdy mesiac? Nebola si chora, nemas stres? Test si si robila ten 10. den, co meska?
@senta_sofia nebola som chorá a stres tiež nemám začínam sa obávať že to bude to mimomaterinske tehotenstvo
@melizsakokosova Porozpravaj sa o tom z mamou v prvom rade je dolezite aby to vedela aby ti mohla pomoct,ale uz pred sexom si mala z mamou toto prebrat a mohla si mat antikoncepciu a pokoj.
@senta_sofia nebola som chorá a stres tiež nemám začínam sa obávať že to bude to mimomaterinske tehotenstvo
@melizsakokosova tak potom smer lekar, lebo to je nebezpecne
@melizsakokosova mimomaternicove tehotenstvo ukáže test pozitívny akurát že vtedy testy tmavou pomalšie, hcg proste nestupa tak rýchlo ako u normálneho tehotenstva , nestresuj zbytočne takto . . Skúšala si ten test druhy . Koľko teda meškali keď si skúšala test ?
Napíšem niečo veľmi iné ako 99% ľudí. Preboha, tak robíte, akoby bolo tehotenstvo a pôrod nejaká mimoriadna choroba. Veď to je nádherné požehnanie a pocta. Samozrejme, v 15. rokoch, nečakane je to v dnešnej dobe niečo neštandardné, ale to neznamená, že sa to má zastaviť, ukončiť. Garantujem, že ženy, ktoré otehotneli a porodili aj takto skoro, neskôr, v 25-35ke spomínajú na toto obdobie s najväčšou láskou, milotou a hrdosťou na to, že kým iné ženy majú obrovské problémy s prvým tehotenstvom a pôrodom a zdravým plodu v 37. roku, ona, už ako 19. ročná mala 3 ročného chlapčeka/dcéru. Tu ja problém nevidím v dotyčnej slečne, ale v tejto debilnej spoločnosti, ktorá namiesto podpory a zachovania života, odsudzuje a myslí len na peniaze a materializmus a užívanie si a sex. Ak slečna otehotnela, znamená to len toľko, že je pripravená stať sa matkou, a na 99,99% sa príroda, Boh, osud aj postarajú o to, že z nej bude úplne normálna mama, ktorej keď pomôžu rodičia a spoločnosť, môže to byť najkrásnejšie obdobie jej života. Takže panika, strach, nepokoj, hanba v žiadnom prípade nie sú z dlhodobého hľadiska namieste. Produktívna dĺžka života ženy je veľmi krátka. Na Vašom mieste, by som skúsila kontatkovať nejakú organizáciu, možno cez cirkev, charitu, obec, ktorá ma môže skontaktovať s inými matkami, ktoré mali dieťa takto skoro, aby sa podelili o skúsenosti a rady. Dôležité je, aby ste mali duševnú, citovú aj materiálnu podporu rodiny! Ak má vzniknúť nový život, tak to tak má byť.
Napíšem niečo veľmi iné ako 99% ľudí. Preboha, tak robíte, akoby bolo tehotenstvo a pôrod nejaká mimoriadna choroba. Veď to je nádherné požehnanie a pocta. Samozrejme, v 15. rokoch, nečakane je to v dnešnej dobe niečo neštandardné, ale to neznamená, že sa to má zastaviť, ukončiť. Garantujem, že ženy, ktoré otehotneli a porodili aj takto skoro, neskôr, v 25-35ke spomínajú na toto obdobie s najväčšou láskou, milotou a hrdosťou na to, že kým iné ženy majú obrovské problémy s prvým tehotenstvom a pôrodom a zdravým plodu v 37. roku, ona, už ako 19. ročná mala 3 ročného chlapčeka/dcéru. Tu ja problém nevidím v dotyčnej slečne, ale v tejto debilnej spoločnosti, ktorá namiesto podpory a zachovania života, odsudzuje a myslí len na peniaze a materializmus a užívanie si a sex. Ak slečna otehotnela, znamená to len toľko, že je pripravená stať sa matkou, a na 99,99% sa príroda, Boh, osud aj postarajú o to, že z nej bude úplne normálna mama, ktorej keď pomôžu rodičia a spoločnosť, môže to byť najkrásnejšie obdobie jej života. Takže panika, strach, nepokoj, hanba v žiadnom prípade nie sú z dlhodobého hľadiska namieste. Produktívna dĺžka života ženy je veľmi krátka. Na Vašom mieste, by som skúsila kontatkovať nejakú organizáciu, možno cez cirkev, charitu, obec, ktorá ma môže skontaktovať s inými matkami, ktoré mali dieťa takto skoro, aby sa podelili o skúsenosti a rady. Dôležité je, aby ste mali duševnú, citovú aj materiálnu podporu rodiny! Ak má vzniknúť nový život, tak to tak má byť.
@zenazdediny lenže ona není pripravená po psychickej stránke, ani není zrelá na materstvo. V 15 je to ešte dieťa a nie žena. A ona neplánovala materstvo, ani rodičovstvo, len si chcela užiť, alebo podľahla presne z tých povrchných detailov, ktoré si uviedla.
@zenazdediny ty hlavne laskavo negarantuj nič, čo sa ťa netýka..
Neviem, kde si nabrala, že všetky na to spomínajú s láskou.. to sú také kecy..
Koľko ľudí, toľko osudov.
Inak, aj ja vidím problém v "debilnej spoločnosti", ako píšeš, ale v tom, ze poniektori sa snažia všetko napasovat do nejakých svojich pomylenych "právd" a zovseobecnovania a úplne zabúdajú na to, že kazdy príbeh je iný...
A Boh a osud sa teda nepostaraju, z toho dieťa nenakrmis, strechu nad hlavou nezaplatis... To sú tiež také nezmysly...

@melizsakokosova mala si nechraneny styk? Mavas pravidelnu menstruaciu kazdy mesiac? Nebola si chora, nemas stres? Test si si robila ten 10. den, co meska?