Mám 15 rokov, mala som pohlavný styk a mešká mi menštruácia
Takže bolo to pred menštruáciou a keď mal prísť deň keď som mala dostať menštruáciu neprišla .robila som si aj tehotenský test ale vyšiel negatív a dostávam strašne bolesti do podbruška či chrbát smrdia mi určite veci niekedy mám strašnú chuť do jedla a niekedy nie a neviem odhadnúť či som tehotná alebo nie bojím sa ísť ku gynekológovi neviete mi povedať či ste to mali takto presne alebo čo to znamená prosím?
@melizsakokosova môže to byť aj zdravotný problém, meškajúca menštruácia nemusí vždy znamenať tehotenstvo. Okrem toho, v 15tich nemusí byť menzes ešte úplne pravidelný, môže pár dní meškať. Každopádne, ak si mala nechránený sex, tak je tehotenstvo vždy možné, vlastne je to dosť možné aj keď je chránený.
Mozes mat posunutu ovulaciu, ja ked som mala svoj celkovo prvy pohlavny styk tak mi menstruacia meskala asi tyzden. Neviem ako to je teda u teba ci to bolo po prvy krat
Bat si sa mala,ked si sexovala,nie teraz. Kolko ti meska?
@melizsakokosova ako dlho pred menstruaciou to bolo?
Bat si sa mala,ked si sexovala,nie teraz. Kolko ti meska?
@iwesska 10 dni
@iwesska 10 dni
@melizsakokosova pri 10 dňovom meškaní by ti test už určite ukázal keby si tehotná
Takže problém treba hľadať niekde inde. A áno jedine smer gynekológ, ten ťa prezrie vyšetrí a dá ti vyvolávačku
Nemáš sa prečo báť ísť ku gynekológovi nie je to nič strašné a ak ti vadí predstava že by ťa vyšetroval chlap tak nájdi si ženu gynekologičku 🙂
Mozes mat posunutu ovulaciu, ja ked som mala svoj celkovo prvy pohlavny styk tak mi menstruacia meskala asi tyzden. Neviem ako to je teda u teba ci to bolo po prvy krat
@ar3m1s ale ja som nemala prvý pohlavný styk a čítala som že nie každý test musí hneď ukázať že ak mám nízku hladinu hormónu či co
@ar3m1s ale ja som nemala prvý pohlavný styk a čítala som že nie každý test musí hneď ukázať že ak mám nízku hladinu hormónu či co
@melizsakokosova ale pri 10dnovom meskani by ti ukazal kazdy test poriadne ciarky. Klud a navstiv gynekologa.
Ďalšia diskusia kde autorka nechce priznať že treba ísť gynekológovi a nepôjde k gynekológovi ale bude si stáť za svojim a písať o svojom.
Autorka: je jedno koľkáty styk to bol či prvý, desiaty alebo päťdesiaty.. pri 10 dnovom meškaní by ti tehotenský test ukázal jasný výsledok. Takže ak bol test negatívny nie je to tehotenstvo. V takom čase už tá hladina hormónov o ktorej ty píšeš je dostatočne vysoká aby ju test zachytil.
@melizsakokosova Bože môj kde máš rozum dieťa ...Radšej sa uč a doštuduj školu a nie tam hneď frajera a spať ním preboha si decko a do 18 máš ešte času ešte ti mamine mlieko neuschlo na brade🤦♀️
Tak 15 rocna. Nemala si prvx styk.. Hmm.
Co dodat
A ano mozes byt tehotna.... Spokojne.
V 15 som studovala radsej predmety na monitor a nie sexovala. Ked uz sexujes t a k s ochranou
Kde je ta doba ked som ja prisla o panenstvo v 22 rokoch
Ach
@melizsakokosova však počkaj ešte týždeň a urob si ešte jeden test a uvidíš. Ku gynekológovi sa chodí cca okolo 6teho týždňa po otehotneni. Nič viac robiť nemôžeš. Ak ti vyšiel test negatív je velmi veľká pravdepodobnosť, že nie si tehotná. Tie znaky môžu byť vsugerovane a zo stresu. Ale radšej by som už neriskoval nechránený styk
Co dodat
V 15 som studovala radsej predmety na monitor a nie sexovala. Ked uz sexujes t a k s ochranou
Ach
@yasina kde je ta doba ked 15 rodili zeny a mali 8 deti... Ze ty si mala 22 ked si mala 1 krat sex , to je mozno vporiadku podla teba 😉
Veľmi pravdepodobne máš tie príznaky zo stresu. Ženy, ktoré napríklad chcú otehotnieť, si bežne pri meškajucej ms dokážu vsugerovať nevolnosti, bolesť pŕs a kadejaké iné tehotenské príznaky. Nebola si chorá? Aj to vie narušiť a posunúť ms. Zverila by som sa máme a skočila na gynekológiu. A baby majú pravdu, pri 10 daňovom meškaní by si už mala každý test úplne jasne viditeľný.
Ukľudni sa hlavne, to čo popisuješ môžu byť len hormóny a puberta, veď sa ti mení telo. Urobíš test znova, v DM majú aj dva druhy. A po tejto skúsenosti, by som teda ten sex odložila.
@yasina kde je ta doba ked 15 rodili zeny a mali 8 deti... Ze ty si mala 22 ked si mala 1 krat sex , to je mozno vporiadku podla teba 😉
@alexanderkovacs nežijeme na začiatku minulého storočia, aby tu rodili 15 ročne. Ona sa má v prvom rade vzdelávať a nie si hodiť na krk desať detí. 🙂
@bambiblue A ty si jej mama že máš potrebu jej múdrovať do života? Len si prišla po radu, nie pre životné múdra. "Ešte ti mamine mlieko neuschlo na brade"🤦🏻 Hej z toho si fakt veľa zoberie dievča do života
@bombrc bohuzial tie menej šikovne sa stihli v tom veku len učiť 😂 a podľa pochopenia pointy písaného textu im to aj tak moc neslo
Co dodat
Ach
@yasina ja tiez nejak tak som o to prisla na rozmedzí 22 r 🤣🤣🤣🤣 a neľutujem nic
Dievca, užívaj si detstva a svet dospelých nechaj na neskôr. Nič ti neujde. Len raz si dieťa. Potrebuješ nutne problémy do života?
@bombrc bohuzial tie menej šikovne sa stihli v tom veku len učiť 😂 a podľa pochopenia pointy písaného textu im to aj tak moc neslo
@bonboniera ale ja to nechapem.. sak dievča sa pýta na otázku A, a dostane rady ohľadom B,C,D,E.. 🤣
@bonboniera ale ja to nechapem.. sak dievča sa pýta na otázku A, a dostane rady ohľadom B,C,D,E.. 🤣
@bombrc vždy je lepšie aj, má z čoho vyberať 🫣
A čo tak zopakovať test ? Alebo teda koľko dní prešlo po tom teste ? Ak par dni ( napr 5 ) zopakuj test znova ak negativny tehotná nie si a tým pádom sa mohlo stať že sa ti ms posunula co je normálne. Dokonca sa môže stať že vynechá jeden mesiac . A ak ti vyjde že si tak už to len oznámiť mame / priateľovi
@melizsakokosova ak si nahodou tehotna a pojdes lekarovi neskor, ako si tym pomozes?
Pokojne to moze byt len PMS.. ale mne pri prvom tehotenstve nevysiel ani raz pozitivny test.. ale babatko vyslo 🙂
Najhorsie varianta je mimomaternicove tehu a to sama doma neodhalis, cim skor bez k lekarovi..
Co dodat
Ach
@yasina tak teraz fakt neviem, kolko mas rokov, ked generacia mojej mamy aj babky uz mala deti kludne od 18 a moje spoluziacky v 15tich tiez uz sexovali...
to bude asi skor nejake individualne opozdenie.
Prečo toto dievča neriešiš s mamou? Ako ma jedna žena, ktorá ma dcéru docieliť, aby tieto veci s ňou jej dcéra v budúcnosti riesila prosím vás?
Aké mas bolesti, znesiteľné, kde konkrétne? Ak ti mešká menstruacia toľko dni, jej dostávanie moze byt bolestivejšie ako inokedy. Ak ti 10 dni mešká menstruacia a test ti ukazuje negatívny výsledok, tehotná niesi. Bolesti máš silne? Mne napadlo ešte mimomaternicove tehotenstvo. Tam zvykne byt hladina hormónu vraj veľmi nízka. Každopádne, povedz máme že máš bolesti nech ta čím skôr vezme k lekárovi.
@ar3m1s presne tak. Tiež mi meškala po prvom pohlavnom styku.

A ten styk bol nechránený?
Kedy si si robila test keď ti koľko dní meškala menštruácia?
A koľko dní ti mešká aktuálne teraz ?