icon

Mám 17 a myslím, že som tehotná

lola0904
10. okt 2012

Mám 17 a myslím si , že som tehotná a teším sa z toho, ale veľmi sa bojím reakcie okolia.

Strana
z2
nikolet_89
10. okt 2012

@lola0904 ahoj mna by skor zaujimal postoj tvojho priatela, ako to on berie ci si uvedomuje, ze budete 3-ja aby si sa v nom neskor nesklamala...kazdopadne gratulujeeeem a neboj doma to stravia, kazdy ohen casom vychladne 🙂

nativanativa
10. okt 2012

@lola0904 drzim palce , ale vies co sa hovori , ze matky to vycitia ... ta tvoja tiez podla mna hned bude vidiet na tebe , ze si tehotna

lola0904
autor
10. okt 2012

Cítim v sebe zvláštny pocit, skrátka sa cítim inak ako pred tým, Kamarátky mi hovoria, že som sa zmenila do tváre opeknela,a viac pribrala do tváre, možno sa mýlim, neviem. Beriem antikoncepciu no , jednu tabletku som si zabudla dať. A boli sme s priateľom asi 3 krát spolu tak, že to skončilo vo mne. Tabletky neberiem pravidelne. Dostala som aj menštruáciu, ale cítim niečo zvláštne. Neviem. Chcela som len počuť názor na tehotenstvo v takomto veku. Skrátka neviem sa vzdať pocitu, že so mnou niečo je.

lola0904
autor
10. okt 2012

Ospravedlňujem sa, pravidelne ich beriem, ale nedávam si ich presne na hodinu , niekedy si jednu zabudnem dať a dám si ju hned na druhý deň ráno a dalšiu večer

figurka1985
10. okt 2012

@lola0904 mozno ze to je len plany poplach...🙂 verim zenskej intuicii, ake ta ti moze napovedat aj nieco ine ako tehotenstvo 🙂 Kazdopadne si urob test 🙂 a informuj nas- prezivame to s tebou! 🙂

iwesska
10. okt 2012

@lola0904 Antikoncepcia nie su lentilky, ma sa brat pravidelne KAZDY DEN a v rovnaku hodinu. To nie ze - jedna, dve hore dole...vsak musis mat tak rozhadzany cyklus z toho, ze ani tvoje telo netusi ako reagovat. A pokial sa uz stane ze zabudnes, treba to priatelovi oznamit a je na rade on aby sa chranil. Je rovnako zodpovedny ako ty, teda mal by byt. Teraz uz nic, iba mozes cakat co ti povie tehotensky test.

lola0904
autor
10. okt 2012

Ked som tabletky prvý krát dostala , ani gynekolog ani lekárnicka ma neupozornila, ze by sa mali brat na hodinu presne. Nemala som to odkiaľ vediet a beriem ich uz rok . . . Iba prvý krát sa mi stalo, ze som si jednu nedala.

milacik3
10. okt 2012

@lola0904 podla mna sa zbytocne trapis...ked to nemas potvrdene tak je zbytocne diskutovat o tom nie?... my ženy co sme tu sa snazime niekolko mesiacov alebo rok a tak vieme ake to je stale mame pocit že uz sme tehotne a nakoniec z toho nic nie je a sme sklamane... Tak ako baby radia sprav si prve test a potom sa uvidi aky vysledok bude... testy nie su drahe kupis do cca 3 eur

lola0904
autor
10. okt 2012

Prepáč, chcela som len poznať názory ľudí a vedieť, ako to zoberú. Nič iné ,ak niekoho obťažovala moja diskusia ospravedlňujem sa .

milacik3
11. okt 2012

@lola0904 ale urcite nikoho neobtazovala tato diskusia...len si myslim že zbytocne sa dopredu trapit je zbytocne,... preto si predtym treba toto preverit ci je to pravda a potom to uz dalej riesit... (myslim aj v buducnosti)

niikoletka
11. okt 2012

Nikoho to tu neobťažovalo, ale ty už píšeš ako keby si to mala potvrdené, rozmýšľaš ako to povedať doma a píšeš že sa s priateľom tešíte a popritom je väčšia pravdepodobnosť, že tehotná vôbec ani nie si..

drnduliak
11. okt 2012

@lola0904 moja sak ked beries lieky a mala si menstruaciu tak ake tehotenstvo??? 😅

manucao
23. sep 2013

@lola0904 ahoj..je to uz rok co si tu dala prispevok..zaujal ma.Ako sa mate?Ako ste dopadli?Co rodicia..prijali to vpohode?

Strana
z2