icon

Mám 19 rokov a bojím sa, aby som nebola tehotná

bella567
12. máj 2018

Ahojte baby potrebujem pomoc mám 19 rokov a pred nedávnom som bola ešte panna no s priateľom sme sa rozhodli sa zblížiť ( hádam ma chápete 😉) lenže v podstate nič nebolo lebo ma to strašne bolelo. Ale kus vo mne bol a ako sa hovori existujú kvapôčky lasky bojim sa že ak bol dosť vzrušený co bol že som z toho mohla otehotnieť. Mešká mi menštruácia už týždeň a začínam sa poriadne báť. Plodné dni som v tedy nemala no ako keby mám dosť príznakov tehotenstva napr. Chodím často na malú pobolieva ma podbruško som taká uplakaná a mám pocit že sa mi aj zväčšili prsia, ku gynekológovi nemám čas ísť kvôli škole. Tak či by ste mi neporadili dakujem.

hettinka
12. máj 2018

@bella567 podľa mna je to psychika. Urob si test pre pokoj duše a nabudúce - kondom sa nasadzuje skôr ako sa začnete milovať. Je úplne jedno, či tam bol 5 cm alebo len 5 minut, raz bol v tebe a iste riziko tu je.

bella567
autor
12. máj 2018

@montemotherone ale to by sa prejavilo skor nie? Už je to tak 3 týždne od toho a až teraz som začala chodiť na vc

montemotherone
12. máj 2018

@bella567 ak je tam nejaká baktéria, nemusí sa to prejaviť hneď. Máš nejakú inkubačnú dobu, tiež to nemusí robiť problém hneď, zmení sa pomaly mikroflóra :-/ + ako vravia baby, si v strese z toho či nie si tehu. To vie posunúť cyklus...

elzika
12. máj 2018

Podla mna stres a psychika. Sprav si test. Ak tyzden meska menzes, tak by test uz mal ukazat

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
tt247
12. máj 2018

@bella567 no ak ťa to tak veľmi bolelo, že si to už nemohla vydržať, skôr máš nejaký zápal/baktériu vo svojom tele. Veď chlapec snáď nemá penis s ostňami či, že by to až tak bolelo? A päť minút je normálny čas na sex bez predohry, takže keď bol v tebe hoci aj na 5 cm a 5 minút, mali ste pohlavný styk (bez ochrany) a tečka. Tu nie je o čom polemizovať.

lenadka
12. máj 2018

@lindusss2016 moje tretie tehotenstvo som si myslela že mám zápal močových ciest 😂🤣 ako vážne 🤦 dokonca som bola u Dr. dali sme testovať moč do labãkov a napísala mi ATB. Tie som normálne douživala. Už dom mala posledné dve tabletky a zas ten pocit, volám Dr kvôli výsledkom. Negatívne. Ale tehu test negatívny nebol 👶😁

asia83
12. máj 2018

@bella567 Určite nie ste tehotná, pokiaľ do vás priateľ nevystrekol ejakulát. Tie príznaky môžu byť blížiaca sa menštruácia.

bella567
autor
12. máj 2018

@asia83 to ste ma ukludnila nenormalne 😔 už mám strachu až nad hlavu

kafedame
12. máj 2018

ani podľa mňa nie si,a nabudúce si dajte radšej ochranu,ak sa tak bojíš otehotnenia...lebo* bez* je tam riziko vždy.

pininka
12. máj 2018

@bella567 ano, predohra a tak a dnu bol kratucko. Tretikrat som bola tehu tak,ze to len stieklo tam kde malo, ani sa do mna neurobil, takze urcite ak nechces dieta si davajte bacha

bella567
autor
12. máj 2018

@kafedame to mi je jasné my sme ochranu aj mali ale hneď sa roztrhla takže sme to skúsili bez no už sa to rozhodne nebude opakovať i tak si skúsim ten test a želám si aby to nic nebolo mám dosť zdravotných problémov aj bez toho

bella567
autor
12. máj 2018

Veľmi pekne ďakujem za rady 😊

cecilia68
12. máj 2018

@bella567 Píšeš, že bol v tebe, ale v podstate ste sex nemali .....Ani sa mi veriť nechce, že máš 19 :(

lajto
12. máj 2018

@ukulela si myslím, že sa to dá napísať aj inak.

bella567
autor
12. máj 2018

@cecilia68 no nevyjadrila som sa správne ano mam 19 len som sa tomu vyhýbala čím najviac

asia83
12. máj 2018

@cecilia68 Bola panna, tak je jasné, že nemala skúsenosti, nevie o sexe veľa, tak buďte ohľaduplná. Nemá 39 a 50 chlapov za sebou, aby vedela čo a ako, kedy, ako dlho atď.

anjelicek26
12. máj 2018

Bez testu sa nepohnes. 99% toto robi stres, ale nahoda je blbes, kopa zien otehotnelo pri prvom raze ani nevedelo ako, su take stastne (ano stastne, kopa zien sa snazi o dieta roky rokuce). Takze do lekarne a sprav si ho pre pokoj duse, tri tyzdne po sexe uz mas uplnu istotu, ci bude negativny ci pozitivny.

lindusss2016
12. máj 2018

@lenadka nemala si pred tym sekciu? Lebo druhe tehu som aj ja nonstop curala, ale vraj kvoli tomu, ze pri sc oddelia mocak od maternice a potom to je citlivejsie

lenadka
12. máj 2018

@lindusss2016 nie nemala som sekciu. Keď si to spätne premietnem podobne dom to cítila pri všetkých troch trhu na začiatku, len pri tom treťom úplne prehnane. A navyše sme boli pár dní predtým na kúpalisku, zastihla nás tam búrka z tepla a mne bolo hrozne zima kým sme sa obliekli, však najskôr deti na poriadok, mokré plavky na sebe....tak na to úplne zmiatlo.

cecilia68
12. máj 2018

@asia83 No tak pardon, ale nevie, že ked do nej vloží penis, tak je to sex?

bella567
autor
12. máj 2018

@cecilia68 to viem a o to mi vôbec nejde či to bol sex alebo nie nieje to podstata veci

bella567
autor
12. máj 2018

@cecilia68 keď sa chceš k ľuďom ktorý potrebujú poradiť a ubezpečiť sa hnusná tak nechápem načo tu vôbec si ako pardon tak niesom v tom až taká sčítaná mám oveľa väčšie problemy ako napr maturity.

cecilia68
12. máj 2018

@bella567 Tak sa venuj maturite a nesexuj 😝

laurika25
12. máj 2018

@cecilia68 dosť drsne, baba potrebuje len poradiť, predpokladám, že máš asi 3x viac rokov ako ona, zabudla si , že sme mali tiež 19, niektoré už aj možno v tej dobe sexovali aj na maturu sa stihli naučiť.

bella567
autor
12. máj 2018

@cecilia68 a ty sa zacni k slušným ľuďom normálne správať

bella567
autor
12. máj 2018

@laurika25 ďakujem za pochopenie 😊

nela6
12. máj 2018

@bella567 test ti uz da odpoved, nic neboj, vobec nic tie veci neznamenajú

laurika25
12. máj 2018

@bella567 drzim palce, nech to dobre dopadne. Otestuj sa, čím skôr, zbytočne stresy mozno prežívaš.😊

bella567
autor
12. máj 2018

@laurika25 ešte raz veľmi pekne ďakujem 😊 a dúfam že to bude tým tešila by som sa z dieťatka ale som na to ešte mladá chcem ist na výšku atď...