Mám 19 rokov a bojím sa, aby som nebola tehotná
Ahojte baby potrebujem pomoc mám 19 rokov a pred nedávnom som bola ešte panna no s priateľom sme sa rozhodli sa zblížiť ( hádam ma chápete 😉) lenže v podstate nič nebolo lebo ma to strašne bolelo. Ale kus vo mne bol a ako sa hovori existujú kvapôčky lasky bojim sa že ak bol dosť vzrušený co bol že som z toho mohla otehotnieť. Mešká mi menštruácia už týždeň a začínam sa poriadne báť. Plodné dni som v tedy nemala no ako keby mám dosť príznakov tehotenstva napr. Chodím často na malú pobolieva ma podbruško som taká uplakaná a mám pocit že sa mi aj zväčšili prsia, ku gynekológovi nemám čas ísť kvôli škole. Tak či by ste mi neporadili dakujem.
@montemotherone ale to by sa prejavilo skor nie? Už je to tak 3 týždne od toho a až teraz som začala chodiť na vc
@bella567 ak je tam nejaká baktéria, nemusí sa to prejaviť hneď. Máš nejakú inkubačnú dobu, tiež to nemusí robiť problém hneď, zmení sa pomaly mikroflóra :-/ + ako vravia baby, si v strese z toho či nie si tehu. To vie posunúť cyklus...
Podla mna stres a psychika. Sprav si test. Ak tyzden meska menzes, tak by test uz mal ukazat
@bella567 no ak ťa to tak veľmi bolelo, že si to už nemohla vydržať, skôr máš nejaký zápal/baktériu vo svojom tele. Veď chlapec snáď nemá penis s ostňami či, že by to až tak bolelo? A päť minút je normálny čas na sex bez predohry, takže keď bol v tebe hoci aj na 5 cm a 5 minút, mali ste pohlavný styk (bez ochrany) a tečka. Tu nie je o čom polemizovať.
@lindusss2016 moje tretie tehotenstvo som si myslela že mám zápal močových ciest 😂🤣 ako vážne 🤦 dokonca som bola u Dr. dali sme testovať moč do labãkov a napísala mi ATB. Tie som normálne douživala. Už dom mala posledné dve tabletky a zas ten pocit, volám Dr kvôli výsledkom. Negatívne. Ale tehu test negatívny nebol 👶😁
ani podľa mňa nie si,a nabudúce si dajte radšej ochranu,ak sa tak bojíš otehotnenia...lebo* bez* je tam riziko vždy.
Veľmi pekne ďakujem za rady 😊
Bez testu sa nepohnes. 99% toto robi stres, ale nahoda je blbes, kopa zien otehotnelo pri prvom raze ani nevedelo ako, su take stastne (ano stastne, kopa zien sa snazi o dieta roky rokuce). Takze do lekarne a sprav si ho pre pokoj duse, tri tyzdne po sexe uz mas uplnu istotu, ci bude negativny ci pozitivny.
@lenadka nemala si pred tym sekciu? Lebo druhe tehu som aj ja nonstop curala, ale vraj kvoli tomu, ze pri sc oddelia mocak od maternice a potom to je citlivejsie
@lindusss2016 nie nemala som sekciu. Keď si to spätne premietnem podobne dom to cítila pri všetkých troch trhu na začiatku, len pri tom treťom úplne prehnane. A navyše sme boli pár dní predtým na kúpalisku, zastihla nás tam búrka z tepla a mne bolo hrozne zima kým sme sa obliekli, však najskôr deti na poriadok, mokré plavky na sebe....tak na to úplne zmiatlo.

@bella567 podľa mna je to psychika. Urob si test pre pokoj duše a nabudúce - kondom sa nasadzuje skôr ako sa začnete milovať. Je úplne jedno, či tam bol 5 cm alebo len 5 minut, raz bol v tebe a iste riziko tu je.