Mám 19 rokov a bojím sa, aby som nebola tehotná
Ahojte baby potrebujem pomoc mám 19 rokov a pred nedávnom som bola ešte panna no s priateľom sme sa rozhodli sa zblížiť ( hádam ma chápete 😉) lenže v podstate nič nebolo lebo ma to strašne bolelo. Ale kus vo mne bol a ako sa hovori existujú kvapôčky lasky bojim sa že ak bol dosť vzrušený co bol že som z toho mohla otehotnieť. Mešká mi menštruácia už týždeň a začínam sa poriadne báť. Plodné dni som v tedy nemala no ako keby mám dosť príznakov tehotenstva napr. Chodím často na malú pobolieva ma podbruško som taká uplakaná a mám pocit že sa mi aj zväčšili prsia, ku gynekológovi nemám čas ísť kvôli škole. Tak či by ste mi neporadili dakujem.
@lindusss2016 caste mocenie je jeden prvych priznakov tehotenstva a sposobuju ho hormonalne zmeny. Az neskor je sposobene rastom dietata.
@titla nikdy som nemala, teda na zaciatku
@lindusss2016 každã sme iná, myslím, že väčšina to necíti ako zápal močových ciest, ten môj mikróby má už dva roky aj kúsok 😅
kupila si si uz test? 🙄🙄
Test kupis uplne vsade, naco sa tu radis, ked si si neurobila test. Mas 19 rokov, nie 13, aby si si nevedela spocitat 2+2 -> naco pocuvat nazory, ked test ti povie. Urob si 4 ked im neveris a ak budu 4 negativne tak tehu nie si. Ale podla mna v dnesnej dobe staci jeden. Pride mi akoby si fakt mala 14 a nie 19, snad si viem precitat, ze akonahle do mna niekto vlezie a chcem mat istotu, ze neotehotniem, mam mat kondom...
S najväčšou pravdepodobnosťou nebudeš tehotná. Ja sa vždy so ženou milujem bez všetkého nejaký čas a keď to na mňa ide, tak si dám ochranu. Ešte sa nám za tie roky takto dieťa nepodarilo. Nebezpečné môže byť len keby sa išlo druhé kolo bez ochrany podľa mňa. Vtedy radšej hneď gumu určite. (Prax asi 15 rokov takto). Inak máme dve deti, ale to sme vtedy išli normálne naostro a dokonca a cez plodné dni. Inak chodíme dokonca niekedy, ale v neplodné dní iba.
Hádam ju to upokojí. Ale moja rada je skôr aby pri každom styku počítali s tým že môže otehotnieť. Aj s ochranou! Ja som povedal len moju skúsenosť, ale každý to môže mať inak. Jednoducho je podľa mňa sex po svadbe a pred svadbou dosť rozdielny.
Respektíve ako sa to aj môže stať...
Zatiaľ o lepšom neviem bohužiaľ. Ešte tak PPR, ale to je podľa mňa viac bez sexu ako so sexom. Teda ak sa ide prísne podľa toho.
No som zvedavá ako to dopadne..... V každom prípade ti držím palce
No, bella567, nechápte ma zle a nechcem sa Vás nejako dotknúť, ale na to, že máte 19 rokov, mi prídete veľmi nevyspelá. Veď ak máte nejaký problém, či už zdravotný alebo sa bojíte, či nieste tehotná, jedine zájsť k doktorovi a on Vám to povie snáď na 100%. Tu na fóre Vám nikto nijako nepomôže. Aspoň nie reálne a dávať niekomu nádej, že sa asi nič nedeje, no rada nič moc. Naozaj, jedine si zájsť k doktorovi. A že nemáte na to čas kvôli škole? Tak väčšiu sprostosť som už dlho nepočul ani nečítal. Ja vo Vašom veku som už dávno vedel na čo to mám, čo sa všetko môže stať a tak ďalej a to som nemal vôbec žiadny prístup na internet a sexuálna výchova v škole bola tiež takmer žiadna. A to som bol panic do mojich 23 rokov. A samozrejme 1. krát jedine s gumou. A aj potom. Bez gumy jedine so stálou partnerkou a ak má teliesko, prípadne berie tabletky. Tie síce nezaručia "úplný kľud na duši" ale s tým už musíme obaja rátať a byť pripravení na následky. Potom že je toľko potratov, nechcených detí v domovoch, mamičiek s deťmi bez partnera a podobne. Nepíšem to tu preto aby som moralizoval, v podstate mi môže byť ukradnuté ako dopadnete, len ma zarazilo, že v dnešnej dobe sú mladí akísi čudní. Samozrejme, nie všetci, ale čo tak pozorujem, sú akoby z cukru. Hneď sa ich všetko dotkne, rozmaznaní sú, hneď si všetko veľmi berú. Nehnevajte sa na mňa, ale mala by ste mať viacej rozumu. A ak Vás do sexu bez gumy tlačil partner, tak ste s prepáčením hlúpa (berte prosím s nadhľadom), keď sa necháte takto ovládať. Dúfam, že som Vás nejako neurazil. Prajem Vám pekný deň. Dúfam, že to dobre dopadne.
preboha co robia chlapi na modrom koni?? 😣😣😣😣😣
My to teraz tiež takto riešime s mužom ako píše @pietrosv , ale 19 rocnej by som to neradila.To chce skúseného muža a zohratych partnerov.

@bella567 Reagujem len na to, čo si napísala...citujem: nič nebolo...ale bol vo mne :( wtf ???