Mám strach že som tehotná. Čo robiť?
Ahojte,prosím vás,chcem sa vás veľmi spýtať,že čo mám robiť... Vysvetlím to takto:
Spala som so svojím chalanom s ochranou a neužívam tabletky. A mám pocit že praskol,takže sa veľmi bojím.. 😢 To bolo 7.12
ďalší krát sme spolu spali 12:12 a zase som mala pocit že sa nám to stalo...
a 16.12 praskol naozaj, a urobil sa do mňa.
A teraz... sú toto príznaky? V noci nemôžem spať,všetky jedlá mi smrdia,točí sa mi hlava,a je mi zle.
☹
Prosím vás,dajte mi vedieť,potrebujem vaše názory. Ďakujem vám veľmi pekne. 🙂
@women4 gynekolog, jednoznacne. Ak je dobry, pochopi. Hlavne sa neboj a nepanikar.
@martinkatinka to teraz nema zmysel riesit. Su to jej rodicia, co ponesu zodpovednost a aj ona sama. Myslim, ze je uz dost takto ,,potrestana"
@mariankach Tebe ďakujem veľmi
@women4 chod k doktorovi, tam sa dozvies urcite ci si tehu alebo nie. najneskor o 2 dni mas vysledok,mozno aj v ten den.na kondomy sa nikdy nespoliehaj,ani anikocepcia niejje 100 percent,ale ak ju beries ako mas tak je to istejsie ako blby kondom. a keby si bola tehu, vzdy sa najde nejake riesenie.
@women4 co si, v pohode..nadavanie nikomu este nepomohlo 😀.
@leeenka26 ale vieš, nenapíše úplne všetky okolnosti, tak nech sa nerozčuluje, ak má niekto svoj názor... ja som ju neurazila, len som sa opýtala, lebo som od prírody zvedavá... proste ma to zaujíma za akých okolností deti sexujú...ak vedia o možných následkoch, tak nech potom nerobia zo seba obete...stať sa može všeličo... ja mám kamošku, čo mala dieťa v 16-tich a úplne perfektne to zvládla a neobviňovala z toho nikoho....
@women4 A mavas pravidelny cyklus? Kedy ste mali styk? myslis ze to bolo v case ovulacie? Ak byvas niekde blizko lekarne, ktora je este otovrena a nechces cakat do rana, tak zbehni si kupit najlepsie mamatest, ak nebudu mat, tak hocijaky s 10. citlivostou. Ten by ti uz mal aj teraz vecer ukazat.
@martinkatinka sak ale ja ju neobhajujem. Ale ono nezmenis ludi. Nie su vsetci zodpovedni.
@martinkatinka a ja niekoho obviňujem? NIE. normálne som poprosila o rady,to je všetko.
keď máš kamošku čo mala dieťatko v 16. tak ma neodcudzuj nie? Ak ma neodcudzuješ,tými rečami mi to vadí,prepáč
@leeenka26 pochopila som 😀 proste som zvedavá, vypytujem sa, dieťa mi spí, tak si čítam, nemáme doma telku, iba internet 😀 😀 😀
prazdniny??
@women4 za malo,nedakuj 🙂 aj mne sa to podarilo mala som asi 17 r. a praskol nam kondom a vsetko slo do mna,ale nastastie sa nic nestalo. a vtedy som ani nevedela ze existuje nejaka tabletka po. Ale netrap sa, ak nahodou tak sa to vyriesi 🙂 mas pravidelnu menzes? kolko ti uz meska?
@women4 - no neodsudzujem, som zvedavá.... proste zvedavá, tak s apýtam 😀
@danka.k - neviem z ktorej si planety ale v dnesnej dobe je ten priemer okolo tych 15 rokov a mnohe dievcata zacinaju 12-13 rocne nech je to akokolvek smutne a pre mnohych nepochopitelne - pri nasich dcerach to tiez budeme riesit a moje "sexualne poucenie" planujem na vek 10-11 rokov, nech to nepresvihnem.
@women4 - spravi si test, dovtedy neries NIC, ani ako to povies vasim, ani ako priatelovi, nezamyslaj sa nad nesmrtelnostou chrusta, otehotniet bez ochrany - no sanca je tak 15%, co zasa tak vela nie je, vela snaziliek - aj mladych - by ti vedelo rozpravat. Vsetky priznaky je aj psychika, clovek si vsugeruva vsetko mozne a priznaky bliziacej sa menstruacie a tehotenske su v mnohom totozne. Ako moze prasknut kondom by zaujimalo aj mna, asi ste ho zle natiahli a porusili uz pri tom, teraz je skoda sa nad tym zamyslat, do buducnosti odporucam inu formu antikoncepcie, ktora prasknut nemoze 🤐
@martinkatinka dobre,prepáč :D
@anjelicek26 neurazaj ma! toto je moj nazor, je to aj vina rodicov, kedze vsetko svojim dceram dovoluju. mame pripad takyto v rodine, tak viem o com je rec.

@women4 ty už máš svojho gynekologa?